רוצה לנסות עוד פריסה.....איך שואלים

רוצה לנסות עוד פריסה.....איך שואלים

רק על היבט בעבודה אצל הבעל ? אפשר לשאול לתקופה של 4 חודשים או על חצי שנה ? איזה סוג פריסה מתאים ? אני כבר מפחדת להחליט ולטעות
שיהיה לכולנו שבת שלום ונעימה מלאת שפע
שולחת המון גשם קצת מאילרנד כי פה יש כבר יותר מידי

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום עידיתוש ../images/Emo24.gif

את יכולה להגדיר למה כוונתך ב"היבט בעבודה"?

כן ואני אתן קצת רקע

האם השינוי במקום העבודה (שיהיה לו מתי שהוא בחצי שנה הקרובה ואנחנו יודעים את זה) יהוה מבחינתו שינוי לטובה. המעמד שלו די נפגע בשנתיים האחרונות גם בגלל מה שקרה בשוק, וגם בגלל שהיה חולה לאחרונה. בעצם האם ניתן לראות את זה בקלפים ? או שצריך להמתין לזמן השינוי ? או שגם נוכל לקבל מסר לגבי זה ? אני מנסה מאוד לחדד לי את היכולת להבין איך לשאול שאלות, ואני רואה שכל מילה אוצרת ים מידע
.....

צ ל י ל 8

New member
היי עידיתוש ../images/Emo23.gif

הבעיה היא שאנו לא יודעים מתי יתבצעו השינויים במקום העבודה. נראה לי הכי מתאים לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה הפוטנציאל של בעלי לקידום בעבודה בחצי שנה הבאה? מה דעתך?

טוב אני אנסה את זה

לפחות תהיה לי עוד אופציה להבין פריסה קלטית. יש רק משהו אחד שאני לא מבינה....איך קוראים לפריסה קלטית והיאירם אסרו שנים על שנים לנסות לתת מסרים או להשתמש עם הקלפים

צ ל י ל 8

New member
הקלטים היו אירים ../images/Emo35.gif

בחחי שאין לי שמץ מושגון עליהם, חוץ מהפריסה הזו שכל העולם משתמש בה..

עד כמה שלי ידוע

כל האומנות הקלטית היא מושרשת היטב באירים......מוכנה לעשות בדיקה לעומק אבל זה מה שעד עכישו היה ידוע לי

שאלתי את העזר שנגדי

והוא אמר שהאירים הם חלק מצאצאי הקלטים......העובדה שעושים פריסות עם קלפים קלטים גם תמוהה בעיניו

פריסה לגבי עבודה.....

השאלה: מה הפוטנציאל של בעלי לקידום בעבודה בחצי שנה הבאה? הפריסה: קלטית 1.מה עוזר או בעד. - מלך המטות 2. מה חוסם או נגד - נער החרבות 3.שיעור רוחני לשואל בהווה. -שלוש חרבות 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. -שלושה מטות 5.עבר קרוב, כארבעה חודשים-עשרה מטות 6.עתיד קרוב, כארבעה חודשים. -שישה מטבעות 7. דימוי וזווית אישית. -נער המטבעות 8. זווית הראייה של החברה.-כוכב 9.רוצה אבל פוחד. -אביר החרבות 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח. -אס המטבעות תודה !

