תודה על תגובתך
ככה, אודיה כבר לא תינוקת (רק בעיני), היינו אצל רופא משפחה. עניין העיסוי היה לא במקומו בגלל שהוא הכריח אותי לפרט ולהדגים ואני לא הייתי במיטבי, לדעתי, זכותי לא להראות לו ובטח אסור לו להפעיל עלי לחץ, דבר שנעשה. לגבי עניין התרופה, הוא עוד לא רשם אנטיביוטיקה, הוא אמר בעל פה וישר קפצתי, אני יודעת מהרופאים שאני ניגשת אליהם, שהם תמיד קודם מסתכלים בתיק לעומק, למרות שמכירים אותנו. לגבי הצילום והבעיה, הבעיה היתה שיעול של שבוע ליחתי ונוראי, האוזן נבדקה כדרך אגב. גם אני הייתי עם כאבים באזור הריאות והייתי מלאה ליחה. לדעתי הוא לא הגיב אלינו נכון. אם היה מסתכל בתיק אולי היה מגיב אחרת. לגבי התור, נכון שזה מנהלתי, המכתב הופנה למנהל המרפאה ולרופאה שלנו. לא אמרתי שהרופא אשם בתור. את המכתב שלחתי בדואר רגיל. אודיה בריאה אני רק פחות ופחות. דרך אגב, הרופאה שלנו תמיד ממליצה קודם על נרות הופי לפני נתינת אנטיביוטיקה ובטח היא לא תיתן כאשר אין בבירור חיידקים. הרופאה שלנו גם יודעת שאני לא אתן כזה דבר ללא ממצאים חיוביים. עוד דבר, כשאת רואה מטופל חדש, את לא בודקת קצת בתיק שלו כדי לנסות להכיר אותו רפואית? זה המינימום שאני מצפה מרופא חדש, בעיקר אם הוותיק והמכיר עושה זאת. את ראית שלמרות הכעס שלי לא קראתי לרופא בכל מיני שמות, והכעס רב. אני הייתי גמורה באותו יום, אחרי לילה ללא שינה בגלל שאודיה היתה חולה ודאגתי להוריד לה את החום ללא תרופות ואני גם הייתי חולה ורופא שקצת מסתכל על החולים שלו, היה רואה שאני נראית יותר גרוע מסמרטוט ריצפה משומש, הייתי הרבה יותר חולה מאודיה. הוא פשוט לט טרח להתייחס ולהסתכל וחבל. בטוח שאליו לא נגיע יותר, וכשאני אצטרך, אני אפנה לרופאים שלי הקבועים. אנחנו כמעט לא פונים למרפאה כחולים אבל על הקצת הזה שאני פונה, אני מצפה ליחס הוגן וטוב.