איזה יופי! (בעצם - עם מי שבאה למפגשי משוחחים_על_הריון_ולידה, כבר יש מפגש חדשי... וגם מדברים על נושא שקרוב ללבנו... (אחרת לא היינו בפורום הזה)) [אבל זה לא באיזור המרכז]
שאת מספרת שאת בהריון- והנה.... אני מתקשרת אליך שנתאם יותר טוב מהפעם הקודמת
ובתור מי שגרה שם שנתיים.... (אבל בצד השני)- זה החוויה הכי כיפית בעולם (למרות שלא היינו עם ילדים, אז יש קשים אחרים, אבל עדין- זו חוויה). אני לא יודעת אם אתם רוצים תקופה ואז לחזור... אני יודעת שמאוד קל להשאב לשם ואח"כ זה מאוחר מידי לחזור (הילדים גדולים קשה לנתק אותם ממסגרות וכו')- להחליט מראש מה יהיה יכול לעזור לכם בעתיד (גם אם יש כמה אופציות...) דבר שני- לחסוך- מאוד מפתה שם לעשות המון דברים כי אפשר... אנחנו טיילנו שנתיים ואמרנו שאח"כ נחסוך- ובסוף חזרנו מוקדם ממה שתיכננו והצטערנו שלא חסכנו יותר יש תמיד קהילות ישראליות- עם כל המינוסים שבזה, קל לילדים להתחבר ככה לחברה האמריקאית קררררררררררר שם בחורף- תתכוננו טוב. מה עוד? לא חושבת כרגע. איזה טיפים? נשיקות יקרה
לא... לא הבנתי למה חשבת את זה עד שקראתי את הדברים. בפעם הקודמת הייתי צריכה ללוות את איילת, אבל היא ילדה לפני שהגעתי לבית חולים- להתכונן יותר טוב זה לרוץ לבית חולים מהציר הראשון....
אני נורא רוצה בכל אופן, אבל זה יחכה קצת (אם אני רוצה שבעלי ישאר איתי כדי לגדל 3 ילדים ....