בהחלמה יוצרים מקור אנרגיה חדש לחיים
מה שנקרא "מקור הכוח" או "כח עליון". ממנו שואבים את הכוחות להתגבר. ב-0A למדתי לשבת לכתוב תודות ולשאוב אנרגיה מרשימת ה"מצאי" הטובה שלי. כל הדברים הטובים שיש לי בחיים. לא התכוונתי להתחרות בדבר הזה. הוא משובח יותר מדי ! יחד עם זאת משום מה אני אישית לא הצלחתי להכנס למסגרת עבודת 0A. מה שאני מחפשת בדיון על האובססיות הוא איך להפיק טוב מרע- במקום לנסות לבלום את האובססיה שהיא , כידוע לנו מנסיון, בעלת עוצמה מטורפת לפעמים - לנסות להפנות את האנרגיות האדירות האלה למסלול חיובי. זה כמו להלחם בכמה כלים, לא רק באחד. ומה שאני עוד מנסה, אולי, זה לעשות את הדברים בחברותא. כלומר: במקום לכתוב "מסירות" אני כותבת: קמתי הבוקר, רצתי למטבח. שם היה שלט אדום שכתוב עליו: אלגנטית יקרה, האם שכחת ? האובססיה היומית שלך היא לא לאכול, האובססיה היומית שלך היא לבדוק מדוע את רוצה לאכול ברגע זה אנא התחילי למלא את הטבלה היומית. אז שיהיה לך יום אובססיבי מוצלח ! יוצאים עם רשימה יומית (שהיא למעשה ה"מסירות") משתמשים באנרגיות אובססיביות וזה שונה מתהליך ההחלמה שבא להרגיע אותנו. כיף לי לשוחח איתכן על הבוקר, נורית, קוליברי היקרות! זה לא במקום מקור האנרגיה של 12 הצעדים.