רוצה לספר לכן חברותי הנאמנות

חושחושה

New member
רוצה לספר לכן חברותי הנאמנות

והתומכות תמיד במשהו שהתחיל כך
וה ונגמר
בזמן האחרון התקשורת שלי עם בני הבכור, כמעט בן 9, היא קטסטרופה! חוץ מלחנוק אותו כבר עשיתי הכל, אני מדברת אליו, הוא חרש, מבקשת ממנו, הוא מתמרד, כל הזמן צעקות צעקות, כעס כעס כעס בלי סוף, ואני ממש קולטת שאנחנו לא מצליחים לדבר, גם עם בעלי זה כך אבל ברמות נמוכות יותר (לפחות הצעקות). אתמול הינו אצל הורי והוא פשוט הוציא לנו את המעיים, רב עם אחיו ובן דודו, שהם ילדים קטנים, התנהג באנוכיות, בכעס, הוא כל הזמן מושך אליו
! וכולם מגיבים אליו בהמון אגרסיה, אנחנו מדברים על זה כבר כמה זמן, שהילד קורא לעזרה, הוא בשיחות עם יועצת בית הספר בקבוצה עם עוד 3 ילדים מהכיתה, היא אמרה שהוא מגיב די מהר באלימות, לא ממש פיזית אמנם, אבל שפת הגוף שלו היא כמו של נמר דרוך, עד כאן הוא. אני
לא מוצאת עדיין עבודה, מסתובבת בבית ובמקום החדש שעברנו אליו כמו חולת נפש/ ניקיון/עצבים, כל הזמן רוצה שהכל יהיה נקי ובמקום, בקיצור במקום (מבחינתי) מאוד מאוד נמוך. היום בבוקר קמתי עם הפרצוף הזה של השנתיים האחרונות (אמא במשרה מלאה)הסתכלתי על עצמי במראה, ואין לי מושג מה קרה אבל החלטתי! ומרגע זה אני פתאום גם לא מותשת, התקלחתי, הת א פ ר ת י,לבשתי בגדים הכי צבעוניים שהיו לי בארון (וגם עלו עלי), הערתי אותו, וכך התחיל היום, לקחתי גם את הקטן לגן, ונסעתי לחדרה, הסתובבתי בין חנויות, מספרות, התעניינתי לגבי עבודה, אני טכנאית צפרניים 24 שנים ומאפרת איפור קבוע, לקחתי טלפונים, נתתי את שלי, חזרתי בזמן לקחת אותם מהגן ומבית הספר. ועכשיו הפואנטה, (נרדמתן?): הוא נכנס לאוטו ושואל: אמא מה עשית? אני: כלום, רק התאפרתי קצת הוא:זו פעם ראשונה שאת באה לקחת אותי ולא.......כועסת! אני:
הוא בדרך: אמא נכון שאת מאושרת היום? אני כבר עם
עונה לו: מאוד מאוד הוא: את יודעת אמא, תמיד כשאת מאושרת, אני מרגיש מאושר, ותמיד בא לי לשיר! נו, אני נשבעתי ונשבעת שוב, לא לכעוס! לא לכעוס! אני יודעת שזה נשמע כאילו לקחתי שוב הכל הכתפיים שלי, אבל אין מה לעשות, מרגישה שאלה הכתפיים שצריך שיהיו לנו הנשים והאמהות, איך שאנחנו מרגישות ומתנהגות, כך נראים חיי הבית, הבעל, והמשפחה! אז זהו אני התחייבתי! תודה לכל מי שהגיעה עד הלום! מקווה שלא הלאתי אתכן.

אפרת12

New member
יווווווווווווווווו איך ריגשת אותי

עכשיו
איך הקרינה הזו מבפנים משנה הכל מקוה שמפה הדרך היא רק למעלה

איזה הלאית? ריגשת!../images/Emo24.gif

הקטן (הגדול) שלך מרגיש כל דבר בך, מה? הוא כנראה חכם לא קטן גם בנוסף לכל ה"צרות"... ...רגע, רגע... נסעת לחדרה ולא עברת אצלי? פשוט בושה וחרפה! אני דורשת נסיעה חוזרת!

sariii

New member
../images/Emo7.gif מזל שאני בחדר שלי בעבודה כי אני

בוכה כמו ילד קטנה, הסיפורים האלה כ"כ מרגשים אותי, הילד שלך מקסים וכל הכבוד לו ולך.

פשושולה

New member
כמה טוב לשמוע...לפעמים אנחנו שוכחים

כמה שפת הגוף והדברים שאנחנו לא אומרים משפיעים על הילדים שלנו.

