רוצה לנסות עוד פריסה.....איך שואלים

חתול שחור.....

קודם כל תודה ההתלבטות הקשורה בקידומו קשורה למעבר שלנו שאמור להתרחש בקיץ, לכל דבר יש מועמדים והקורות חיים שלו מפוזרים עכשיו על 4 יבשות בעולם - קנדה ארה"ב אירופה ודרום אפריקה
איפה יפול הגורל לא יודעים וזה עיניין של המוןןןןן סבלנות כמו שהקלפים הראו לנו. "הוא מאד מאוכזב ופגוע מהעובדה כי הקידום לא ניתן לו בקלות יתירה שהרי הוא ודאי מכיר ביכולותיו המקצועיות (3 חרבות)" - אפשר להתיחס למה שכתוב פה בעבר ? יתכן שזה נכון לגבי העתיד אבל אני מתיחסת למה שנאי יודעת לגבי העבר שהוא לא קודם ולא תוגמל ואני בטוחה שהוא הרגיש עם זה רע ולא הראה זאת. תודה על האהרה של קלף מס 3.

blackcat2

New member
../images/Emo39.gifהי עידית- מעט על הקלטית

הקלף ה- 3 בפריסה הקלטית מעיד על השיעור הרוחני של האדם בהווה ועל כן התייחסתי ל- 3 חרבות כמשהו שעובר על בעלך כיום. והקלף ה- 4 מעניק לאדם את התמורה באם ילמד את השיעור. כך שעמדה 3 פועלת באופן ישיר על עמדה 4. המקרה בו יש העושים את הסוויץ' בין ההווה לעבר עולה בעמדות 5 ו- 6. יש הרואים בעמדה 5 עתיד קרוב וב- 6 עתיד רחוק, כמוני, כך שאם פרסת לחצי שנה עמדה 5 תדבר על שלושת החודשים הראשונים ועמדה 6 תדבר על שלושת החודשים הבאים. ויש הרואים בעמדה 5 עבר ועמדה 6 כעתיד ואם אינני טועה ראיתי כי בת גלים מפרשת כך. שתי הפריסות לגיטימיות ואני חושבת שרק השואל היודע את התשובות מבין איזה מן התשובות מדוייקות יותר. בי

חתול שחור....

העמוד הזה פתוחלי מהבוקר על המחשב, לא עניתי ואני גם עכשיו לא עונה כי אני רוצה לראות בדיוק איך הקלפים מסודרים כדי להבין את ההסבר. לא לחשוב שהתעלמתי
אז תודה לבנתים !

משהו שקרה לי בגלל הפריסה

אני שלוות נפש פתאום, דווקא הקלפים שאומרים לי להתאזר בסבלנות נותנים לחסרת סבלנות שכמותי סבלנות
יש בתוכי מין קול שאומר לי שיצא לנו משהו טוב, אני מנסה לראות אם הקול מנסה לנקודה מסוימת הוא לא. בד"כ האינטואיציות שלי מאוד ברורות והפעם הם לא, אין להם כיוון כאילו הם מסתובבות במעגל. קיבלתי מהקלפים קצת שקט נפשי שהייתי זקוקה לו, אני כל כך רוצה שהוא יצליח, יקודם ויעריכו אותו בהתאם. תודה לכל מי שפרס לי

למעלה