רוצה לשמוע חדשות טובות עכשיו!

lulyK

New member
ככה זה הורים מזניחים ../images/Emo4.gif

<סרב לאכול עוף וירקות מבושלים - כנראה כי כבר התחיל לו משהו בבטן - אז פיתינו אותו עם הקציצה המסעירה, והוא שילם את המחיר>

עמית@

New member
אין כמו הורים מזניחים.

הילדים יוצאים קשוחים ומחושלים. אתם מצויינים- אז כנראה שזו לא הקציצה אשמה.

עינבלית

New member
חדשות לא טובות ולא רעות../images/Emo101.gif

עבר עלי לילה רצוף חלומות זוועה והתעוררתי עם כאב בטן חריף ומשתק בצד הימיני של הגוף, למטה. החלפתי צבעים, כי כביולוגית אני יודעת ששם בדיוק גר האפנדיציט. אחרי כמה שעות של כאבי תופת נסענו למוקד ביקור רופא. הרופאה בדקה ולא ויתרה- ישר נתנה לי הפניה למיון עם חשד לאפנדיציטיס. נסענו לבני ציון, הרשמה, קבלה, בדיקות- 6 שעות ובסוף המסקנה היא: א. לפי האולטרא סאונד כנראה אין בעיה עם האפנדיציטיס. לא מאה אחוז אז רוצים שאשאר בביה"ח להשגחה. ב. לפי בדיקת הדם והשתן יש לי דלקת חמורה בדרכי השתן, קיבלתי אאנטיביוטיקה חזקה בשם זינאט שאמורה להרוג את החידקים הרעים. ג. לא הסכמתי להשאר בהשגחה. שיחררתי את עצמי תוך הבטחה לרופא שאם אחוש רע/החמרה/סחרחורות/בחילות- ישר אחזור. כי נראה לי שבבית, עם השירותים שלי והמקלחת והכל- יהיה לי הרבה יותר סיכוי להחלים ולא לתפוס "מתנות" ויראליות/חיידקיות שמעופפות חופשי בביה"ח. ד. לקחתי את האנטי', עדיין נורא כואב לי אבל אני מרגישה יותר טוב מאשר בבוקר, וזה החדשות הטובות. נראה לי שזה עובר. ה. ליה מתוקה והסתדרה עם סבא וסבתא ואביה כמה שעות ואני נורא גאה בה ובעצמי שהייתי לבד. בקיצור... מצטרפת לציף- שיגיעו ימים טובים, בריאות ונחת לכולללללנו!

lulyK

New member
אז ככה בילית את היומולדת?

או את היום שאחריו? טוב שלא נשארת שם (וממליצה לך מאד לקחת פרוביוטיקה כלשהי, בעיקר לאור הדיאטה שאת עושה)

עינבלית

New member
עידכון ושאלה קטנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

פרוביוטיקה עם אנטיביוטיקה זה לא נוגד? ולשאלתך- כן, ככה ביליתי את היומולדת, ואת היום שאחרי ואת היום שאחרי היום שאחרי... עדיין כואב לי נורא הצד, אבל הבטן כבר לא נפוחה כמו בלון אז אולי יש שיפור. והאיש כאן איתי ומסדר את המטבח ומפנק אותי ואת ליה. ולגבי הדיאטה- אני לוקחת אותה במתינות, לא מגזימה לשום כיוון כדי לא להעיק על מערכת העיכול שלי, שממילא מתפקדת באופן מוזר (כאמור, כאבי בטן). כרגע אני מתלבטת אם לפנות לרופאת משפחה שלי אחה"צ או לא. נראה לי שאלך אליה, רק כדי לוודא. שוב- שבוע טוב ובריא לכולם!

אפרת12

New member
פרוביוטיק עם אנטיביוטיקה זה לא נוגד

להיפך - זה מומלץ מאוד. וגם עשוי למנוע מצבים עגומים כפי שאירע לי בירח הדבש...

אפרת12

New member
כן. ואפילו כתבתי עליו עכשיו

וה
גרררר... צינזר אותי...

lulyK

New member
לא נוגד, רק מוסיף

את החיידקים הטובים שהאנטיביוטיקה הורגת על הדרך

nonaa

New member
תרגישי טוב

מקווה שתרגישי טוב במהרה ! נהנית בכנס ? שמעתי שהסדנה בסיום היתה נחמדה.

ציף שלי

New member
תרגישי טוב! ../images/Emo24.gif

ותשימי לב לקחת את האנטיביוטיקה. לבעלי הייתה דלקת בסינוסים והרופא נתן לו מינון נמוך מדי של אנטיביוטיקה (זינאט) ובסוף הוא אושפז בבית חולים... הקטע הוא שאני בדיוק ילדתי את ישי וכך אחרי הלידה ב-2 בלילה (בערך...) הייתה לו מיטה לחזור אליה... אני הייתי בקומה 3 יולדות ב' והוא היה קומה 4 א.א.ג
ושוב... החלמה מהירה - דלקת בדרכי השתן מאוד כואבת!

עינבלית

New member
חדשות רעות../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

א. יש לי אפנדציט ויש שם דלקת. עומדות בפניי האפשרויות הבאות: ללכת למיון ולעלות לניתוח. להשאר בבית ולחכות שזה,אולי, יעבור, תוך כאב. ולגבי הדלקת בשלפוחית-כנראה כסת"ח, לפיח הרופאה שלי אין שום דבר שמעיד שזו הבעיה, אפילו תרבית שתן הם לא לקחו. ועשו לי צילומים מיותרים - חזה מובטן ברנטגן- סתם העלו לי את הסיכויים לסרטן. ממש תודה להם... זהו. כואבת עינבלית

למעלה