רוצה להתקבל לרמטכל

crazy tal

New member
אני אהיה משהו אחר לגמרי..

קודם כל אני אתקבל לסיירת מטכ``ל.... אקרע כמה שנים... אעלה כמה דרגות ואקים מפלגה חילונית חדשה וארוץ לראשות הממשלה. ישראל רוצה שינוי - טל.

crazy tal

New member
ממצע המפלגה שלי..

אני אקים את מפלגת k-700 מפלגה נגד טפילים, אשר תחולל רפורמה גורפת בארץ ותשלול את האוטונומיה החינוכית מהחרדים, תכפה עליהם שירות צבאי זהה לזה שמוטל על חילונים, ותפסיק כל הקצבה הקשורה ללימודי תורה. כמו כן, אכנס ישיבת חירום במשרד הביטחון ואקים יחידה מיוחדת חדשה במוסד- יחידת המתחרדים (כמו דובדבן רק לחרדים), והיא תספק מודיעין ממעמקי המחנה החרדי, אשר יביא ללכידת פושעים וגנבים רבים. חכו חכו... כשאני אהיה ראש ממשלה... החרדים באמת יהיו חרדים... יחד, ללא חרדה, נוביל כולנו את המהפכה החילונית בישראל.

_snufkin_

New member
הצעות מעשיות:

ואאי, איך הדליק אותי הרעיון שלך. בבקשה, בבקשה, תן לי להיות שרת התעמולה שלך... יש לי מלא הצעות מגניבות:: 1. נכריח את כל החדים לענוד רטיות על השרוול.. לא רגע יש לי רעיון יותר טוב: מגיני דוד! צהובים! כן, כן ככה אף חרדי מסריח לא יוכל להסתנן לנו בין החילונים הנאורים! 2. נייבא חזיר! עליה המונית של חזירים לארץ! בספינות פאר! לכל מסעדה נכניס אותם, וליתר ביטחון אפשר לכתוב שלטים בכל מסעדה:`` אין כניסה לחרדים וכלבים``. (למה כלבים? גם הם מסריחים, ממלאים לנו את כל הפארקים בחרא. אחרי שנגמור עם החרדים נעסוק בהם. נגייס גם אותם לצבא! ) 3. המממם.. אפילו יש לי רעיון מה אפשר לעשות עם כל הגז הזה שגילינו בחופי עזה בזמן האחרון.. אבל זה כבר השלב הבא. פיתרון סופי, אתה יודע.

*maya*

New member
גם אני רוצה.....

ואני רוצה להיות בריטני ספירס!! לא בעיה, אני יודעת לירקוד ולקפצ, אני רק צריכה לצבוע את השיער, אה וכמעט שכחתי, מישהו מוכן ליתרום לניתוח סיליקון? תודה:)

ginzburg

New member
הלו הלו מה השתגעתם?!?!?

מה אתם חולים בראש? ככה לא מדברים על יהודים!! אבל בלי קשר אולי נקים מפלגה של אלה שרוצים להיות משהו רמטכלים נשיאים הכל :) מסכן זה ששאל ת`שאלה תראה מה עשו ממנו חחחח

liorle1

New member
צודק. החרדים זה הבעיה מספר 1 בארץ.

יותר גרועים מערבים. לא נורא עוד כמה שנים תהיה מלחמת אזרחים וקצת אחריה כבר לא תהיה ישראל יותר.

ginzburg

New member
אז ככה הם לא ותשמע למה

המתנחלים לדעתי מחזיקים ת`מדינה רק המתנחלים עושים בלאגן לערבים הצבא בקושי עושה משהו כאילו הוא עושה אבל המתנחלים יורים כדורים אמיתיים וחוץ מזה לא מדברים ככה אל יהודים כולנו יהודים

הבהרה.

אין כניסה לחרדים ולכלבים - משפט אומלל שממציאים חרדים מניפולטיביים.. היהודים נרצחו בגלל שנאה פרופר, כשלמעשה לא הפריעו לאורח החיים הארי כלל, הם היו אנשים עובדים ומשכילים ולא טפילים. החרדים אינם עובדים, אינם משרתים בצבא, ואינם לומדים מקצועות בסיסיים הנחוצים לחיים המודרנים במערכת החינוך שלהם. לא מפריע לי שינהגו ע``פ מצפונם, במדינה משלהם, ללא צבא ואפילו שלא יעבדו אם הם כ``כ מאמינים בתורה שלהם. נראה כמה שעות מדינה זאת תשרוד.

