רוצה לסדר מחדש את הבית

סתיו ג

New member
רוצה לסדר מחדש את הבית

מחפשת טיפים לסידור יעיל, ככה שבסוף להכל יש סדר והגיון. ואם מישהו מכיר אתרים בנושא

psa

New member
אני יודעת שיש חברות שעושים את זה.

טיפים שנתנו בתוכנית "עבודת בית" -שתי בחורות שעוסקות בסידור הבית: לזרוק או להעביר כל דבר שלא נגעתם בו לפחות 5 שנים.בלי רחמים. כמו חלקי לבוש שונים. שומרים ,שומרים שומרים וזה סתם תופס מקום. -חולצות , סוודרים לקפל בעזרת קרטון ונייר .חוסך מקום רב בארון. כמו בחנויות. ללכת על מינימליסטיות בסלון,כמה שפחות קישוטים=פחות אבק...(המלצה שלי) אתרים מעניינים: מזלות וסידור הבית=קוריוז....
גם אני אוהבת סדר ואשמח לקרוא טיפים נוספים.

סתיו ג

New member
הן לוקחות 250 ש"ח + מעמ לשעה../images/Emo5.gif

לא נראה לי פרקטי. אני רוצה לעשות לבד. אשמח לעוד עיצות. ומה זה הקרטון? לקפל בעזרתו, או להניח בארון איתו?

psa

New member
את צודקת בהחלט. במחיר כזה אני מסדרת

לך את הבית
סתאםםםם יש חנויות כגון גולף שהם מקפלים את החולצות בעזרת נייר בגודל A4 . הם משאירים את זה בתוך החולצה. אני לקחתי קרטון בגודל A4 .קפלתי בעזרתו והוצאתי. אני מודה שאני לא מתמידה בכך ... שמים על החולצה ומקפלים לפי הרוחב שלו... זה יוצא ממש כמו בחנות...

מריםר

New member
לקחתי את כל דפי הטיוטה בבית וקפלתי

וקפלתי את הארון השארתי את הדף יצא ארון כמו בחנות שווה לנסות

10shosh

New member
איזה קטע - המזלות

בד"כ אני לא מאמינה במזלות אבל נהנת לקרוא הפעם זה פשוט התאים גם לי וגם לבעלול. יש הדפסתי להראות לו.

סתיו ג

New member
ואני מזל בתולה הייתי אמורה להיות

אשפית בלסדר, משהו התפקשש בירח ביום שלי כנראה

10shosh

New member
אני סרטן עכשיו יש לי תרוץ למה אני

לא זורקת כלום

psa

New member
כמבינה מעט במזלות ,לסרטן באמת

מתאים איסוף של הכל. לא זורקים כלום ,כי זה ישמש ל..... מזל בתולה ,מאוד פדנטים ובקורתיים אז... לא לדאוג ,אם זה לא מתאים לכם אז יש מה שנקרא מזל אופק..... והוא משפיע גם.....

psa

New member
עד כדי כך אני לא מתמצאת

ייתכן שקישור זה יוכל לעזור לך... בהצלחה.

מזל אופק-

בדיוק פירסמו על זה כתבה קטנה במעריב לנוער,את צריכה לרשום את כל המזלות לפי הסדר בטור ואז מול המזל שלך לכתוב 4-6 (בבוקר) ומול המזל שמתחתייך 6-8 (גם בבוקר,כמובן..) וכך הלאה וכך הלאה,עד שאת כותבת את תחום הזמן שבו נמצאת השעה בה נולדת,זאת אומרת שאם נגיד נולדת בין 4 ל-6 בבוקר,המזל הרגיל שלך הוא גם מזל האופק שלך.

akapulko2020

New member
הנה משהו

אחד [אם תעשי חיפוש בגוגל על organize home נניח או משהו בסגנון,יש עוד תוצאות] וגם פורום "עיצוב בית" בתפוז-בטח יוכלו לעזור בהצלהח במשימה

akapulko2020

New member
היו

לי דווקא כמה לינקים בעניין,אבל אני לא מצליחה למצוא אותם-אם אמצא אכתוב לך בתגובה.

כמה עצות מועילות

1 אם ישנם בגדים שאינם בשימוש - לא להחביא - פשוט להעביר הלאה לכל מי שזקוק 2. לא ליצבור הרבה ניירת , גם תופס מקום , גם אבק , מה שלא חשוב פשוט לזרוק . 3. לא להעמיס כל מיני חפצים על מדפים , ובמיוחד על מזנונים צריך קצת מרחב , וכל הדברים הקטנים מיועדים אולי לחדרי שינה או ילדים 4. כלל חשוב , שעושים כביסה לא להשאיר את הכביסה היבשה בסלון או בחדרים , לפני המונה השניה חשוב איך שמסימים להוריד, לשבת ולקפל וישר לשים בארון , כי אם דוחים תמיד אין כוח , אין זמן , ואם עושים זאת ישר ולענין וגם מגהצים אם צריך , חוסים הרבה זמן וכמובן יותר סדר בבית 5 לגבי סדר במיטבח , חשוב מאוד שהשיש יהי תמיד נקי מחפצים , וכלים מומלץ לשים מתלה מעל הכיור - כך ישר המים נופלים בכיור , חוסך מקום בשיש , ואחרי כל ארוחה לנקות את השולחן - אפשר לשים מפת שאבנית שהמפה לא תתלכלך , ואז לנקות אותה עם מטלית רטובה , ואת כלים לא להשאיר בכיור - אלה ישר לשטוף או להכניס למדיח . 6. לגבי ילדים - וצעצועים - אחרי כל משחק יש לאסוף את הצעצועים ולשים אותם במגירה או בארון - חוסך הרבה בלאגן וגם עצבים 7 ועוד טיפ להתחיל עימו את בוקר לסדר את המיטה כל בוקר אחרי שקמים אח"כ שמסתלים עליה יודעים שכבר התחלנו עם דבר טוב על הבוקר ועוד שהוא מסודר זה מעולה טוב ויפה

psa

New member
סתיו../images/Emo51.gif

בזכותך הארון שלי מסודר ,כמה ימים מוקדם יותר.!!!! הוצאנו מה שלא צריך והחולצות כמו חיילים. קיפול ללא קרטון או נייר.... המון סבלנות... אז שוב תודה

למעלה