רוצה לשתף אתכם...

../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

זה כזה עצוב כשחייה שאתה אוהב מתה
ואני לא מבינה, איך אנשים יכולים לראות חתול מולם על הכביש, לא לנסות אפילו לעצור, ואז להרגיש מין בום חלש, וזהו, ממשיכים לנסוע? איך אין להם על זה סיוטים בלילה?

YuviChan

New member
../images/Emo16.gif

לזכרה של החתולה טוליפ
היא הייתה ה-
בשביל חתולימים
יש עוד הרבה חתולים שאפשר לאמץ ולתת להם חום ואהבה אז אני מהחלת לך החלמה נפשית מהירה ושיהיו לך עוד הרבה חתולים או חתולימים
מקווה שעזרתי

Trouble Girl

New member
שמעת פעם את המשפט:

DO'NT WORY BE HAPPY?????... אני מעיצה לך להעיזר במשפט הזה.. אם את לא אוהבת אותו יותר אז טוב שגמרת עכישו ולא יותר מאוחר... *סורי שהגבתי רק עכשיו אנירק עכשיו ראיתי את ההודעה..:)

Bakura

New member
../images/Emo16.gif....

את לא צריכה להרגיש רע בגלל שעזבת אותו... אם היית נשארת איתו ולא היית אוהבת אותו באמת סתם היית פוגעת בו יותר...
אנחנו תמיד כאן בשבילך, אין שום סיבה לא לפתוח שרשור תמיכה!

ketty the sheep

New member
../images/Emo10.gif

איזה יום נוראי! אבל הישארי אופטימית, כי ממצבים כאלו אפשר רק לעלות. אני בטוחה שתזכי לימים הרבה יותר מאושרים שיאזנו את כל מה שקרה היום. בינתיים אני שולחת לך חיבוק גדול, והיי חזקה.

לא נורא P:

את איבדת חבר ואת אח שלי והא טס אתמול לתיאלנד ומשם לאוסטרליה ולשנה ו'ני לא אראה אותו! ;---; ו'ני קשורה אליו נורא נפשית!

NarakuDaBoss

New member
../images/Emo129.gifכן,

יכולים להיות דברים גרועים יותר.... כמו למשל שערוץ הילדים יחליט פתאום שאינויאשה לא מתאים לערוץ והם יפסיקו לשדר אותו, וכך לא נוכל לראות אינויאשה בישראל

למעלה