רוצה להשוויץ בבקשה...

orlyfu

New member
אני לא מסוגלת בלי פחממות

לא יודעת מה לעשות. יש לי תמיד ירקות ופירות במקרר, אבל הרבה יותר מושך אותי לחמם פיתה לשים חומוס וזהו. אני ממש מכה.

קרניר

New member
את נראית מעולה!

ממש מתאים לך! איזה כייך לך שרזית (ספרי מסודותיך.. איך סוגרים את הפה?)

משוש30

New member
איך סוגרים את הפה? כשממש אבל ממש

נמאס!! אני מאד מאד אוהבת לאכול אבל פשוט הגיעו מים עד נפש. הייתי עכשיו עם בעלי באילת והתביישתי להיכנס לבגד ים. שלא נדבר על הבריכה עם מתן כל פעם אני מתבאסת מחדש. החלטתי שזה לא יתכן שבגיל 31 אני מרגישה מכוערת ומגעילה. שזה לא יתכן שאני מתביישת מבעלי או מתביישת בכלל...אני רוצה להרגיש יפה ומושכת וטוב עם עצמי. ברגע שההחלטה בשלה שום דבר כבר לא מעניין אותי. אני עד שאני אגיע למשקל הרצוי לא מתפתה לכלום. פשוט אין מצב. כל עוגה וכל קרואסון מסיטים אותי מהמטרה. באמת באמת שרב הזמן אפילו לא בא לי אני יכולה לשבת במסעדה ולהזמין סלט (אני? סלט??). היום אחרי חדר הכושר אכלתי בארומה ארוחת בוקר בלי לחם ובלי גבינת שמנת אז מה? לא קרה כלום יצאתי שבעה ואפילו לא גמרתי את האוכל...

1במיה

New member
למה את בכלל צריכה דיאטה../images/Emo35.gifבתמונה

את נראית נהדר. ואני מתה על הצבע בשיער. צבעת בבית?

משוש30

New member
תודה ../images/Emo24.gif

קודם כל זו אני פחות 4 ק"ג...אבל חוץ מזה אני רוצה לרדת עוד 5-6 ואז אני אראה באמת טוב! לגבי הצבע עשיתי תספורת אז כבר צבעתי שם...

1במיה

New member
חייבת להגיב שוב../images/Emo6.gif נראה לי שאם תרדי

עוד 6 ק"ג נשתמש בזכוכית מגדלת למצוא אותך בתמונה. מתאים לך קצר. אני פעם עשיתי את הטעות הזאת - יש לי שיער מתולתל וכשהוא ארך הוא צמח לגובה ולא לאורך

משוש30

New member
תודה את חמודה אבל תאמיני לי שיש

לאן לרדת...אבל באמת הכי חשוב זה שהתחלתי כושר כי אני רוצה להפסיק "לרפוס"... מכירה את בעיית השיער המתולתל למרות שאני הייתי מתה שיהיה לי מתולתל. החלק הזה משגע את הצורה אי אפשר לעשות איתו שום דבר! טוב הדשא של השכן...

עדי 5

New member
חחחח,אהבתי את התגובה שלך במיה

מאשה,את באמת תעלמי לנו עם תרדי עוד 6 ק"ג. אבל אחותי,לכי על זה מפרגנות לך באהבה. את נראית פיצוץ.

וואו../images/Emo70.gif

את נראית נפלא, בהצלחה בהמשך! רק מאזכור השם ארומה כבר אני מריירת... לא נורא עוד שבועייםוחצי ואנחנו בארץ. רק מהמחשבה אני כבר מעלה איזה קילו או שניים.

Joy107

New member
עכשיו אנחנו מכירים אותך...

אחרי השרשור שהשאיר את כולנו בפה פעור כיף לקשר פנים לדמות! באמת מקסים וישר כוח על האדום הקצוץ... וגם על הדיאטה כמובן.

משוש30

New member
מה זאת אומרת? בשביל מה שמתי תמונות

בגלריה של אשת השבוע?? ממש נעלבתי אף אחד לא התסכל?

dorlim

New member
תתחדשי ../images/Emo45.gif

יפה לך
ואת נשמעת קורנת ומאושרת

טיפוטף

New member
את מאוד יפה. וכל הכבוד על היוזמות

ספורט עושה נהדר לגוף ולנפש. רק תיזהרי קצת עם ה- SB כי היא לא הולכת טוב עם ספורט. את צריכה לפרק פחמימות בספורט. אז (למרות התוצאות) אל תאריכי את השלב הראשון יתר מידי, טוב?

שיפסלה

New member
תתחדשי!

מתאים לך הצבע וגם התסרוקת עם כל מה שאת מספרת לנו על עצמך, אדום זה בהחלט הצבע בשבילך
בדיאטה

למעלה