רוצה לדבר על הטקסטים של רונה

רוצה לדבר על הטקסטים של רונה

רוצה לדבר על המוסיקה והטקסטים ועל החיים בכלל

בן לו היה לי ילד קטן שחור טלטלים ונבון

ל"חסמו לי את החסימה" כמה את לא צפויה שאת לא שפויה.......... כמה את על ריטלין זה לא להאמין............. כמהאת גדולה או לה לה!!!

בינוניות אינה באה בחשבון

אבל היא באה בעברית ובגיאומטריה לינארית......... אני בעד פשרות או יותר נכון בעד האפשר! בשירה עיניים זרות כתבה רונה: אין לי ברירה אלה לרצות את האפשר

סמקנית

New member
סוטרת את עצמה

אני לא אפסיק לרצות אני לא אכנע לרעיון הזה שאי אפשר, כי אי אפשר אבל... אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר.... מה עבר עליה באותו רגע?.... אבל אין מה לומר- שיר סוףףף!!!

אגם0

New member
אשכרה...

אבל מה, זה מה שיפה בטקסטים שלה, כל העומק הזה... זה בעצם כאילו שתמיד יהיה מה לרצות, אבל צריך להשלים, וללמוד לרצות רק מה שאפשר... אחלה שיר שבעולם! לכל שיר שלה, יש מסר....

מיריתי3

New member
שורה שאני רוצה להבין..

בשיר "הקולב" היא כותבת: ולרדת על ארבע כדי לכרות את הברית שבין אנשים לבין הילדים שגולפו מן הגזע והפכו לגברים... אז... מה זה קשור? ההתבגרות?

לא רוצה לגדול

לו זה היה תלוי בי לא הייתי הופך מילד לגבר ובעצם יותר נשארתי ילד מאשר גבר

הדר 0

New member
זה לא "בין *הנשים* לבין הילדים....."?

זה גם הופך לי את מה שהיא שרה להרבה יותר הגיוני

הדר 0

New member
זאת בדיוק הנקודה בשיר,

היא נורא רוצה ועורגת (נכון לכתוב ככה?...) למשהו, אבל בסוף היא קולטת את המציאות ומבינה שחייבת להתפשר. זה לא בקטע של סטירה וחוסר הבנה של מה שהיא רוצה לכתוב, אלא רגשות כ"כ חזקים של כמיהה עד שהיא מאמינה לכמה רגעים שאולי אם היא תרצה מספיק חזק היא תצליח ובסוף היא מבינה שזה חסר סיכוי ומשלימה בלית ברירה עם העובדות. ככה אני חושבת. או ש(אנ'לא יודעת כמה זה שונה ממה שאמרתי קודם אבל אני אנסה להסביר) היא יודעת שלנצח היא תאהב אותה (נניח והיא כתבה את זה על מי שאני חושבת) ולא משנה מה היא תעשה וכמה זמן יעבור היא פשוט לא יכולה להפסיק לרצות, כי אהבה אי אפשר לכבות עם רצון ["כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות, לאהוב פחות"]. אבל היא יודעת שהיא לעולם לא תצליח להגיע איתה למערכת יחסים כמו שהייתה רוצה. שט אני לא טובה בלהסביר מה אני חושבת אבל זרמו.

אי אפשר לכבות אהבה

כן הדר כותבים ערגה כל מה שנרצה לא נשיג ואם השגנו זה כבר לא אותו דבר ולא עונה על הציפיות כך שאני לא חושב שזה תמיד רע לא לקבל את מה שאנחנו רוצים בחיים

למעלה