רוצה לשמוע את דעתכם

אש אש

New member
נסי לאהוב אריות.

קודם כל אני מקווה שאת עושה SAFE SEX מה זאת יוזמה שלך? שזו הייתה מטרת הקשר? החברה שלו שולית??? בונבונית,זה ישמע לא יפה את היית ונישארת שולית. ולא צריך לעניין אותך אם מגיע לו יותר מהחברה הקרה שלו זו הבחירה שלו,כבדי והמשיכי,לפני שתיפגעי יותר. ככה זה שמשחקים עם נמרים,נסי אריות חחחח מאחלת לך ובאמת רק טוב.

בכלל לא נפגעתי../images/Emo31.gif

אני יודעת לאן נכנסתי ונכנסתי לזה בעיניים פתוחות. ונכון אני שולית ואני מקבלת את זה, אני "האשה האחרת" ואני מקבלת את זה. למה איכפת לי ממנו וממה שקורה לו? נו.. כבר אמרתי שהוא חשוב לי. לא ירדת לסוף דעתי בכלל.. למה נמרים ולא אריות? אריות ישנונים מידי, הנמרים לעומתם חיות טורפות אמיתיות
.

אש אש

New member
איפה הנמר שטרף?

אולי עדיף אריה ישנוני קיים ןלהעיר אותו...?

backdoor

New member
תראי...

תראי חומד, כל הכבוד לכל אלה שמטיפים לך מוסר לגבי מה נכון ומה לא, איך צריך להתנהג וכו... לדעתי החיים זה מעבר לקו מחשבה רציונלי. יש מערבולות רגשיות בעוצמות שונות אצל אנשים. אם זה מה שאת מרגישה, אף אחד לא יכול לומר לך איך להתנהג. העניין הוא שאם את אוהבת אותו ורוצה את כולו ולא רק את השאריות שהחברה שלו השאירה בצלחת הזוגיות, אז לדעתי את צריכה להעמיד אותו במקום. או את, או היא. זנבו לך נמר אמיתי נמצא מאחוריו, לא מלפניו.

k e r e n m

New member
תמימות=טיפשות

כשקראתי את ההודעה שלך חשבתי לעצמי שאת בטח בחורה בגילאי ה-20 עם מעט ניסיון באהבה. אך כשעיינתי בכרטיסך וראיתי את גילך 32 הבנתי את כל העניין את רווקה כנראה די נואשת שאומנם לפי מה שכתבת לא חיפשת ממש קשר אבל גם שהסתבר לך שהאדם שאיתו ניהלת שיחות פרועות תפוס לא היה איכפת לך להמשיך לסטוץ. אך אבוי את התאהת בו והוא שחיפש רק סטוץ לא ידע איך להוריד אותך מהעץ הגבוה שעליו טיפסת ותירץ לך תירוץ של אני בוגד בחברתי. יקירתי או שאת ממש תמימה אך כידוע לך שתמימות לפעמים שווה טיפשות. אם הבנאדם היה כל כך נמשך אלייך כמו שטענת הוא לא היה מפסיק לפגוש אותך וכנראה שהניסיון שלך דל בתחום.הוא מנסה כנראה ל"נער" אותך בעדינות מעליו ואולי גם לא רוצה לפגוע ברגשותייך ע"י זה שהוא עדיין מתכתב איתך ברגע שהוא קלט שאת שלא כמו הצהרתך הראשונית מחפשת סקס בלבד אלא קשר הוא פשוט התקפל. הלא בינינו גילך לא צעיר וחוץ מסקס אין לו מה לעשות איתך כי מלכתחילה הוא חיפש רק סקס. אז צאי לך מעולם החלומות ותנחתי אבל מהר אל הקרקע שלפעמים היא קשה טרשית וכואבת. ומקווה שיפציע שכל אל ראשך. נ.ב מבקשת סליחה מראש באם פגעתי ברגשותייך אבל אולי בדרך הישירה תקלטי את המסר

ססילי

New member
רוצה לדעת את דעתי?

תהפכי גבר לאישה בהודעה הזו, ויש לך את הכל, ברור, מובן, ובלתי מתפשר.

