רוצה להמליץ על משקה אנרגיה.

urias1

New member
אז מה זה אומר אם יורם גלבוע לא

משקיע במשקה איזוטוני. לא כל מה שהוא עושה ראוי לחיקוי ( הוא גם לא רוכב עם קסדה - והוא בטח יתקן אותי אם אני טועה). אישית אני משתמש (איזה ביטוי) במשקה איזוטוני ו חטיפי אנרגיה רק ב תחרויות ארוכות , רוכב ישראל ו רכיבות ממש ארוכות או מאומצות , באימונים משקה תוצרת בית וחטיפי קרנצ'י טובים וזולים.

אורי,

אין כאן מודלים לחיקוי,כל אחד מגיב אחרת למאמצים וזה נורמלי. אני למשל לא זקוק לתוספים האלה באופן עקרוני גם לא במסלול כמו מטולה-אילת (רוכב ישראל) ומסלולים קשים ממנו. מבחינתי,יש מזון טבעי מגוון וזמין לאורך כל מסלול רכיבה שלי,אז למה לשפוך כסף מיותר על תחליפים ? אם הייתי רוכב תחרותי,זה כבר סיפור אחר.

urias1

New member
צודק

באמת כל אחד מגיב אחרת ,ארז לוין למשל רוכב 120 ק"מ (חזק)ולא אוכל בכלל ולך יש את המנהגים שלך , אני מכבד כל אחד ומנהגיו. שיהיה בהצלחה בדרך לאילת

עוגת אורז כשמה כן היא

יש כמה מדינות באירופה שהעוגות האלו נמכרות בדוכנים ניידים או בבתי קפה וכאלו. לפני די הרבה שנים חבר עתיק מגרמניה בא לרכוב איתי בארץ ובדרך, אי שם בין טבריה למעגן הוא שאל אותי איפה נעצור לאכול. שעצרנו, ליד איזה קיוסק, הוא שאל אותי אם יש עוגת אורז ולתשובתי שאיני יודע מה זה הוא כמעט התפלץ.הוא הסביר לי באריכות כי זה המאכל הכי פופולארי אצל רוכבים. משם הכרתי את זה כמושג. בטור של 2001 ראיתי רוכבים אוכלים את זה לפני הזינוק וגם ראיתי שנארזות להם עוגות כאלו בשקיות. באליפות העולם של 2002 אכלתי את זה לראשונה ואהבתי. נזכרתי בשני חברי ילדות שהתחתנו עם הולנדיות ולקחתי מאחת מהן את המתכון. אחותי שהיא שפית אמיתית הצליחה להכין את זה ומאז זה המאכל המועדף עליי ברכיבות. יש רק בעיה אחת. זו חתיכת עבודה. לוקח בערך שעה להכין את כל המסביב אז אני תלוי ברצון הטוב של אחרים (או נכון יותר אחרות). נו....אמרו לי שאני פסיכי שנפרדתי מאשתי הראשונה- היא הייתה ילידת הולנד
ושאין לי מי שיכין אני קונה עוגיות אלפחורס שממש נוחות לאכילה ברכיבה והן עושות את העבודה לא פחות טוב מכל חטיף אנרגיה (אריק צאבל פתח עטיפה ואכל אלפחורס מטר ממני בזינוק לאחד הקטעים של הטור). הבעיה עם האלפחורוסשהוא כל כך טעים שחבילה של עוגיות לא שורדת יותר מיומיים בבית בו אור ואני חיים יחדיו D-:

אמרת אלפחורס?!!

אמא שלי חוזרת מצ'ילה בשישי עם כמות נכבדה של זה..
הבעיה היחידה זה שבבית שלנו יש 4 ילדים שאוכלים לא קצת
במיוחד מזה...

למעלה