רוצה להתחיל תהליך הורות

צודק לגמרי אז אכן בדולרים..

לא נפגשנו איתה כי זה לא כל כך מקובל פה. כל התהליך הוא משהו שלא מדברים עליו כל כך.

פרח7

New member
מזל טוב

מבקשת לשאול מתוך סקרנות,
האם בחרתם את הודו כי זו האופציה הזולה?
האם הכרתם את הפונדקאית ו/או את תורמת הביצית?

תרגישי חופשי לשאול הכל!

בחרנו את הודו כי זאת האופציה הזולה יותר. זה נשמע אולי רע כשמשתמשים במילה "זול" אבל 300,000 ש"ח בערך זה לא סכום שהולך ברגל..
פגשנו גם לא מעט זוגות שעשו כאן את התהליך והיו מרוצים. לא פגשתי אנשים שעשו את זה בארה"ב.

את התורמת לא פגשנו אלא רק ראינו תמונה ופרופיל עם נתונים עליה. למה בחרנו דווקא בה? האמת? כי היא בחורה יפה. שיקול הכי שיטחי אבל בינינו אין הרבה אופציות מבחינת השיקולים.
הפרטים הטכניים נראו אחלה (בריאה, אח אחד קטן ממנה, תואר ראשון באומנות ושני בהנה"ח, לא מעשנת). החיוך שלה כבש אותנו בתמונות, אז זרמנו.
את הפונדקאית גם לא פגשנו. הן לא עושות את התהליך מתוך טוב לב אלא בעיקר משיקול כלכלי. רמזו לנו בבית החולים שזה גם לא ממש כדאי כי פונדקאות זה לא תהליך שממש מדברים עליו בקול רם. אז ירדנו מזה.

פרח7

New member
נתת רשות אז אני לוקחת

ראשית, אני מודה שלמרות שגם אני במנצלי העוני במזרח הרחוק, לא מאד נוח לי עם הניצול של הפונדקאיות.
אבל כמו שאמרתי, לצערי גם אני חלק מהמנגנון המנצל, כך שהדבר לא נאמר בשיפוטיות גדולה יותר עליך מאשר על עצמי, כי גם אני כמוך, מנצלת ומביטה הצידה.

שנית, מבקשת לשאול האם אתה יודע כמה עולה פונדקאות בארה"ב?

ושלישית, ושוב מתוך סקרנות, מדוע בחרתם במסלול הזה ולא במסלול של שותפות עם אשה (לסבית/סטרייטית)?

גם כאן נמחקה הודעה

שוב, הודעות תוקפניות ולא ענייניות כלפי משתתפי הפורום לא יתקבלו כאן.

קודם כל בעניין הניצול

נקודה רגישה אצל כל מי שנמצא בתהליך.. אין כאן משהו שנעשה בכפיה. הפונדקאית מקבל שכר יפה מאוד מטופלת על ידי מיטב הרופאים, משכנים אותה בהוסטל שם דואגים לה 24 שעות.
נכון, זה לא המצב האידיאלי. אבל לי אין הרבה אפשרויות וגם לה לא. אז אנחנו עוזרים האחד לשניה. ככה אני רואה את זה.

פונדקאות בארה"ב מתחילה בסכום של 110,000 דולר. שם חלק מהתשלום כולל גם עזרה לפונדקאית (עוזרת בית, מטפלת), בגדי הריון, השלמת ימי עבודה וכדומה. לעשירים בלבד.

לא רצינו הורות משותפת מאחר וזה אומר להכניס עוד בן אדם לתוך הזוגיות שלנו. אדם זר שהקשר איתו נוצר לצורך מטרת הורות. מה קורה אם תוך כדי אין כימיה? אם הדעות שונות?
אם פתאום אני מקבל הצעה לעבודה בחו"ל ורוצה לנסוע עם הילד? לעבור לגור באילת למשל? זה מאוד מגביל. רוצה לקום כל בוקר ולראות את עלמה שלי במיטה ליד שלי.

כאן הם

New member
ומי השתמש בפונדקאות בארה"ב?

חדשות די חמות מארה"ב, אבל ממש לא גרמו לשום סנציה: הבן של מועמד לנשיאות ארה"ב, רומני, הוא אבא לתאומים מפונדקאות. הוא ואישתו הודיעו רשמית, בגאווה, שכך הם הפכו להורים.

למותר לציין שפונדקאות היא נגד הדת המורמונית של רומני. ממש, יש "פקודה" בספר המורמונים שלא להשתמש בפונדקאות.

אבל, הפקודה היא לא מסיבות "מוסריות" של הדת, אלא מכיוון שהמורמונים מייחסים חשיבות מאוד גדולה לעצי משפחה וגנטיקה ואוספים כל פיסת מידע על סולם יוחסין של כל בני האדם בעולם. אצלהם "אב לא ידוע" או "אמא לא ידועה" זה אסון.

רענן

hashas1

New member
תודה איתי

המון מזל טוב!

אתה יודע אם יש איזו קבוצת הורים גאות שנפגשת?

פרח7

New member
יש את מפגשי "משפחת הקשת"

בעיקר מפגשי משפחות והורים באזור תל אביב
וגם הפורום הזה יכול לשמש כר להכרויות של הורים וילדים

התל אביבים די מרוויחים אין ספק

בכפר סבא הכרנו זוג גייז אחד עם תאומים בדרך. פנו אלי דרך הפייסבוק וקבענו לקפה כשנחזור.

האמת שאני לא ממש מכיר..

חייב להודות שאשמח להצטרף לאחת! (אם כי אני חייב להודות ששיחות מטרנה/קקי/גזים קצת מיציתי..)

מיציתי מיצית! די!

אי אפשר לדבר קצת על נושאים של גדולים?! למשל האירוויזיון המתקרב ובא? החדש של ליידי גאגא? אני מתחרפן כאן בהודו!!

כן.. למשל...

יש אירוויזיון ועלמה בוכה נורא. מה אתה עושה?
סתם נו..
סדרי העדיפויות שלנו פשוט לא לקמרי נמצאים עכשיו רק לבחירתנו..

כאן הם

New member
יצא המרצע מהשק

שיהיה לכם בהצלחה ואני מאחל לכם הורות מאושרת ושתגדלו משפחה נהדרת!!!

אבל, את תתלהב כל כך מהרבה חברות חדשות וגם חברים שלך בפורום הזה.

הרבה פה חושבות, משום מה, שפונדקאות זה ניצול של נשים מסכנות ע"י גברים רומסים שהכריחו אותם וחטפו את הילד מהבטן שלהם... או משהו מאוד דומה.

כבר אחת קראה לך "נצלן של נשים עניות" ... חסכתי לך לענות לה... אל תטרח...

ועכשיו, די מהר, תראה תגובות של אלו שתומכים בה.

כך תדע מי החברים שלך באמת ומי לא.

רענן

יצא ובגדול יצא!

תודה יקר שלי!
אני לא מתרגש מתגובות שליליות, נהפוך הוא.
קשה לי עם תגובות שנובעות מתוך בורות או סתם כאלו שצריכים להגיד בשביל להגיד. תגובות נטולות מחשבה.

יהיה בסדר!

איתי

למעלה