אתם ממש מצחיקים אותי../images/Emo6.gif

נהיה ממש דיון סביב העניין. העליתי את הסיפור בעוד פורום וכולם ריחמו עלי
ח'ברה אין מה לרחם עלי, אני יודעת לאן נכנסתי..אני בן אדם בוגר ואין לי אשליות (פנטזיות כן, אבל לא אשליות) הייתי צריכה לספר למישהו חיצוני, הייתי צריכה לשמוע עוד חוות דעת חיצוניות, כי לפעמים כשאתה בתוך הבועה שלך אתה לא רואה הרבה. אני לא חיה בפנטזיה אני יודעת איפה מקומי. אני מאד אוהבת את האיש, הוא איש מיוחד ונדיר במינו. הכרתי ואני מכירה לא מעט אנשים ואני יודעת מה שאני אומרת
הוא לא מורח אותי ולא משחק משחקים, הוא רוצה להיות חבר שלי וחבר טוב, אבל קשה לו עם העניין המיני, לא בגלל שהוא לא נמשך אלי כי הוא מפוצל, כי יש לו יסורי מצפון, כי הוא פשוט בן אדם. הוא נכנס לקשר איתי לפי דעתי, כי היה זקוק לו מבחינה נפשית וגם פיזית, "תיבלון" בחיים, ריגושים ועניין היו מנת חלקו בחודש האחרון, (אני פשוט לא אשה שיגרתית
) אני צריכה ממנו גם סקס, כי אצלי במצב שנוצר, זה לא יכול להיות אחרת. אני נמשכת אליו בטירוף. ובתשובה לכל מיני דברים שנאמרו כאן, כן זה קורה גם לנשים וכן גם נשים מנצלות גברים מבחינה מינית ואנחנו במאה העשרים ואחת ומותר להודות בזה. יש לו חברה שהוא חי איתה, אילו הייתי חושבת שאני עושה לו בלגן בחיים הייתי מתנתקת ממנו, לא רוצה לפגוע בו, לא רוצה להציק לו ולא רוצה להפריע לו בחיים. הוא כן רוצה להיות איתי בקשר, אני כן חשובה לו ויש לי מקום בחיים שלו. אם הוא היה אומר שלא או אם הייתי מבינה שלא, הייתי מתרחקת מיד. כפי שאמרתי כבר, כתבתי כאן כי הייתי צריכה לשמוע דעות נוספות וכמובן שונות שאולי יאזנו אותי קצת. אני בהחלט יודעת מה אני רוצה
אני לא פנוייה מתוסכלת שמתעלקת על הזכר הראשון שתפסתי, אני יכולה להשיג כמעט מי שאני רוצה, בלי מאמץ מיוחד. אבל אני רוצה אותו
.

אש אש

New member
אז למה עצוב לי עלייך?

"הוא דואג לומר לי כל הזמן שאני מטריפה אותו, אבל לא רוצה לפגוש אותי". "אני בן אדם בוגר ואין לי אשליות" אז מה כן יש לך?

niva99

New member
זה נכון שהוא

גרוש,מאד משכיל,אדם בעל שיעור קומה,דמיון מפותח,כותב נפלא,עוסק בתפיד מעניין?

k e r e n m

New member
אש אש מסכימה איתך

לפי דעתי בתגובה האחרונה שלך הכנסת את עצמך לפלונטר את מרגישה אליו רגשות הוא חבר טוב אך מאידך את זו שמנצלת אותו מינית אין לך אשליות וכו'. עזבי אל תסבירי יותר מדי מי שמבין עניין קלט את התמונה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

על הביצים והסל

למה יש לנו נטייה להרגיש אינטימיות רבה כל כך דווקא במשולש? כי אינטימיות היא עניין מסוכן, לא לשים את הביצים בסל אחד. אני מפנטז לי על הבחור שלך עם הבחורה ההיא. נוצר קליק, התחיל קשר, התקדם לאן שהתקדם. היה חסר לו משהו, אבל בשביל לדחוף עניינים קדימה צריך להסתכן. פתאום, משום מקום, מישהי חדשה. יש לו בחורה, הוא יכול להסתכן איתך, מגיע לאינטימיות איתך, דווקא מפני שהוא לא רעב. ואז, הוא מסתבך, כבר לא זוכר מה הוא רוצה. לא מצליח להתקדם איתה לדרגות שהגיע איתך (מסוכן מסוכן), לא רוצה להסתבך איתך (כבר הגיע לאינטימיות, מה יהיה)? לדעתי, הוא לא באמת רוצה את שתיכן, אבל זאת לא השאלה כאן. השאלה כאן היא מה את רוצה. כמה את מוכנה להסתכן? בחור תפוס הוא גם רשת ביטחון בשבילך? אנשים שמסתבכים עם תפוסים חוששים מאינטימיות בדיוק כמו התפוסים שמסתבכים איתם, ולא בטוח שההבדל בין המינים משחק כאן. מכסימום, יש תפקידים מסורתיים לצורות הבריחה מאינטימיות, נכנסת עכשיו לתפקיד המסורתי של המאהבת. כדי להשיג את מה שאנחנו רוצים, אנחנו צריכים להסתכן. הבעיה של הבחור שבחרת בו הוא שאת מסתכנת רק בשברון לב. זה קל, לעומת הסתכנות בקשר ממשי.

למעלה