חדשות לא טובות ולא רעות../images/Emo101.gif
עבר עלי לילה רצוף חלומות זוועה והתעוררתי עם כאב בטן חריף ומשתק בצד הימיני של הגוף, למטה. החלפתי צבעים, כי כביולוגית אני יודעת ששם בדיוק גר האפנדיציט. אחרי כמה שעות של כאבי תופת נסענו למוקד ביקור רופא. הרופאה בדקה ולא ויתרה- ישר נתנה לי הפניה למיון עם חשד לאפנדיציטיס. נסענו לבני ציון, הרשמה, קבלה, בדיקות- 6 שעות ובסוף המסקנה היא: א. לפי האולטרא סאונד כנראה אין בעיה עם האפנדיציטיס. לא מאה אחוז אז רוצים שאשאר בביה"ח להשגחה. ב. לפי בדיקת הדם והשתן יש לי דלקת חמורה בדרכי השתן, קיבלתי אאנטיביוטיקה חזקה בשם זינאט שאמורה להרוג את החידקים הרעים. ג. לא הסכמתי להשאר בהשגחה. שיחררתי את עצמי תוך הבטחה לרופא שאם אחוש רע/החמרה/סחרחורות/בחילות- ישר אחזור. כי נראה לי שבבית, עם השירותים שלי והמקלחת והכל- יהיה לי הרבה יותר סיכוי להחלים ולא לתפוס "מתנות" ויראליות/חיידקיות שמעופפות חופשי בביה"ח. ד. לקחתי את האנטי', עדיין נורא כואב לי אבל אני מרגישה יותר טוב מאשר בבוקר, וזה החדשות הטובות. נראה לי שזה עובר. ה. ליה מתוקה והסתדרה עם סבא וסבתא ואביה כמה שעות ואני נורא גאה בה ובעצמי שהייתי לבד. בקיצור... מצטרפת לציף- שיגיעו ימים טובים, בריאות ונחת לכולללללנו!