רוצה לשתף אתכן

בימבילי

New member
בהצלחה! נשמע מעולה ושאת

מאושרת. כמו שאמרו חז"ל - לכל זמן ועת לכל חפץ.

ליילה

New member
כל הכבוד רוני, אני כולי קנאה

למרות שלי יש עוד זמן עד שיבוא לי לצאת לעבוד, אני זוכרת את התחושה החזקה של רצון להתקדם. שיהיה המון בהצלחה

וואו, אתן פשוט מקסימות!!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף, הגעתי הביתה ונכנסתי לפורום ואורו עיניי. כיף איתכן! איזה יופי לקבל כזו תמיכה מכולכן! את תמיכתו של בעלי הצלחתי לרכוש למרות שהוא חשב בהתחלה ש"את מתבזבזת"... כאילו שמשהו שלא נותן לי עוד ועוד ועוד תארים אקדמאיים לא נחשב
אבל עכשיו הוא מבין שעוד תואר אקדמאי זה לא מה שיעשה אותי מאושרת, ותומך מאוד. הכי מבעסת אותי אמא שלי שגם היא בטוחה שמה שלא מקבלים ממנו תואר ולא עושים בו הרבה כסף - לא שווה
היא שכחה שגם היא ויתרה על תואר שני והלכה לעבוד במקצוע שנתן לה אופציה של חצאי משרות עד שכל הילדים גדלו. נו מילא, כנראה שהגן הפולני חזק אצלה במיוחד והיא עדיין מקווה שתוכל להשוויץ בבן רופא או מהנדס בעתיד... ממני זה כבר לא ייצא

רוני - המון המון בהצלחה!

אני ממש מעריצה אותך על העובדה שהחלטת להגשים את החלום שלך - שהוא בעיני מקסים כי כל מטרתו היא בעצם לעזור לאנשים אחרים. מאחלת לך המון הצלחה והנאה!

עדי 5

New member
בטח שמגיע לך

איזה יופי , בטח הרשמת אותה מאד והיא רוצה אותך בצוות היועצות. אגב,איפה קימת המרפאה שתארת? נשמע מדהים ובאמת חבל שאין יותר.

nubi

New member
../images/Emo24.gifאיזה כיף לקרוא!

מחזקת אותך ומאחלת לך המון בהצלחה! וחבל אגב, שאין שירות כזה של יועצות הנקה גם בארץ.

היי נובי, דווקא יש../images/Emo22.gif

עכשיו אני מבינה שהגו"ב הזה הוא לא בארץ. ד"א אצלנו אין מרפאות- הנקה אבל יש יועצות הנקה, שמסתובבות, בהתנדבות בבתי"ח. ילדתי את ניבוש בבלינסון, הגיע אלי יועצת הנקה 3 ימים אחרי הקיסרי, לקחתי "דוסטינקס" כדור להפסקת יצירת- החלב, ושאלתי אותה למה היא הגיע אלי" ידעו שם שאני לא מתחילה בכלל! להנק. אז היא אמרה שהיא יודעת ובאה לייעץ לי איך להתמודד עם הגודש, למקרה שייוצר, למרות הכדורים. מה אתן אומרות על- זה???

maya100

New member
רוני, אני כל כך שמחה בשבילך!../images/Emo24.gif

נשמע פשוט נהדר!! אני בהחלט חושבת שהגיע הזמן להשקיע בעצמך (אם כי בעיני, גם השקעה בילדים זה בעצמי וגם השקעה בעסק המשפחתי זה בעצמי, אבל אחרת, אני מודה...) ולעשות משהו שאת אוהבת ושמאתגר אותך!!! פשוט כיף גדול, באמת!! מאחלת לך המון
יקירתי!

maya100

New member
רוני הזמינה אותי ../images/Emo8.gif

מרגיש לי מוזר "אחרי לידה"...אני צריכה פורום "לפני הריון"...

למעלה