רוצה לשמוע את דעתכם

רוצה לשמוע את דעתכם../images/Emo9.gif

הכרתי באינטרנט בחור נחמד , העיניינים התגלגלו והשיחות ביננו הפכו לפרועות ונועזות יותר ויותר. בהמשך הסתבר שיש לו בת זוג, ומיכוון שמאד נמשכנו אחד לשני קיבלתי את העניין וחשבתי שקשר מיני בלבד איתו יכול להתאים, מיני וחברי ללא מחוייבות. אחרי שנפגשנו והיה לנו נפלא יחד (פעם אחת), הוא הרגיש פתאום שהוא "בוגד" בה , כרגע הוא רוצה להיות איתי בקשר, להמשיך בפלרטוטים, אבל בלי לגעת. הוא דואג לומר לי כל הזמן שאני מטריפה אותו, אבל לא רוצה לפגוש אותי. מה הוא רוצה לעזאזל? אני מבולבלת.

Vdrums

New member
כל הכבוד לו שהוא משאיר את זה

ככה ולא נפגש איתך יותר!!! ברור שקשר מיני יתן לו הרגשה של בגידה, כי זה בגידה!!! ולא צריך לשים מרכאות על זה!!! כי טוב שתרדי מהעניין, יש לו מישהי, למה להידחף? את רואה שזה לא מתאים לו. תעזבי, אל תהיי גוש טינופת. לכי תמצאי מישהו אחר לא חסרים אנשים בעולם הזה!!! תומר רזיאל ז'קונט כל יום 4-6, 825FM

niva99

New member
תראי אוהבת נמרים (אח איזה ניק)!

את שואלת מה הוא רוצה? בעוד שהוא אומר לך חד וחלק מה הוא רוצה-"הוא רוצה להמשיך ולהיות איתך בקשר,להמשיך בפלירטוטיםאבל בלי לגעת"... אין מה להתבלבל -הבחור אמר את דברו. -לפעמים קורה מצב-שאנו רוצים לשמוע משהו מסויים. וכשנאמר לנו משהו שנוגד את ציפיותינו-אז אנו נאטמים מלשמוע זאת. -במקרה הזה הנמר התגלה כפוסיקט (וטוב שכך).

תודה לכם, כנראה שהייתי צריכה לשמוע

את זה ממשהו חיצוני. האמת שאני מאוהבת בו ויהיה לי קשה להתנתק, אבל זה מה שעלי לעשות כנראה. להדחף בין בני זוג? אני יודעת שלא טוב לו איתה, אז אני לא מזיקה להם. אם הוא לא רצה ל"בגוד" בה אז למה הוא נפגש איתי? ולמה הוא רוצה לשמור איתי על קשר? למה נתן לקשר להסחף? לא רק אני הייתי שם.

אש אש

New member
היית שם רק לצורך סקס,אל תערבבי.

לא מבינה איך מלכתחילה הגעת למקום לא נכון בשבילך,ואם זה רק לצורכי סקס,מדוע עם אחד לא פנוי? איפה אחוות הנשים אישה? מה הבעיה עכשיו לאכול את מה שביקשת לעצמך? לא טוב לא? אז את לא מזיקה? עובדה שהבחור לא נשוי,ומעדיף את הלא טוב על פנייך. למה שלא ישמור על קשר איתך,אם את רק מוסיפה תבלין לחייו לא רק את היית שם נכון,אבל אל תשכחי למה היית שם. וכן רק את,ורק את אחראית לגביי חייך,ורק את צריכה להיעלם לו ולהמשיך. מאוהבת ממפגש אחד? יעבור לך ..... אששש

