מה כתבו עליו? אפשר ציטוט?
T thr7 New member 6/2/07 #43 בכללי שהיו שמחים לשבת איתו לקפה ואם תגדילי את התמונה מתחת לג'קו (בהודעה הראשונה של אילתי זה מתחת)
N Nova5 New member 6/2/07 #44 תודה, thr חשבתי שאת קראת משוו חדש ב"GO"... טוב, מקווה שפעם נשב איתו על בירה... חבללל - לגבי זה לא יתפוס, כי אני לא שותה בירה והוא לא שותה קפה, נתפשר על וויסקי
תודה, thr חשבתי שאת קראת משוו חדש ב"GO"... טוב, מקווה שפעם נשב איתו על בירה... חבללל - לגבי זה לא יתפוס, כי אני לא שותה בירה והוא לא שותה קפה, נתפשר על וויסקי
K Karina85 New member 6/2/07 #50 לא נובוש... הדבר היחיד שהיה כתוב (לא בהקשר לתחרות אלא במוסף רכילות שהם מצרפים לעיתון) זה "ג'קו, תעשה לי פוקה!" ואני לא אוהבת בירה גם כן, אבל אני אשמח לכמה שוטים
לא נובוש... הדבר היחיד שהיה כתוב (לא בהקשר לתחרות אלא במוסף רכילות שהם מצרפים לעיתון) זה "ג'קו, תעשה לי פוקה!" ואני לא אוהבת בירה גם כן, אבל אני אשמח לכמה שוטים
N Nova5 New member 7/2/07 #60 קארינוש, איתך אין לי בעיות בכלל מזמן סגרנו על "סמירנוףף" בהזדמנות הראשונה
H hela19 New member 6/2/07 #41 היי קארינה, כבר שולחת מיילים../images/Emo143.gif אשלח ממספר מיילים, כדי להגדיל את התפוצה..תודה קרינה, על הכל.. יום טוב, וקרררר.. נשיקות לכולם, ומתגעגעת.. ביי ה י ל ה עוד מעט אפריל,,, ומה הבטיחו לנו... ...
היי קארינה, כבר שולחת מיילים../images/Emo143.gif אשלח ממספר מיילים, כדי להגדיל את התפוצה..תודה קרינה, על הכל.. יום טוב, וקרררר.. נשיקות לכולם, ומתגעגעת.. ביי ה י ל ה עוד מעט אפריל,,, ומה הבטיחו לנו... ...
N Nova5 New member 6/2/07 #45 הילוש, את כמו ג'קו מופיעה, כותבת כמה מילים על כך שקוראת ונהנת ועל האהבה אלינו - ולעלמת... בתקווה שכל מסתדר לך, הרבה בריאות וכוח
הילוש, את כמו ג'קו מופיעה, כותבת כמה מילים על כך שקוראת ונהנת ועל האהבה אלינו - ולעלמת... בתקווה שכל מסתדר לך, הרבה בריאות וכוח
K Karina85 New member 6/2/07 #51 אין בעד מה, הילה ../images/Emo140.gif ותודה לך, על המתיקות האינסופית שאת מעניקה!!! אה, ואיזי עם האפריל הזה... חחח יש לי מבחן באפריל!
אין בעד מה, הילה ../images/Emo140.gif ותודה לך, על המתיקות האינסופית שאת מעניקה!!! אה, ואיזי עם האפריל הזה... חחח יש לי מבחן באפריל!
R reviital New member 6/2/07 #54 תרשו לי להיות קצת סקפטית...הסיכוי שג'קו יופיע על השער - קטן!! לדעתי זה יהיה שוב רן דנקר (השווה בהחלט!!) אבל לא מזיק לנסות. אשלח מייל כמובן...
תרשו לי להיות קצת סקפטית...הסיכוי שג'קו יופיע על השער - קטן!! לדעתי זה יהיה שוב רן דנקר (השווה בהחלט!!) אבל לא מזיק לנסות. אשלח מייל כמובן...
ש שונית 7 New member 6/2/07 #56 אבל שווה לנסות רביטלוש עובדה שהוא מופיע ברשימה כבר יפה בתקופת אין הופעות ואין חדש תחת ה-
R reviital New member 6/2/07 #58 מה? להיות הסקסי התורן? מענין באמת.. אולי צריך לשאול אותו? חחחחחח היום בדיוק שאלתי איזה זמר ותיק שאיפרתי - איך מרגיש לו כשיש מעריצות שבאות אחריו לכל הופעה... ו והוא ענה שזה קצת מביך.
מה? להיות הסקסי התורן? מענין באמת.. אולי צריך לשאול אותו? חחחחחח היום בדיוק שאלתי איזה זמר ותיק שאיפרתי - איך מרגיש לו כשיש מעריצות שבאות אחריו לכל הופעה... ו והוא ענה שזה קצת מביך.
ש ש י ר ל י 0 1 New member 6/2/07 #59 רוויטל מה המצב?קיבלת את ה../images/Emo30.gif?../images/Emo13.gif