רוצה כבר מאוד ילדים - והוא לא!

asian girl אהבתי את מה שכתבת../images/Emo45.gif

בחיים צריך להתפשר, לבחור וגם להתחשב באחר. אין מה לעשות לא הכל מושלם. ולמה לכפות עליו כשאינו מוכן? צריך לחשוב על זה שזה יכול להרוס את הזוגיות כי למה לכפות עליו. אז אחר כך יהיה ילד וזוגיות דפוקה כי הוא יהיה מתוסכל ולחוץ ועצבני שלא הצליח לסיים את הלימודים, למצוא עבודה, לממש את עצמו. ולך יקרתי גיל 30 זה לא גיל מאוחר יש לא מעט נשים במיוחד נשות קריירה שמביאות ילדים לאוויר העולם גם באמצע שנות ה-30 אז החברה לוחצת או שאת באמת רוצה. ומה עם להתחשב בצד השני שאמור לעזור לך בגידול ולשאת את העול של הגידול לא רק במובן הכספי. תחשבי באמת עד כמה את רוצה להלחיץ אותו ואולי קצת ללחוץ את המערכת הזוגית שלך לפינה כי גם רע יכול לצאת מזה. הרי עיצות עיצות תמיד יתנו לך אבל המציאות תהיה קיימת רק אצלך בבית אז לדעתי תחשבי על כל ההשלכות בדבר ההריון והלחץ של בן זוגך שכרגע לא מוכן להורות ואז תחליטי לבד כי לא משנה מה יחליטו כאן או מה ייעצו לך אף אחד לא יגדל את ילדך ויתמוך בך במקום הבן זוג שלך. בהצלחה

ד נ י ת3

New member
שיו! אנשים! אני בשוק ממה שהולך פה!

כאילו שילד זה משחק ילדים שקונים, ואם יש בעיות אפשר להחזיר אותו לבית החולים!!!! כאילו! אתם קולטים מה זה ילד???? הלוו??? זה לשנות את כל החיים שלך. זה נורא קשה לגדל ילד לבד!!! צריך שניים!!!!!!!!!! ואם הוא לא רוצה, וזה לא משנה מה הסיבות שלו - עדיף שלא! הוא התחתן איתה. זה לא שהוא לא עשה את הצעד הזה. הוא פשוט לא מוכן לילד. אני בהלם מהוויכוח הזה. איך אפשר לתת תאריך יעד למתי כן? ילד זו מוכנות נפשית.

asian girl

New member
ואולי

הוא יהיה מוכן לילד רק בעוד 10 שנים? מה יהיה אז? אז אני אגיד לך מה יהיה: היא כבר לא תוכל ללדת, או שזה יהיה ממש קשה.. אבל הוא מאוד ירצה ילד. ואז מתחילים הויכוחים, הבעיות. היא לא תסלח שהוא לא רצה והוא לא יבין מה היה לא בסדר.ואז ימצא לו מישהי יותר צעירה. כי אז הוא כבר יהיה מסודר, עם עבודה וכו'. דנית...בחיים יש זמן לכל דבר. להכל יש זמן. זמן ללימודים, זמן לפתח קריירה, זמן ללדת. גיל 38 זה לא הזמן ללדת ילד ראשון (בואי נגיד שלא לכולם זה מתאים). ולא אני ולא את לא נגיד לה מה לעשות. זה עניין אישי שלה. בחירה שלה. היא צריכה להחליט מה יותר חשוב לה. זה הכל. אין פה מה להתווכח וממה להיות המומים.

ד נ י ת3

New member
מי קבע ש-38 זה לא זמן ללדת ילד?

מכירה הרבה נשים וזוגות שעשו את זה בגיל מאוחר. בובה.. זה ילד... זה נשמה... זה לא חתול או כלב. ברגע שאת הופכת לאמא/אבא - זה לכול החיים. אי אפשר למסור אותו. זו אחריות גדולה מאוד!!!! הם רק התחתנו! פרופורציות רבותי!!!!

asian girl

New member
יש זוגות ויש זוגות

עניין אישי של כל אחד. ובבקשה.... בבקשה... תחליפי את !!!!!!!! כואבות לי העיניים בגלל זה

orrin

New member
ואם היא רוצה יותר משני ילדים?

ואם היא רוצה שיהיה רווח של כמה שנים בין ילד לילד? ואם יש לה במשפחה הסטוריה גנטית שקשורה להחלטה? ואם היא מרגישה שאחר כך יהיו לו סיבות אחרות ללמה לא? הנקודה שלי היא שלכל אחד יש סיבות אחרות לעשות ילדים בדיוק כמו שלכל אחד יש אילוצים אחרים- וזה לא חשוב אם האילוצים האלו הם רגשיים, פיזיים, גנטיים וכו' אני לרגע לא אומרת שהיא צריכה להכריח אותו, או להכנס להריון בלי שהוא יודע... ממש לא. ילד עושים באהבה או שלא עושים בכלל- ממש כמו חומוס
אבל... מה שטוב לך ונכון עבורך לא נכון לכל אחת, בכל גיל. מה גם שמעל גיל 35 עולים הסיכונים להפלה, מומים בעובר ועוד צרות אחרות. עבור מי שעברה הפלה בעבר, נניח, הסיכון הזה משמעותי מאוד.