אש אש ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

הייתי שם לא רק למטרת סקס , זה לא התחיל כך, זה התחיל בקטע נפשי וחברי ואנחנו בהחלט מוסיפים אחד לשני
מבינים אחד את הראש של השני
קיבלתי את המצב אך שהוא כשהבנתי שהוא לא פנוי, כי התחברתי אליו מאד. למה סקס עם אחד לא פנוי? לפעמים יש דברים נוספים שמשפיעים על ההחלטות שלנו. אבל המוזר הוא כפי שאמרת, שהבחור מעדיף את הלא טוב על פני
וגם זה לא שנתתי לו לבחור ביננו, רציתי להיות אקסטרא בחייו, כל זמן שזה יתאים לשנינו וימים יגידו. בהחלט הוספתי תבלין לחייו, אבל הוא הוסיף גם לחיי. לא רק אני הייתי שם והוא רצה להיות שם, אבל שכחתי לומר שחוץ מהסקס הורטואלי והמציאותי אנחנו גם חברים טובים שיכולים לדבר על כל דבר שבעולם וזה ממש נדיר במערכת יחסים. יש ביננו כימיה והבנה יוצאת דופן ולכן גם כנראה התאהבתי בו. הוא במיקרה נראה טוב אבל הייתי מקבלת אותו גם אם היה נראה רע, כי היה שם משהו מעבר..משהו מדהים. אני יודעת שאני צריכה "להעלם לו" ולהמשיך וזה הדבר הנכון לעשות, במיקרים אחרים ידעתי לעשות את זה מבלי להתסכל אחורה. אבל במיקרה הזה, ממש קשה לי לוותר עליו, אין כמוהו
הוא איש מדהים ומיוחד מאד שיודע לגעת בי במקומות שאף אחד לא הגיע אליהם קודם. התאהבתי ממפגש אחד
ממש לא
התאהבתי מקשר אינטנסיבי יומיומי של קצת יותר מחודש, קשר ורטואלי. יעבור לי
לא חושבת, הוא תמיד ישאר לי בלב... לנצח. וזה לא בקטע רומנטי אלא הרבה יותר עמוק.

Vdrums

New member
הו בחא את הלא טוב על פנייך?

אם הוא איתה כנראה שזה לא כל כך גרוע, ואם כן אז יגיע היום שהוא יעזוב ויהיה כולו שלך. ואל תשכחי שכל המדהים הזה קורה עכשיו שהוא עם מישהי ורגיל למישהי מסויימת, ופתאום את באה אז זה איזשהו שינוי ומשהו חדש מלהיב, זה ממש לא מצביע על אם קשר אמיתי בינכם, ולא סמוי ודוחה שכזה מאחורי הגב, יצליח.

hilli1

New member
את לא אשמה בכלום !! ולמה..

זה הוא האגואיסט שהכניס אותך לזה כאשר הוא נמצא במערכת כבר. אני לא מבינה דבר אחד : לא מפריע לך שיש לו חברה (למרות שלא טוב לא שם)? אם ככ טוב לך איתו איך זה שזה לא מפריע לך? לדעתי את חייבת לדבר איתו שזה לא הוגן לרקוד על שתי חתונות. הוא פוגע גם בך וגם בה. ואם הוא לא יסכים, תתרחקי מזה למרות כל הכאב.

Vdrums

New member
האשמה כולה בטח לא עלייך

גם הוא צד בעניין, חבל שאת לא יכולה לחתוך ולומר לו שמע אתה תפוס זה לא ילך לשום מקום. למה הוא נפגש איתך? כי הוא חלש אופי ונקניק. להידחף? היית רוצה שיעשו לך את זה? תתנהגי לםי התשובה שתתני לשאלה הזאת. למה הא שומר על קשר? חלש אופי, לא סוגר דלתות, אולי הוא יפרד ממנה לכי תדעי... למה נתן להיסחף? חלש אופי אמרתי כבר?

e v i t a

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי הסיבה שאת עונה לתגובותיהם הקצרות של חברי הפורום בצורה כזו מפורטת וארוכה היא רק כי את מנסה לשכנע את עצמך שמה שאת עושה כשר לגמרי. תמשיכי הלאה קשה ככל שזה יהיה...זה לא מציאותי וזה לא ייגמר בזה שהוא יעזוב את בת זוגתו בשבילך, גם בסרטים זה לא קורה. לא חסרים הגברים שיסכימו לקשר מיני ללא מחוייבות ויש גם מספיק אינטליגנטים שישטפו אותך שעות בטלפון בכל נושא שבעולם. בהצלחה. לילה טוב.

roseorose

New member
אבל.. תסתכלי על זה מהזווית החיצונית

באמת. הוא איתה ואת מצוייה די בעמדה של מנוצלת לטובת התפרפרויות מהצד. עמדתך היא הנחותה יותר. לומר "לא טוב לו איתה" אבל לדעת שהוא לא יעזוב אותה אלא הוא מחזיק אותך מהצד (טוב טוב על אש קטנה...) זה להיות עיוורת למשמעות של זה.