ולשם התירגול גם אני מנסה

מלך המטות הדבר הראשון שמתחבר לי פה זה בעלי, מסמל את היכולות שלו בעבודה להיות מלך, ואולי הוא כרגע כזה. חוסם אותו קידום בעבודה נער החרבות שהוא בעצם סמכות או האצלת סמכויות. אם הוא ילמד (שלוש חרבות) להתאזר בסבלנות למרות מה שהלב אומר הבונוס שיהיה לו כתוצאה מכך (שלושה מטות) הוא לבסס את כוחו, היוזמה שלו תהיה חזקה יותר. בעבר הקרוב (עשרה מטות)הוא כאילו מנסה לדחוף, להתקדם והמטות כאילו חוסמים אותו קשה לו להתקדם בעתיד הקרוב מופיע (שישה מטבעות)שאין לי אישית כל צל של ספק במשמעות הקלף הצלחה כלכלית שבאה מתוך ליבו. דימוי וזווית אישית (נער המטבעות) חשוב שהוא ילמד, ויתרכז בלימוד. ??זווית הראייה של החברה (כוכב)- החברה רואה אותו ככוכב, משהו מוצלח ??רוצה אבל פוחד (אביר החרבות) להיות הכי טוב בשטח ולסיכום אס המטבעות יתן לו שביעות רצון מלאה. צליל בבקשה תני דעתך כל הפריסה שלי.....לאט לאט אני מרגישה שאני משנה גם את צורת הכתיבה וההבנה עצמה לגבי איך אני קוראת את הקלפים. קלף הכוכב ואביר החרבות הקשו עלי ולא יודעת כמה פרשתי אותם כהלכה.

blackcat2

New member
עידיתוש, מחר אפרש את פריסתך../images/Emo23.gif

כי אני קצת עייפה. בי

batgalim

New member
הי עידית ../images/Emo140.gif

1.מה עוזר או בעד. - מלך המטות 2. מה חוסם או נגד - נער החרבות 3.שיעור רוחני לשואל בהווה. -שלוש חרבות 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. -שלושה מטות 5.עבר קרוב, כארבעה חודשים-עשרה מטות 6.עתיד קרוב, כארבעה חודשים. -שישה מטבעות 7. דימוי וזווית אישית. -נער המטבעות 8. זווית הראייה של החברה.-כוכב 9.רוצה אבל פוחד. -אביר החרבות 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח. -אס המטבעות מלך המטות קורא לבעלך להשקיע אנרגיה ויוזמה רבה, לא להסתכל על הקשיים ועל האכזבות שייתכנו לו אלא לרוץ קדימה ולהשקיע בפרוייקט העכשוי את כל כולו. נער החרבות מדבר על חוסר יציבות רגשית ופיסית שאינה טובה לו כיום. הוא צריך לשאוף להראות יציבות בחייו, להוכיח רצון טוב ואנרגיות חיוביות. השיעור הרוחני שהוא אמור ללמוד זה להוציא את המיטב מהמשבר אותו הוא עובר או עבר. לא להכנס לדכאונות ולאכזבות אלא להיות אופטימי (3 מטות) ולהמתין לבשורות טובות שיגיעו. לא לשקוע במרירות אלא להסתכל על ההשקעות שהשקיע בעבר במקום עבודתו, לראות את הפירות של עבודתו חוזרים אליו. בעבר הוא חש נטל כבד על כתפיו, כאילו עולמו חרב עליו מרוב משימות וקשיים, אך בעתיד נראה כי דווקא מעסיקיו אוהבים אותו ודואגים לו, וכי הם לא מעוניינים לגרום לו לקשיים מיותרים. הם מודעים לעובדה שהוא זקוק לעבודה זו ומעוניין להמשיך בפרוייקט והם מעוניינים לעזור לו. לבעלך קשה עכשיו לראות את התמונה בכללותה (נער המטבעות), הוא מתמקד בעצמו ובפרטים הקטנים שנראים שיכולים להזיק לו ומשום כך פוחד לקחת יוזמה ולפרוץ קדימה (אביר החרבות). הסובבים אותו רואים את השקעתו הרבה, את כישוריו ואת יכולותיו. הוא נחשב למשקיען ולאחד שיש לו המון מה לתת ולתרום לחברה בה הוא נמצא. הפוטנציאל חיובי. אס המטבעות מדבר על פוטנציאל גבוה להמשיך במקום העבודה, לשרוד בה ואף להתקדם. האס קורא לבעלך להמתין בסבלנות כי השער להצלחה פתוח ואל לו להתייאש ולראות את הדברים במבט פסימי, אלא להמשיך הלאה מתוך מטרה ברורה והחלטית. מאחלת לכם הצלחה רבה !