Daphne Z

New member
על מה בדיוק מגינים המתנחלים?! (-H

המתנחלים בהחלט לא אלה שמחזיקים את המדינה הזאת. יש לנו צבא נהדר והעובדה היא שבלי הצבא הזה המתנחלים מזמן היו עוזבים את ההתנחלויות. (או נרצחים בהן) הדבר היחיד שהמתנחלים עושים זה לסכן חיים של חיילים! הכל בגלל שכמה מטומטמים החליטו שהם צריכים להקים את ביתם באיזה מקום שכוח אל. שיילכו ליישב את הגליל והנגב, לא חסרים שם שטחים ריקים. אני, בכל אופן, עוד לא פגשתי אבן אחת שהייתה יותר חשובה מחיי אדם.

אז ככה.. חשבת פעם על זה?

כמה יהודים פסיכים החליטו ללכת ולבנות להם ארץ.. הלכו וישבו במקומות ערבים.. יפו,עכו חיפה,ת``א(שהיתה כפר ערבי) ועוד ועוד.. או במקומות שכוחי אל.. נגב, פ``ת, עמק החולה, הם סיכנו את חייהם ואת ילדיהם.. יבשו ביצות.. נלחמו במחלות.. רצחו בהם הרגו בהם הציקו להם התנכלו להם.. אבל לבסוף אט אט הם ``התנחלו`` בשטחים של ערבים והפכו אותם לשלהם. ועדיין היו התנכלויות.. ום לא התיאשו.. הגו רעיון נהדר.. ``חומה ומגדל`` הגנו בחירוף נפש על המולדת החדשה במלחמות.. לא התיאשו.. אז נשאלת השאלה.. הם מתנחלים? הם מטומטמים?

_snufkin_

New member
כמה חרדים אתה בכלל מכיר?

אני בטוחה שכל היום אתה מסתובב במאה שערים, בודק פנקסי הכנסה של חרדים, ועורך להם משאלים כלליים בנושאי מקצועות המדע הבסיסיים... אז יש לי חדשות בשבילך: 80 אחוז ממשפחות החרדים הם משפחות שבהן אחד ההורים עובד. אחוז האבטלה בציבור החרדי הוא לא הרבה יותר גדול מאשר בחברה החילונית, ולפחות אצל החרדים המובטלים עסוקים בלימוד תורה ולא בפשיעה. אחוז האלכוהוליזם בעדה החרדית הוא כמעט אפסי, וכן אחוז הפשיעה והסמים. הסיבה שבגללה רוב האנשים סבורים שכל החרדים עוסקים כל היום באונס בנותיהן ובעושק המדינה הוא שבכל פעם שמשהו כזה כן קורה, פעם בכמה וכמה שנים, התקשורת דואגת לעשות מכך משהו בסדר גודל של ווטרגייט לפחות. העדה החרדית היא עדה בעלת ערכים, יחסי אנוש מעולים והערכה לידע וללימוד. אם כזאת היתה המדינה שלנו, אני הייתי מאוד שמחה.

crazy tal

New member
קודם כל, סתמי תפה

אז קודם כל, סתמי תפה, דבר שני: אצלכם הנשים עובדות כי הגברים שלכם לא גברים ולא מפרנסים, רק טפילים, אתם מולידים ילדים בלי חשבון וההוצאות על חשבון המדינה (רק על חשבון החילונים כמובן), הקיצבאות לתלמידי ישיבות, ובכלל מימון ישיבות ע``י המדינה הוא אבסורד. נביא בהם טילים על הכיף כיפאק, אמר הרב עובדיה, מי יביא טילים? הטפילים שלו מהישיבה? מי? כמובן, לוחמי הגדודים והסיירות, אנחנו החילונים. לוחמי המילואים ואפילו הלא קרביים שנותנים את חלקם. תתני לבוגר מעיין החינוך התורני לפתור משוואה פשוטה, נראה מה הוא יגיד לך. תפסיקי לעבוד על עצמך ועל אחרים, החרדים הם הבעייה הגדולה ביותר של ישראל והיא צומחת מיום ליום.