רבה

New member
טוב לו איתה- זה בטוח

אם לא היה לו טוב איתה הוא מזמן היה נפגש איתך.. ובכלל כשיש אדם לדבר איתו שלא מכיר את בן הזוג (ורוצים להשאר בקשר מיני איתו) אז פתאום הכל לא בזסדר עם בן הזוג - זה שכנוע של עצמו למה הוא עושה מה שהוא עושה - מאמי צאי מזה - תמצאי מישהו שלך ורק שלך... ולא של עוד מישהי. בהצלחה!!!

אורזמן

New member
למה את מתכוונת כשאת אומרת

"והיה לנו נפלא פעם אחת" - שכבתם פעם אחת או רק נפגשתם פעם אחת להמשך פלירטוט . אם שכבתם, כנראה הוא השיג את מבוקשו והוא לא רוצה יותר, מתאים לו רק דיבורים עכשיו, עד הפעם הבאה שתיסחפי איתו לסקס בלבד ללא מחויבות . אם לא שכבתם, כנראה באמת שהבחור מרגיש שהוא בוגד בחברה שלו ורוצה רק לפלרטט איתך. זה קשר בכלל לא בריא, צאי מזה ותמשיכי הלאה

אורזמן , בתשובה לשאלתך..

היה לנו סקס פעם אחת וזו יוזמה שלי, זה לא נכון לומר "השיג את מבוקשו" אני מגנה עליו
, אבל הוא באמת באמת בסדר, הוא לא אחד שמנצל נשים, כזה אחד הייתי קולטת מקילומטר ומנפנפת אותו. אני רוצה אותו באותה המידה שהוא רוצה אותי ואולי אפילו יותר. בנוגע למיפגש, הוא רצה להיות איתי, שום דבר לא נעשה בכפיה
, אני יודעת שהוא גם רוצה כרגע להיות איתי , אבל המצפון שלו מפריע לו (ובאמת שלחברה שלו שלא משקיעה בו יותר מידי לא מגיעה נאמנות שכזו) כתבת דיבורים עד הפעם הבאה שיסחוף אותי לסקס ללא מחוייבות, איתו אין לי שום בעיה להסחף לסקס בלי מחוייבות, הוא איש מדהים
שאני מאד אוהבת ולא רק קצת מאוהבת. ואמרתי לו באופן ישיר שאין לי בעיה עם קשר מיני וחברי איתו. נראה לי שדווקא שלו קשה עם הקטע של סקס בלי מחוייבות. כשאני חושבת על זה, אולי זה מה שהוא רוצה..סקס עם מחוייבות, אני צריכה לברר את הנושא איתו.. החברה שלו כאן שולית, היא לא משקיעה במערכת יחסים בינהם, מגיע לו יותר מזה..חבל שהוא לא רואה את זה. קשר לא בריא לי
אין לך מושג כמה שאת צודקת, אבל אני לא יכולה להתנתק ממנו, אני מחוברת בכל נימי נשמתי. אני מוכנה לעשות אפילו שינויים בחיים שלי למענו. אני ליברלית בדעותי ואני מניחה שלא מעט ירימו גבה ויבקרו את מה שכתבתי, אבל זה בסדר בחרתי לכתוב ולשתף ואני מוכנה גם לקבל על הראש

אורזמן

New member
בחרת את הדרך שלך, אחלה

רק את היחידה שמכירה את הדרך לאושר שלך מאחל לך הצלחה ו...

למעלה