רוצה לשתף...פשוט עצוב...

ענתי44

New member
תעבירו אותו

אם אתם לא מרגישים שאבא נמצא במקום הכי טוב, לכו עם תחושת הבטן.תחפשו מקום אחר ורק שתמצאו מקום שיתן לכם הרגשה טובה תעבירו אותו. בהצלחה וחיזקו ענת

אנימו

New member
גליל ים שוה בירור. עשה עלי רושם טוב

אבל מפאת המרחק הורדתי אותו מעל הפרק. שמעתי עליו טובות בשעתו גם מפי בני משפחות החולים. ברמת השרון יש מחלקה סיעודית בבית ההורים ההולנדי (לא זכור לי שמו) אבל המחיר שם מרקיע שחקים כמדומני. המחלקה בבני דרור עשתה עלי רושם טוב, נכון שהמקום מרוחק יחסית. אתם חייבים לתת צ'אנס לצוות במקום ולבחון את המצב במשך מספר ימים או שבועות. גם מאיתנו ביקשו שלא לבקר בהתחלה מדי יום. אמנם כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק אבל כדאי , אם אין סיבה נראת לעין, לתת לצוות תחושה שסומכים עליהם (עם עין פקוחה). גן שלוה - בהוד השרון - האם זה המקום ששופץ והועברו אליו חולים מפתח-תקוה לפני כשנה????????. אם אכן זה המקום, שמעתי שההנהלה מצויינת אבל כדאי לבדוק את החדרים (קטנים מאוד) והרכב החולים. במקום אליו אני מתכוונת היו חולי-נפש שההנהלה היתה מחוייבת להשאירם . לא שוכנעתי שהמיזוג בין שתי האוכלוסיות תורם לחולים....

ofer atad

New member
גליל ים צמוד להרצליה...

בית ההורים ההולנדי הוא לדעתי בהרצליה (בית יוליאנה) והוא מלא. האם המדובר בגן שלוה ?...לא יודע אבדוק...את זוכרת עוד פרטים על המקום שעבר את המיזוג ? תודה על ההמלצות...

אנימו

New member
צודק- הכוונה אכן לבית יוליאנה.

האם גן שלוה נמצא במגדיאל? האם היה נקרא "נאות מגדיאל"?יוצא מרחוב האהבה,או חנקין כמדומני. יש שם חצר מופלאה וביתנים בהם שופצו החדרים. אני ביקרתי שם בשלב השיפוץ והאיכלוס מחדש, לפני כשנה וחצי-שנתיים. יש לשער כי השיפוץ כבר הושלם. שוה ביקור. על המנהלת שמעתי רק טובות ומקוה שהיא אכן עדיין שם. גם המחיר היה, בשעתו, יחסית נמוך משאר המקומות. ממשיכה במסר מחשש לפרסומת חיובית ו/או שלילית.

ofer atad

New member
גן שלוה...חוות דעת... ?

לא יודע לגבי השם...נמצא ברחוב ארלוזורוב 5 שהוא םניה מרחוב רמז. למנהל קוראים גיורא. יש חצר עם דשא צמחים ותוכים. המחיר בסביבות ה 14000 שלושה מבני מגורים : אחד שהוא חלק מבניין המנהלה, עוד אחד ישן ואחד חדש מין רכבות כאלה. יש עוד מבנה שמשמש חדר אוכל ופעילויות.

ofer atad

New member
מני תודה

כבר היינו שם היום רק רציתי לדעת אם יש למישהו חוות דעת מניסיון...

אנימו

New member
מכירה . מכירה. היתה לי שיחה ארוכה

עם המנהל. בלבלתי עם המקום במגדיאל. שמעתי רק דעות טובות על המנהל והוא מאוד רציני ודואג לאנשים. זה מקום בעל מסורת משפחתית בטיפול סיעודי.תברר אם מוכן לקבל את האבא כי עדיפות ניתנת שם לדיירי המקום שמצבם מחמיר. המבנים מיושנים אבל היחס כנראה מעולה. המחיר גבוה לעומת מקומות אחרים והתנאים הסביבתיים פחותים. אבל הבנתי מבעלי נסיון במקום שהיו מרוצים מאוד.

ofer atad

New member
אכן זה המקום

נפגשנו היום עם גיורא. הוא מוכן לקבל רק אחרי שיראה את אבא. המבנים אכן מיושנים אבל זה נראה יותר כמו בית... את מכירה מישהו בפורום שיש לו קרובים שם ?

אנימו

New member
לא מכירה בפורום. בשעתו שוחחתי עם

בני משפחה של חולה שהיתה במקום.

מני בר

New member
אני שמעתי

המלצה מחברה שאשפזה שם את אביה לפני מס שנים.לדבריה וגם מהמלצות שקבלה אכן היחס שם חם וביתי ושהצוות נותן את הנשמה. יש להם ניסיון רב!

l i i

New member
למני בר

פיספסתי!, על איזה מקום אמרת שהיחס חם (והמבנים ישנים)?

למעלה