ד נ י ת3

New member
תביאו 3, 4 ילדים... ילדים זה שימחה.

אז מה אם האבא של הילדים יהיה מתוסכל, ממורמר, לא יהיה כסף להאכיל אותם, לגדל אותם, הוא לא ירצה בכלל להיות איתם - העיקר שהההההייאאאא (במבטא של שלי יחימוביץ כבד) תשיג את מטרתה. האם המטרה באמת מקדשת את כל האמצעים? האם רק היאאאאא חשובה פה?

magenta73

New member
מותק

מכל השרשור הזה את היחידה שבאמת יש לה ילד. שבאמת באמת יודעת מה זה ומה זה דורש. אין לך על מה להתעצבן או לנסות להסביר יותר מידי...

ד נ י ת3

New member
אני ממש (אבל ממש) לא

עצבנית. פשוט מדהים אותי לפעמים אנוכיות של אנשים, חוסר אמפתיה. ילד - נשמה. הדבר הכי טהור שיש. צריך לבוא מרצון של ש-נ-י ההורים. מתוך אהבה, ולא מתוך הכרח, כורח, לחץ, שעון ביולוגי. ילד דורש המון השקעה. הוא משנה את כל החיים. את הזוגיות, את סדר היום. נראה פשוט לא פייר להביא ילד למציאות שאחד מההורים שלו (והוא זקוק לשניהם) לא ממש רוצה בו. אבל... זו רק דעתי

magenta73

New member
לא רק דעתך. זו גם דעתי.

ילד זה לא מצרך. נקווה שיום אחד אנשים יבינו את זה, וכמה שיותר מהר...

orrin

New member
ממש לא הבנת אותי נכון

אסור לעשות ילד אם לא באמת רוצים. כתבתי בהודעה הקודמת "ילד עושים מאהבה או שלא עושים בכלל" אבל... צריך לחשוב גם למה זה כל כך חשוב לה כדי לראות איך מוצאים אמצע בינה לבין בן הזוג. אנשים עושים דברים מסיבה מסויימת- בלי להבין אותה כל סתם ספקולציה.

asian girl

New member
זה פשוט מאוד:

דנית לא מבינה שאם גבר לא רוצה ילד ובת זוגו רוצה - יש פה בעיה. אפשר לפתור אותה רק בדרך אחת: אם בן זוג לא רוצה עכשיו ילד הוא צריך להגדיר מתי בדיוק כן. ואם זה יתאים לבת זוגו - סבבה. אם לא - היא תמשיך בדרכה. למה? כי גבר זו סיבה אחרונה לוותר על אמהות. וכן, אני חושבת שגיל 38 זה לא הגיל ללדת ילד ראשון. אחרון אולי (גם בספק) כן.

מתחתנים שמוכנים נפשית למהלך

ולא פתאום תופסים פיק בנושא ילדים ומתרצים שעדיין לא מוכנים. מוזר לי שגבר מעל 30 מתיתם וחושב שרעיתו התחתנה איתו כדי להיות איתו בלבד או שתמתין עד שהוא יהיה מוכן .אז בכלל מה הוא היתחתן . זה כמו לקנות מכונית חדשה שתחנה בחניה עד שבעליה יקבל רישיון נהיגה.

אוי דולפין באמת../images/Emo46.gifמה זה הדיעות האלו

ראשית מיליון אנשים מתחתנים כשהם לא מוכנים כי לחץ מהמשפחה, לחץ מהבן זוג ולחצים כאלו ואחרים. עובדה מיליון אנשים גם מביאים ילדים כשהם לא מוכנים נפשית. בתיאוריה הכל אחלה:) במציאות זה שונה אי אפשר לשים תבניות ולמלא אותם כבקשתנו לצערנו זה לא עובד כך. כל אחד בנוי אחרת, לכל אחד עולם משלו ואסור לנו לשכוח שלפני שאנחנו זוג היינו קודם כל אחד. אדם אחד עם דיעות משלו, רצונות משלו, עולם משלו. אז מה ההצעה שלך שתכפה עליו? שתרביץ לו? אז הוא לא מוכן כי יש לו אילו אלו סיבות משלו, אולי פחדים וחששות ואולי לא מתאים לתוכניות שלו. ורק היא והוא יוכלו לפתור את זה בינהם. לא אתה ולא אני נחנך אותו ונגיד לו לעשות עכשיו ילדים כי ככה מתאים לה. פשוט היא צריכה לשבת איתו ולבדוק מולו מה התוכניות שלו, מתי לדעתו כן יתאים לו, לעשות שיחה לראות מה הוא רוצה, ממה הוא חושש אם בכלל. מי אנחנו שנבין מה מתחולל אצלו במח ובנפש.

למעלה