רוצה לשתף אתכם...

רוצה לשתף אתכם...../images/Emo113.gif

היום ניפרדתי מחבר שלי... אמרתי לו שאנחנו לא מתאימים בדיוק אחרי שהוא קנה לי שרשרת מדהימה... אוף אני מרגישה רע עם עצמי... סורי שפתחתי שירשור בשביל זה אבל הרגשתי שהיה לי צורך... יו! אני בדיכאון.....

Fay Wood

New member
../images/Emo24.gif אל תדאגי ../images/Emo168.gif

אם את נפרדת ממנו סימן שאתם באמת לא מתאימים, וזה לא היה גורם לך להרגיש יותר טוב אם הית ממשיכה להיות איתו כשאת לא אוהבת אותו נכון?
אל תרגישי רע עם עצמך

פינל

New member
תתעודדי!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

כמו שFay Wood אמרה! אם לא הרגשת נוח עשית טוב כשנפרדת. ואפילו שאני לא ממש מבינה בזה
אני בטוחה שתרגישי טוב עוד מעט!
וחוצמ'זה יש הרבה דגים בים....

PakoLina

New member
אוו...../images/Emo187.gif

טוב... אני לא ממש מבינה בדברים כאלה
*נסקלת* אבל תתעודדי.. כי בדיוק כמו שאפרת אמרה.. אתן כנראה לא מתאימים באמת, ואני בטוחה שהיה עדיף לך להיות אם מישהו שאת אוהבת וגם מתאימה לו

Kiku

New member
אין לך מה להיות בדיכאון

אחרי הכל, אם בחרת להיפרד ממנו אז זה כנראה כי באמת את כבר לא אוהבת אותו... אז עדיף שתיפרדו מאשר שתהיי עם מישהו שאת לא אוהבת ואז שניכם לא בדיוק תהנו מזה... אז אל תרגישי רע!

../images/Emo107.gifאוי..

*מחבקת אותך* יש מו שאני יכולה לעזור בו?
תרצי שאעשה בשבילך משו שיעודד אותך? כמו, אה... ערימות של קישורים לאתרי אינויאשה? אתרי תמונות של נופים, או של חיות? קומונה במיוחד בשבילך? דולי בשבילך? דג זהב? דג סלמון? [מאיפה שלפתי את זה, לעזאזל?!] [אני ממש ממש לא טובה בלעודד אונליין...
]

פינל

New member
דג סלמון?! אני רוצה!../images/Emo8.gif

רעיון נהדר! ישר לאקוריום... אבל אני לא צוחקת! אני באמת צריכה לקנות דגים כי מתו לי דגי הזהב

../images/Emo107.gifזה מזכיר לי,

ביומולדת 11 שלי, בקשתי מאבא שלי דגים. אז הוא קנה לי בסופר דגי סלמון מעושנים.

נמפ.. חבל /:

אבל אל תהפכי את זה להרגל, כי אז בסוף בנים יקבלו רושם שאת פשוט מפחדת. אבל יודעת מה? זה טיבעי לחלוטין. את קטנטונת, ואין לך שמץ של מושג מה את באמת רוצה ומחפשת. ויודעת מה עוד? כמעט כולנו כאלה ^^ אז תתעודדי חברה
, הכול קורה לטובה.

היום הזה לא הולך לי!!..../images/Emo7.gif

היום, החתולה שלי טוליפ נדרסה...
מסכנה... לזכרה...

מית צאן

New member
../images/Emo16.gif

אני כל כך מצטערת
אני הייתי מתהההה אם לכלבה שלי זה היה קורה...
החיים כל כך לא הוגנים
יהי זכרה ברוך

GalaxyAngel

New member
:( אוי מסכנה...

אני משתתפת בצערך.. ומקווה ששאר הימים לא יהיו עם כאלה בעיות ואסונות :(

למעלה