הודעה כל כך אופטימית ומרגשת../images/Emo24.gif

נראה שכתבת ממש מהבטן. מאוד מרגש לקרוא ולדעת שהצלחת אחרי הרבה מאוד זמן להתיר את הפלונטר הזה של תסכול, שמוביל לכעס, שמוביל לתסכול וכך הלאה... זה לא שמעכשיו הכל יהיה ורוד וקסום forever, אבל לפחות יש לך איזושהי נקודת איזון, שאת יודעת שאם תגיעי אליה יש סיכוי לשיפור. ובאותו עניין - אתמול היתה לי שיחת עומק עם בנזוגי שיחיה
על כך שהוא נורא מכעיס אותי בזמן האחרון, בעיקר בתחום הסדר והנקיון בבית. הוא שלף את טיעון המחץ ש"לכעוס זו בחירה של הכועס". כמעט שכעסתי
על מה שאמר, אבל בחיי שהוא צודק. רק טוב לכולנו

../images/Emo24.gif

החיישנים של הילדים... המראה שהם שמים מולינו.
והאושר הגדול שהם ממלאים אותנו. והכל בהודעה אחת. בטח שאני
.

אלינה12

New member
כל כך ריגשת אותי../images/Emo7.gif

פשוט ראיתי את עצמי, אני פקק עצבים מול הבת של (בת 8) וכמה שיותר אני כועסת כך היא יותר עושה דווקות. והרבה פעמים אני לא מסוגלת להתגבר על הכעס. והמילים של הבן שלך כל כך נגעו לי בלב, כאילו זאת יפעת אמרה אותם. והיא בטח גם חושבת כך. כל הכבוד לך ותודה על השיתוף!

rnati

New member
../images/Emo7.gif כל כך מרגש

אני זוכרת כשהייתי ילדה, כשאמא היתה עצבנית כולם היו עצבניים. אבא שלי היה מגיע הביתה ומנסה להבין מה קרה. כשהוא הצליח להפריד את זה הוא עזר לדאוג שמצב הרוח של אמא לא יהפוך להיות מצב הרוח של כולנו

איזה יופי ../images/Emo42.gif

כל הכבוד לך על היכולת לתפוס, בהחלטה, מקום חדש (זה נורא קשה...), וכל הכבוד שלוש פעמים כיפאק היי לבן הרגיש שלך, שיכול כל כך יפה לבטא את הדברים. ואני לא חושבת שלקחת שוב הכל על הכתפיים שלך. מה בסך הכל קרה פה? לפי מה שאני רואה, את קמת בוקר, והחלטת לראות גם את הטוב במקום שאת נמצאת בו. כשהיית פחות עסוקה בקשיים שלך, נוצר לך מקום עבור הבן שלך, שההתנהגות שלו רוב הזמן משדרת שהוא זקוק לכם, שיהיה לכם מקום בשבילו ובשביל הקושי שלו (וזה חלק מהתפקיד שלנו כהורים...). בגלל זה הבן שלך היה כל כך מאושר - כי הוא הרגיש שבגלל שטוב לך, את הרבה יותר פנויה אליו. הלוואי שימשיכו להיות לכם ימים כאלה טובים.

nubi

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ולי נשאר לאחל המון בהצלחה!

נונינקה

New member
יש לי דמעות בעיניים

איזה מדהים. נשמע שמתחילה לכם דרך חדשה. מאחלת לכם בהצלחה. רק לא ידעתי שהצרות עם הילדים שלנו מחילות כבר בגיל 9. מפחיד...

חושחושה

New member
ידעתי, ידעתי שלספר לכן זה יהיה

הבכי הבא, כל כך ריגשתן אותי בתגובות שלכן, ועכשיו אני קוראת, והעינים
לי מהתרגשות. אני מרגישה שהחיים מחייכים אלי ובגדול, תודה

daldan

New member
../images/Emo24.gif איזו הודעה מרגשת

קודם כל - כל הכבוד על הצעד שעשית! לפעמים פשוט צריך לקבל החלטה ולהניע את התהליך ואז הכל מתגלגל... ושנית בקשר לילד שלך, זו באמת הרגשה לא נעימה להיות בחיכוך מתמיד ובחוסר תקשורת, אבל הנה קיבלת הזדמנות לשמוע כהמ את חשובה לבן שלך, ואיך הוא רגיש למה שעובר עליך. זה לא אומר שהכל צריך להיות על הכתפיים שלך, אבל בהחלט נותן פרספקטיבה חדשה על ההשפעה שיש לנו על הילדים שלנו. תראי איזה משפט מקסים הוא אמר לך "כשאת מאושרת, אני מרגיש מאושר ותמיד בא לי לשיר" - פשוט מקסים - יש לך ילד עם נשמה רגישה.

יעל י

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה

במציאת עבודה עם הילד במקום החדש ואולי...בדרך חדשה מחזיקה לך אצבעות

מאז

New member
וואו

ואיזו אמירה מדהימה שלו, ששמה את האצבע בדיוק במקום...

למעלה