Blue Meanies

New member
תוציא את הראש מהאסלה.

הבעיה הכי גדולה שלנו כרגע זה שאין סלקציה באינטרנט, ואנשים כמוך נכנסים חופשי לאוטוסטרדת המידע. תן ל50 אחוז מחבריך בגיבוש טיס לפתור משוואה פשוטה ותמצא שמערכת החינוך שלנו לא יותר טובה משלהם. הבעיה הגדולה שלנו היא לא שהחרדים לא מתגייסים, אין לצבא טעם בחיילים `מוגבלים` כ``כ. הבעיה היא, כמובן, חוסר הרצון שלהם להכנס למעגל העבודה. אחוז עצום של התושבים בבני ברק נמצא מתחת לקו העוני, זה לא שהם חיים טוב על גבנו. רוב הסכם הסטטוס-קוו עדיין לא מעוגן בחוק, ועם רוב ההסכם אין לך בעיה. אני משוכנע שלא תצא לרחובות להפגין כנגד חוקי הנישואין והגירושין המזעזעים בארץ, שמכריחים שהכל יעבור דרך הרבנות. גם על נושא העבודה בשבת לא עושים רעש, כי לכולנו נוח שיום שבת הוא יום המנוחה שלנו. ותתפלא, גם על נושא החינוך החרדי (ובמקרה של אל-המעיין, הוא נוצר אך ורק בגלל שמערכת החינוך החילונית נכשלה כשלון חרוץ.) לא מדברים הרבה, למרות המצב האבסורדי בו המדינה מממנת את מערכת החינוך הדתית, אך לא רשאית לפקח עליה. כל אלו לא יוציאו אותנו לרחובות, הבעיה העיקרית של כולנו היא נושא גיוס בני הישיבות. זה כבר לא 50 הנערים ש`אמונתם אומנתם`, להם נתן בן גוריון שחרור משירות בצה``ל, זה כבר מספר אסטרונומי של נערים שרובם אפילו לא בני ישיבות, אלא סתם מניפולטיבים מספיק כדי לצאת מהגיוס. הנושא הזה יפתר לבסוף, גיוס מקוצר, תנאים קלים, בסופו של דבר חלק מהחרדים יתגייס למיני-שירות צבאי לא מחייב. השאלה אם זה יכניס אותם למעגל העבודה, וזה מה שחשוב. בכל אופן, החרדים הם לא הבעיה הגדולה ביותר של ישראל כרגע. הבעיה הגדולה ביותר של ישראל, מאז ומתמיד, היא שאנחנו טיפה קטנה בים של ערבים ומוסלמים שהיו מעדיפים שנלך בנימוס. זה כבר לא 67`, וכבר אי אפשר לשנות את ההיסטוריה. הידיים שלנו קשורות ואנחנו מחכים למהלך הבא. כל עוד התקציב תלוי רובו בסיוע אמריקאי, כל עוד יש מצלמה של סי אן אן בכל חור בעזה שמופנת רק לצד שלנו, כל עוד אירופה תשאר פרו-פלשתינאית, החרדים הם לא הבעיה הגדולה שלך. תהיה חייל טוב, לך להלחם בשקט, ותפסיק להשתמש באינטרנט כמקום להוצאת אגרסיות.

crazy tal

New member
50 אחוז מחברי..

רק שתדעי, שבערך 90% מהאנשים בגיבוש טייס לומדים מתימטיקה ברמה של 5 יח``ל, כדי להגיע לגיבוש טיס צריך בין השאר לעבור מבחן במתימטיקה, כך שאנשים בגיבוש טיס יודעים לפתור משוואות. לא היה לי ממש כוח לקרוא את כל המגילה שכתבת אז דילגתי קצת... בקיצור, החרדים יותר גרועים מהערבים, תסתכלי על הערבים קמים ב4 בבוקר ועובדים כל היום כמו חמור כדי לפרנס את המשפחות שלהם, לא פרזיטים כמוכם, קמים והולכים לשנן שטויות של איזה רבי חשוך. אין לי בעייה עם חרדים, הם יכולים לחיות איך שבא להם, מצידי שיקפצו על רגל אחת ויילבשו שמלות, אבל שייממנו, וייגנו על עצמם. תודה.

למעלה