רוצה לשתף

swann

New member
רגע רגע... גמני רוצה לראותתכן

ואני באה בסוף ינואר/תחילת פברואר. ששששששששששש זו הפתעה להורים שלי.
יש סיכוי לראות את מי שבאיזור המרכז ?

mise

New member
כמה זמן את תהיי כאן?

יש סיכוי שתשארי עד מרץ? אני מאזור המרכז, את מוזמנת בשמחה.

swann

New member
לא, לא עד מרץ

עד ה-11 בפברואר... כבר לא יכולה לחכות

אם פי 3

New member
אני רואה שיש לנו סיבות למפגש-חדשי

איזה יופי! (בעצם - עם מי שבאה למפגשי משוחחים_על_הריון_ולידה, כבר יש מפגש חדשי... וגם מדברים על נושא שקרוב ללבנו... (אחרת לא היינו בפורום הזה)) [אבל זה לא באיזור המרכז]

בהצלחה ../images/Emo24.gif

איזה כייף זה שחלום מתגשם! תהנו ותעשו חיים, בטח ובטח בלימודי הקונדיטוריה, ומי יתן והריון הבא שיבוא במהרה........

ואני כבר חשבתי

שאת מספרת שאת בהריון- והנה.... אני מתקשרת אליך שנתאם יותר טוב מהפעם הקודמת
ובתור מי שגרה שם שנתיים.... (אבל בצד השני)- זה החוויה הכי כיפית בעולם (למרות שלא היינו עם ילדים, אז יש קשים אחרים, אבל עדין- זו חוויה). אני לא יודעת אם אתם רוצים תקופה ואז לחזור... אני יודעת שמאוד קל להשאב לשם ואח"כ זה מאוחר מידי לחזור (הילדים גדולים קשה לנתק אותם ממסגרות וכו')- להחליט מראש מה יהיה יכול לעזור לכם בעתיד (גם אם יש כמה אופציות...) דבר שני- לחסוך- מאוד מפתה שם לעשות המון דברים כי אפשר... אנחנו טיילנו שנתיים ואמרנו שאח"כ נחסוך- ובסוף חזרנו מוקדם ממה שתיכננו והצטערנו שלא חסכנו יותר יש תמיד קהילות ישראליות- עם כל המינוסים שבזה, קל לילדים להתחבר ככה לחברה האמריקאית קררררררררררר שם בחורף- תתכוננו טוב. מה עוד? לא חושבת כרגע. איזה טיפים? נשיקות יקרה

אני?

לא... לא הבנתי למה חשבת את זה עד שקראתי את הדברים. בפעם הקודמת הייתי צריכה ללוות את איילת, אבל היא ילדה לפני שהגעתי לבית חולים- להתכונן יותר טוב זה לרוץ לבית חולים מהציר הראשון....
אני נורא רוצה בכל אופן, אבל זה יחכה קצת (אם אני רוצה שבעלי ישאר איתי כדי לגדל 3 ילדים ....
)

swann

New member
וואו וואו, בהצלחה! ../images/Emo24.gif

נשמע נהדר
! וכמובן שאתם מוזמנים לקפוץ לבקר

debby12

New member
מנהל
שיהיה לכם בהצלחה

מעבר קל וחלק והרבה אושר בדרך החדשה

למעלה