רוצה להתנדב?

מעיל =]

את יודעת כמה כאלה מסתובבים לנו בין האנני בחדר הרצאות? לפחות ארגז אם לא יותר... וזה אחרי שחלקו..... ואני יכולה להגיד לכם שלפחות אצלנו כשיכולים נותנים גם בחינם, כדי של-א נקפא בחורף. נכון, יכלו לעשות יותר, אבל אי אפשר להגיד שלא עושים שומדבר... לפחות בתחנה שלנו

נכון- ענבל צודקת

ראיתי את זה ובזמן שחילקו את זה זה רק מראה עד כמה ההנהלה של תחנת ראשל"צ אכפת לה מהמתנדבים ומהעובדים שלה.

עמיחי נ

New member
גם אצלנו מאוד איכפת(ת"א)

העובדה שנתנו לנו לקנות סווטשירטים זה נהדר..אבל יש אנשים שיש להם בעיה עם הקטע של ה"לקנות"

שמע עמיחי- אם כל כך אכפת לך

וחשוב לך. להצטייד כראוי- למה שלא תבקש עזרה מאחראי מתנדבים שלך.אולי הוא ישמח לעזור לך? דרך אגב איזה תחנה אתה?

עמיחי נ

New member
אני כבר מצוייד :)

אני כבר מאובזר כמו שצריך..שווטשירט, חולצות מכנסיים וכל הקשקושים שמסביב(עוד מעט גם סיכת נט"ן...בעיות כספיות תודה לאל אין לי..אני יודע שיש אבל מתנדבים שלא מתים על הקטע שהם מתנדבים ועוד מבקשים מהם כסף על כל מני דברים. ואני מתנדב בת"א.

iritik

New member
אולי במקרה שלך

התחנה קרובה לבית/ בית ספר ואין לך בעיה להגיע ברגל. יש תחנות בערים הגדולות שאתה צריך מינימום חצי שעה נסיעה כדי להגיע לתחנה. אז נכון, אין לי בעיות כספיות ומעולם לא הייתה לי בעיה כשהייתי מתנדבת נוער להגיע באוטובוס וכיום אני יכולה לקחת את האוטו למשמרת, אבל יש מתנדבים שאין להם כסף לאוטובוס ואף אחד מהם לא יבוא ויגיד את זה כדי שירחמו עליו או ש"יתרמו" לו. אף אחד לא אוהב להודות בזה שאין לו. בקשר לאוכל - מד"א לא יכול לממן. ברוב מקומות העבודה אין דבר כזה לתת אוכל לעובדים, בטח שלא למתנדבים. ציוד - זאת באמת בעיה. הייתי מצפה מאירגון שאני באה להתנדב בו שלפחות יתן לי את כל מה שאני צריכה בחינם. אבל אני מוכרחה להודות שעל כל המדים שיש לי (ויש לי מספר לא מבוטל) לא שילמתי כלום וקיבלתי מעובדים או מתנדבים אחרים, חוץ מחולצות נוער שקניתי ממש מזמן בסכום סימלי (15 ש"ח) ומעיל שמעולם לא יצא לי להשתמש בו והורשתי אותו למתנדב אחר. ביטוח - חייבים לשלם. גם עובדים משלמים ביטוח, אומנם אצלם הם לא מרגישים את זה כי הם מקבלים משכורת והסכום מנוכה מתוכה אבל אנחנו מתנדבים, אז זה קצת שונה. אם הכסף שמד"א "לוקח" מפריע למישהו - הוא מוזמן לפרוש. אף אחד לא מכריח אותו להישאר. זה מה יש. אז נכון שצריכים אותנו, המתנדבים, אבל תמיד יבואו עוד וגם אם מישהו ינסה ליזום שביתת מתנדבים - היא לעולם לא תהיה כללית כי תמיד יהיו מתנדבים שכן יבואו. מה עושים? משלימים עם זה. זה האירגון, לטוב ולרע. יש בו המון חסרונות אבל גם הרבה יתרונות. אני מגיעה למד"א אך ורק בשביל עצמי, כי אני כבר מכורה, אני אוהבת את מה שאני עושה שם ואני מרגישה שההתנדבות עצמה שינתה את החיים שלי ועיצבה אותי להיות מי שאני כיום.

אהלן אירית ממצב?

אני את הלימודים סיימתי ממזמן- אישית אני מבוסס טוב- יש לי חנות בקניון הזהב שרשומה על שמי- ועוד שתי יחידות נופש בקניה ובעוד כמה מקומות בעולם. הייתי כמה וכמה בפעמים גם באיטליה בשליחות כל שהיא עם אבא שלי מהצבא.אין לי בעיה כספית כל כך. אני גם 5 דקות מהבסיס של המשא"ז בשיכון המזרח בראשל"צ. אני תוך כמה זמן מגיע לשם. אני מאמין שיש מתנדבים שאין להם איך לשלם על מדים וציוד- אבל כל מקרה לגופו עדיף שהם ידברו עם אחראי מתנדבים שבטח הוא יתן להם את המענה הנכון

iritik

New member
לא דיברתי אליך ../images/Emo122.gif

קודם כל ההודעה הייתה בתגובה לבייגלמן. דבר שני, היא מכוונת לציבור המתנדבים כאן. דבר שלישי, מזל טוב על המצב הכלכלי שלך, לא שאלתי אותך עד כמה אתה עשיר. אתה יכול לחסוך זאת ממני.

iritik

New member
הגישה שלי בסדר גמור

על כך יעיד כל מי שמכיר אותי. ההודעות שלך לא לעניין.

orend123

New member
רועי אתה נשמע כל כך עסוק

מאיפה יש לך כל כך הרבה זמן לשבת ולטחון את הפורום? תעשה טובה לכולנו, תנוח קצת, לך לאחד מהמקומות שאתה מתנדב, או תשב קצת בעסקיך, איפה נראה עסק שנכנס לקוח וצעק הלו בעל הבית ואמרו לו, הוא בבית בפורום? נראה לי שאתה הראשון שהתרברב על דפי הפורום על השקעות כאלו ואחרות, אולי בפורום עשירים שיושבים כל היום בבית מול האינטרנט מחפשים חברים? ת-נ-ו-ח

Beigelman

New member
אוקיי תראי

מהבית שלי לוקח בערך 20-40 דקות להגיע לתחנה, (20 כשאני רץ רוב הזמן ו40 רק הליכה) אני לומד בת"א וכשאני נוסע הבייתה אני יורד בתחנה מסוימת ואז עדיין כדי להגיע לתחנה יש לי 20 דקות הליכה רגועה. שלא לדבר על העניין שאני לובש מדים ככה שאני צריך לסחוב איתי את הבגדים של מד"א (וזה נפל בדיוק על יום שיש לי ספורט אז גם בגדי ספורט צריך לסחוב) ומעיל צבאי זה לא דבר קטן, אני צריך לדחוס את כל זה מאחור הכיסא בראמדיק כשאני נוסע בערב, אז אי אפשר להגיד שהחיים שלי קלים. אבל אני נהנה להתנדב, ועם קצת מאמץ כולם יסתדרו ויהנו.

אלכס למה אתה לא ישן?

אין לך בית ספר?

ונגוש

New member
ענבל יקרתי ורועי ידידי

המעילים שאתם ראיתם הם מעילים שיש בהם קרעים או הריצרצ דפוק אז יש התלבטות אם לזרוק או לתרום לנזקקים וכן היו מעילים שחולקו ואתם רואים יש אנשים שקנו מעיל ולא השתמשו או שפרשו ממד,א והחזירו אותו אז פשוט חלקנו אותם

למעלה