בת גלים........

השארת אותי עם דמעות בעיניים, כאילו הייתי לידו וראית את העבודה שלו, מה הוא משקיע וכמה הוא משקיע וכמה אני חושבת שאין להם הערכה כלפיו, תמיד אחרים מתוגמלים והוא כאילו נשאר מאחור בלי כלום. אני חושבת שהקריאה שלי לא היתה רחוקה. אני עדין צריכה ללמוד לנסח את כל המכלול אבל אני מתקדמת לא
תודה

batgalim

New member
עדיתוש, את נהדרת !

תמשיכי לפרש ואני בטוחה שבסוף תהיי מומחית בזה! כולנו התחלנו ככה, הכי חשוב זה שיהיה לך בטחון במה שאת אומרת וזה אחל'ה שאת מפרשת ופורסת גם לאנשים קרובים לך. ככה לומדים.... שיהיה בהצלחה!

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo68.gif

1.מה עוזר או בעד. - מלך המטות 2. מה חוסם או נגד - נער החרבות 3. שיעור רוחני לשואל בהווה. -שלוש חרבות 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני. -שלושה מטות 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים-עשרה מטות 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים. -שישה מטבעות 7. דימוי וזווית אישית. -נער המטבעות 8. זווית הראייה של החברה.-כוכב 9. רוצה אבל פוחד. -אביר החרבות 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח. -אס המטבעות אני אתחיל בקלף הסיכום, שמראה על פוטנציאל ממש טוב להתחלה חדשה בתחום העיסוק. כלומר, יש סבירות גבוהה שהוא יקודם, או שיתנו לו תפקיד חדש. מלך המטות קורא לבעלך להיות יוזמתי וכריזמטי. הוא צריך להפעיל שיקול דעת, וזה הזמן שלו להראות למעסיקיו כמה הוא מוכשר ויש לו יכולת ניהול. נער החרבות מזהיר אותו לא ל"שבת על הגדר". לא להראות את פחדיו ואת לבטיו. אם הוא לא יפחד ולא יבוא בהרגשה של אכזבה לשינויים שייעשו (3 חרבות), הוא אכן יקודם (3 מטות) וירגיש נפלא. בעלך עובד מאוד קשה, נוטה אולי לקחת על עצמו אחריות בהגזמה (10 מטות). הוא צריך ללמוד כיצד להורעד מעליו עבודה ולחלקה לאחרים (אם יש כאלה). הוא לא עומד בנטל העומס, ואולי גם בגלל זה חששותיו.. גם 6 מטבעות מציעים לו לחלק את העבודה בתבונה, וכך גם יעריכו אותו, והוא יראה כמנהיג בעל יכולת לנהל. נער המטבעות מראה את בעלך כאדם קפדן, ששם לב לפרטים. הוא מאוד קשור לעבודתו, ונותן את כולו ומירצו לעיסוקו (לפעמים אולי על חשבון המשפחה). הכוכב, מראה את החברה שבה הוא עובד. החברה רואה בו אדם בעל פוטנציאל מאוד גדול ובעל יכולת. הם אופטימיים לגביו ויודעים שהוא מסוגל לעבוד קשה בכל תנאי. אביר החרבות מראה כי בעלך פוחד להיות אסרטיבי. הוא אדם רגיש ועדין (נער המטבעות) וקשה לו להיות חזק ולאמר לאחרים מה לעשות. אבל אני חושבת שבמקרה הנוכחי, הוא חייב לעבוד על עצמו והלראות מנהגיות ואופי חזק. מה דעתך

צליל......

