רוצה לשמוע חדשות טובות עכשיו!

ציף שלי

New member
רוצה לשמוע חדשות טובות עכשיו!

אאווףף! בימים האחרונים ממש עצוב לי
אני משתדלת שלא לבכות ומגיעה לרגעי שבירה מהר מאוד. לא הרגשתי בכלל שהיה חג ורוב הזמן אני וישי לבד (כולל שבתות וחגים...) ואני מתגעגעת לימים המשפחתיים ולנסיעות המשפחתיות שהיו לנו, אפילו להורים שלי אני לא נוסעת (הם גרים מרחק של שעה-שעה ורבע ממני) אני יכולה לקטר עד מחרתיים ואני לא רוצה ולכן- למי שיש לה חדשות טובות - אני אשמח לשמוע ולמי שאין חדשות טובות... שתמציא
וחס וחלילה-אינני מזלזלת בבעיות/קיטורים של בנות הפורום אני פשוט זקוקה לעידוד שימים טובים יגיעו והם אפילו נמצאים פה עכשיו

ילדונט

New member
מנסה את כוחי בחדשות טובות אמיתיות

שחר וישי, אלופי השחיה, ייפגשו! פגישות הפסגה תערכנה מדי יום שישי, החל מיום שישי הקרוב או זה שאחריו, בבריכת אילן. ונסיים באיחולי החלמה לכל הסבים, הסבתות, הדודות ובכלל.

nubi

New member
אגב, מה את אומרת

על איזה חוג-פלדנקרייז לתינוקות או משהו בסגנון? חשבתי לברר במקום החדש בקסטרא.

ציף שלי

New member
אלופי השחייה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

הצלחת להעלות חיוך על פניי, ראשון מזה הרבה זמן! אתמול לא היינו בגלל החיסון של 4 חודשים שישי עבר ביום רביעי. (שחר עברה אותו?) איחולי החלמה מהירה לכולם!

קיבלתי 100 במבחן ../images/Emo13.gif

זו הפעם הראשונה שאני עושה מועד ב' על מנת לשפר ציון (אני צנועה בד"כ - מסתפקת במועט
). עשיתי זאת רק כי זהו התחום החשוב לי ביותר מתוך הנושאים שאני לומדת, ומאד אהבתי את הקורס, את המרצה ("סבא ג'פטו") ואת התכנים. זהו ה-100 הראשון שלי בתעודה
.... אנסה לחשוב על עוד דברים טובים בטח יש

יש לי חדשה טובה (טובה לי)

כל הדברים הטובים שחשבתי עליהם קשורים לילדים,אבל מצאתי. ישנתי היום צהריים
גם חדשה מרעישה וגם טובה.(עכשיו אני בטח לא ארדם בלילה....) וחוץ מזה שזה שיש לי מחשבות טובות על הילדים זה גם טוב,כי זכיתי בילדים שעושים לאמא שלהם נחת...

nubi

New member
מחר אני נוסעת לעוד ראיון

עבודה, וכנרא שאחת המשרות הנוכחיות שלי תגדל...

wieci

New member
בהצלחה! את ממש אשת אשכולות

ומרובת עבודות (ועוד פחדת שלא תמצאי עבודה...)

ציף שלי

New member
נחמד לשמוע חדשות טובות ../images/Emo42.gif

שמתן
שכולן מתאמצות למצוא חדשות טובות...

גלשני

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

כי נשמע לי שאת צריכה המון כאלו
עוד יגיעו ימים קלים יותר- בטוח

lulyK

New member
חדשות מצוינות

בילינו את שישי בלילה במיון, אבל יצאנו משם בשלום
. חברתי המיסטית אומרת שמרקורי בנסיגה וכל שנותר הוא להצמד לקירות ולנסות לשרוד (מה שנקרא לעבור על פני החלונות הפתוחים, אם ג'ון אירווינג מדבר אלייך)

lulyK

New member
נראה שכן,

היה שילוב לא נעים של נפילה ומכה בראש, עם הקאות (בדיעבד כנראה וירוס או תגובה לקציצה של מאמא עוף.....)

למעלה