רוצות את ג'קו על השער של עיתון GO?

Karina85

New member
רוצות את ג'קו על השער של עיתון GO?

אלונה, תיכנסי לכוננות:
אני פשוט מדפדפת לי ב GO תוכ"ד שרשור תמונות עם אילתי, ויש תחרות של מי הגבר הכי הורס... יש 100 מועמדים, שבקרוב יפורסמו באתר ב YNET, והמועמד שיזכה יככב על שער גיליון אפריל... אתן חושבות מה שאני חושבת? אפריל?
קיצר... מי שרוצה, ג'קו הוא מועמד מספר 36 (דווקא שמו תמונה לא משהו, אבל תמיד הוא יפה חחח), ורשום שעד שתעלה ההצבעה אפשר בינתיים לשלוח מייל ובשורת הנושא לכתוב את שם הבחור המועדף עליכן... ולמי שמתעניינת כתוב ששנה שעברה זכה רן דנקר... המייל הוא: [email protected] ותמונה מצ"ב להנאתכן...

eilati27

New member
אני מנסה להכנס לאתר שלהם

לראות אם אפשר להצביע שם

eilati27

New member
אה הצלחתי...

אבל אין שם כלום על התחרות אבל לא איזכור קטנטן...

Karina85

New member
מאמוש, תקשיבי לי רגע

מרוב תמונות הורסות התבלבלת! עוד לא העלו את ההצבעה, בינתיים מי שרוצה להצביע צריכה לשלוח את שם המועמד שהיא מצביע לו למייל שרשמתי [email protected] הבנתוש מאמוש???

eilati27

New member
חחחחחח...

הבנתי שרוטי.... אני פשוט ניסיתי לראות אם יש איזכור על זה באתר שלהם

livi4

New member
היי קארין ואילתי - מה שלומכן??

התגעגתי אז באתי... מה נשמע? נשמע טוב אה? ברור שנצביע להורס שלנו ... וכמה שיותר! היום השארתי את הבנות איתי בבית , לא רציתי להוציא אותן בכזה מזג אויר משוגע ! טוב, דברו איתי..

eilati27

New member
ממייייייייייייייייי

אוף חייבים להפגששששששששששש

Karina85

New member
אני אומרת

ניפגש עם ליבי ואז נלך לג'קו... חחח 2 ציפורים במכה

eilati27

New member
מתאיםםםםםםםם

נראה לך קודם כל כבוד לליבי שלי... אח"כ נמצא זמן לנסיך... ליבי שימי לב לכמות האהבה

eilati27

New member
למה רעה?

חס וחלילה... אי אפשר לעמוד בפיתוי ששומעים "נתניה".. אבל הפעם אנחנו נפגש מחוצה לעיר... ליבי איפה נעלמת בכלל?

Karina85

New member
מה, באת וברחת???

חחח תחזרייי אוף עוד כמה דקות ואני הולכת...

Karina85

New member
ואת, ואת, כמה טוב שבאת...

מה שלומך מאמי???
הן בטח מאושרות עד הגג!!!

livi4

New member
חחחח יפייפיות - חזרתי...

יפות שלי , לרגע לא ברחתי פשוט הזמנתי את גיסתי והבנות לארוחת צהריים אז אני בין הבישולים לבנות למחשב - זה ידוע שבנות יכולות הכל ביחד! הקיצר, אתן מוזמנות תמיד! וברור שאם תגיעו ננסה לארגן משהו - יהיה בסדר ... יש לי מלא לספר לכן ... אני גם כן מתה לראות אתכן! טוב,רציתי לומר שאתן מדהימות ומחייות את הפורום !!! אני פה בנתיים , קוראת חדשות...

eilati27

New member
איך בא לי ארוחת צהריים ביתית...

זה לא קרה אני חושבת בעשור האחרון... רק מסעדות והזמנות או פירות וירקות עם קרקרים תוך כדי עבודה... איףףףףףףףףףףףף (במילותיה של עדידס) נשמה שלי אני אבוא אלייך בהזדמנות הראשונה שתמא לנו... בינתיים מזג האויר לא כ"כ מאפשר ועד שהוא איפשר הברזת לי לטיול... חוצפנית אחת.. סתם ממי... באהבה... חייבים לעשות משהו לקראת סוף שבוע... נראה כבר מה יהיה...

למעלה