כל מילה חקוקה בסלע, מדהים אותי הפריסה הזאת כמה היא חשפה אותו גלוי, הנקודות תורפה שלו בעבודה זה האסטרטביות, ה"לחץ" הכי גדול עכשיו זה הסבלנות, אני אישית מחזיקה לנו 20 אצבעות שהוא ימצא את התפקיד שהוא כל כך חושק בו (הוא אומר בקול רם שהחלום שלו להגיע למשרה בארה"ב, תחת החברה כמובן), הוא לקח על עצמו המון, גם עכשיו שהוא תחת מגבלות רפואיות הוא מנסה להוכיח את עצמו. הוא יודע להגיד מה לעשות רק לאישתו
וגם זה בקושי חחחחחחחח שהוא חוזר אני אושיב אותי לקרוא מה שכתבתם. מסקרן אותי לראות מה הוא יגיד. (וכמו שאני מכירה אותו הוא בהתחלה יצחק עלי ואחר כך זה מאודדד יעניין אותו)

blackcat2

New member
עידיתוש- הפרשנות שלי ../images/Emo140.gif

אין כל ספק כי בעלך הוא אדם יוזם ונתפס כבעל סמכות ויכולת ניהולית במקום העבודה והוא ודאי נהנה מהערכה מקצועית גבוהה. (מלך המטות) הסביבה מכירה ביכולותיו היצירתיות ובכישוריו לעבוד בשיתוף פעולה. יש בו חיוניות ואנרגיה רבה בעבודה והפריון גדל בנוכחותו. הוא אדם אמין ורבים סומכים עליו.(הכוכב) לצערי, למרות הכל , כפי הנראה יש התלבטות הקשורה בקידומו. מאד יכול להיות שלקידום המדובר יש מועמדים ומועמדות נוספים והענין עדין בדיון. (נער החרבות) הוא מאד מאוכזב ופגוע מהעובדה כי הקידום לא ניתן לו בקלות יתירה שהרי הוא ודאי מכיר ביכולותיו המקצועיות (3 חרבות). (אגב יכול להיות שבעלך אינו מפגין זאת אולם הוא שבור לב מהעניין) הוא צריך לנסות ולנטרל רגשנות יתירה ולחזור לגישה של עסקים כרגיל ולעבוד כל העת לקראת הקידום מתוך מחשבה מקדימה ועניינית (3 מטות). עליו להימנע מדקדוק יתר בפרטים ולנסות ולבחון את התמונה הרחבה. הדקדוק בציציות עושה יותר רע מטוב. (נער המטבעות) בשלושת החודשים הראשונים יאלץ בעלך להוסיף ולשאת בנטל, כפי הנראה ב"נטל ההוכחה" על כך שהוא ראוי לקידום. רצונו הגדול בקידום נובע גם מרצונו להוכיח לכם, משפחתו את יכולותיו ואת היותו בעל ואב למופת הרואה בפרנסת המשפחה חשיבות עליונה. (10 מטות) בשלושת החודשים הבאים הוא עשוי לקבל את התגמול לו הוא ראוי. כפי הנראה העלאה במשכורת ואולי גם תפקיד נחשק יותר- תפקיד ניהולי. (6 מטבעות) החשש של בעלך טמון בתחושתו שאם הוא לא יקבל את הקידום הוא יאלץ לנקוט בצעדים חריפים שעלולים יהיו לערער את שלוותו ושלוות המקום ואין הוא מעוניין בכך. הוא אינו רוצה להגיע למצב זה והוא מבקש על כן לזכות בקידום ללא החרפת המאבק. (אביר החרבות) אס המטבעות כקלף מסכם מעיד בהחלט על פוטנציאל גבוה לקידום והצלחה כלכלית. בנוסף המספר 3 שהופיע פעמיים בפריסה הנוכחית קורא לבעלך להתאזר בסבלנות ולהיות שליו. אשמח לשמוע את דעתך ודעתו כמובן. בי

למעלה