רוצה להשוויץ בבקשה...

משוש30

New member
רוצה להשוויץ בבקשה...../images/Emo9.gif

אז ככה לפני שבוע וחצי (יום שני) התחלתי דיאטה וירדתי 4 ק"ג!!! חוץ מזה נרשמתי השבוע לחדר כושר (פעם ראשונה בחיי) והייתי השבוע כבר פעמיים (פעם שניה היום שעה וחצי וממש בקושי גררתי את עצמי ללכת משם לעבודה) אני מתחילה ב-7:30 וזה מטר מהעבודה. ו...החלטתי שברומא התנהג כמו רומאי והסתפרתי קצוץ (ואדום!!) אני מרגישה רעננה כאילו התחלתי מחדש. כאילו הורדתי יחד עם הק"ג ושיער כמה שנים... כיף כיף כיף!

עינבלית

New member
תתחדשי על הקצוץ../images/Emo19.gifהאדום../images/Emo70.gif

מקסים!!! אני שמחה שהצטרפת לעדר. אתמול בדיאדה הייתי מהבודדות עם הקצוץ וככה זיהו אותי מידית
נוח, מחמיא ונעים ב
ואגב- את לא נראית כמישהי שצריכה לרזות- את נראית 10! ורק לעידוד- סאות ביץ זו דיאטה גאונית ואפקטיבית, בינתיים ירדתי כבר 12 קילו.

עינבלית

New member
התחלתי ב20/4 ז"א שתוך חודשיים

כשהירידה הכי חזקה היתה בחודש הראשון ואח"כ כל פעם קצת.

קלריסה

New member
האם תגלי לנו את הסוד?

זה המון המון המון. איך עשית את זה? אני כורה אוזניים במרץ: התספרי?

עינבלית

New member
סאות ביץ'../images/Emo15.gif../images/Emo19.gif

שלב ראשון מורידים לגמרי פחמימות- לא סוכר, לא קמח אפילו לא מלא, לא פירות והכי חשוב- לא תפוחי אדמה!!! הנה על הדיאטה- מכאן עשיתי אותה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=573&msgid=25957023

עדי 5

New member
ואוו,את נראית נהדר

התספורת והצבע מקסימים. והגוף שלך,חבל"ז בזבז

פשושולה

New member
ווואוווו, את נראית פצצה!!

איזה יופי לך קצוץ ואדום!! תתחדשי, אכן חזרת לעצמך ובגדול, איזה כיף לך!

פשששששששש...איזה יופי

גם את, שנראית נהדר וגם כל ההתחלות החדשות המוצלחות הללו. לגבי ספורט אני נתלית באילנות גבוהים, פרופ' ישעיהו ליבוביץ', שטען ש"לחולים אסור ובריאים לא צריכים" אבל האמת שאני ממש רוצה לשוב לעשות הליכות, זה מאוד חסר לי.

משוש30

New member
../images/Emo6.gif אני חולה על ישעיהו ליבוביץ'

באמת אדם מדהים! (יש לי כמה וכמה ספרים שלו בבית) אבל עד כאן. יש דבר או שניים שאנחנו חלוקים לגביו...

orlyfu

New member
כל הכבוד. רדי והצליחי. אפשר פרטים

על הדיאטה? נכון שדיאטה צריך להתאים, אבל יש גם פטנטנים כאלה... בקיצור ספרי פרטים. אני מתה לרדת אבל לא מסוגלת לסתום את הפה ולהתאפק. אני צריכה לרדת 5 ק"ג כדי לחזור לפחות למשקל של עצמי, אם לא לצורה. לא בשמיים אתן אומרות? תלוי בשביל מי. גם אני רוצה להרגיש רעננה

משוש30

New member
אני קניתי את הספר החדש של דיאטת

סאות' ביץ'. שבועיים לא אוכלים בכלל לא פחמימות (אורז, מאפים, לחם, פסטות ושות) לא פירות ולא דברי חלב ניגרים (כגון חלב או יוגורתים מותר גבינות רזות). מותר עוף, בשר "רזה" כמו סינטה, את כל הירקות חוץ מתפוח אדמה בטטה גזר אפונה תירס. (אבל מותר פריטטות עם ביצים קוטג' סלמון וירקות-יאמי) ואני כל יום אוכלת חזרה עוף סיני מוקפץ עם ירקות או סלטים (מותר גם טונה) וכד'. אין בעיה של כמויות. זו הירידה הדרסטית (עד 6 ק"ג). אחר כך מוסיפים פירות וחלק מהפחמימות (לחם שחור, פסטה מלאה וכד') ויורדים בין ק"ג לחצי ק"ג בשבוע עד למשקל הרצוי ואחר כך מוספים עוד דברים ואז זה כבר "דרך חיים". לא חושבת כל כך רחוק. קודם להוריד את שאריות ההריון ואז נראה. אני גם בחדר כושר ולתווך ארוך זה בטח יעזור גם אם אני אוכל מדי פעם עוגות או תפוח אדמה...

למעלה