רוצה לחזור לסקייט ! ( עזרה באולי )

dizinteria

New member
זה די קל

גם אני סקייטר חדש והבנתי איך עושים פופ שוביט. יש כאלה שעושים עם שני הרגליים אבל אני עושה את זה עם האחורית. פשוט מהאוללי ישר דחוף את הסקייטבורד לכיוון העקב(עם זה shoveit בbackside)

neo16

New member
קריפטוניכס ואחרים

קריפטוניכס זה סקט נחמד מחיר די נחמד והכול אבל הקרש שלו לא שווה גרוש תבין הוא טוב למתחילים אבל צריך להחליף אותו תוך חודש כי הוא כבר מפריע לך בביצועים לדעתי במקום להשקיע בקריפטוניכס 400 שקל תקנה סקט משומש במצב טוב פלוס בארבע מאות כזה שעולה 800 חדש

crackerz

New member
אני יודע למה אני מתכוון ....

תסלח לה אבל נראה לי שאני יודע לאיזה תרגיל אני מדבר. אני יודע שאני צריך להתאמן אבל פשוט רציתי לשאול אם למישהו יש פה טיפים כי אני בכלל לא יודע מה עושים עם הרגל עצמה ( הקידמית ) אז בגלל זה שאלתי. ובקשר לקריפטוניקס : הקטע הוא שאני קונה אחד משומש ( במצב מצוין ) ובגלל שזה מחבר שלי אז זה ממש ממש זול. אז בגלל זה אני שוקל לקנות את זה כי אני עוד מתחיל ובינתיים אני יוכל להשתפר עם סקייט כמו של קריפטוניכס. מקסימום בהמשך אני יוכל להחליף לו חלקים.

dansh

New member
בשוביט

את הרגל האחורית אתה צריך למשוך אחורה ואז ישר להרים אותה ואת הרגל הקידמית אתה צריך להרים למעלה (אבל לא קדימה כמו באולי אלא למעלה ככה שהרגל תעזוב את הסקט) ואז כשהסקט מגיע למצב ישר להוריד את הרגליים.

dansh

New member
ועוד משהו

אחרי שאתה מצליח ואתה רוצה לנסות בנסיעה אז תתחיל בפייקי

crackerz

New member
אני מקווה שזה הסבר גם לפופ שוב-איט

כמו שכבר אמרתי בהודעה הקודמת אני רוצה לדעת מה עושים עם הרגל הקידמית בפופשוב-איט. לא סתם שוביט. אני מקווה שההסבר שכתבת הוא גם לפופ שוב איט ולא רק לשוב איט. ודרך אגב למה כשאני רוצה לעשות את זה בנסיעה אז להתחיל מפייקי ?

למעלה