רוצו לקנות ראש 1!!!!!

bustedit

New member
רוצו לקנות ראש 1!!!!!../images/Emo2.gif

פינת הכתבנית
סורי שאני כותבת את זה רק עכשיו.. פשוט בגלל החג הגיליון של השבוע יצא באיחור וקניתי אותו רק היום. בדרך חזרה מהבצפר הלכתי לקיוסק לראות איזה ראש1 הגיע, ופתאום על השער אני קולטת ת'פרצוף של הארי!!! הסתכלתי והיה רשום שם "כל מה שרציתם לדעת על מקפליי" טסתי הביתה לקחתי כסף ורצתי לקנות ת'עיתון!! למי שאין שתרוץץץ עכשיוווו להשיג אותו! בעיתון יש כתבה ענקית על מקפליי של שלוש עמודים תמונות ומידע! אעעאעאעאעאעאעאעאעאעא
סופסוף הם התייחסו אלינו!!! סופסוף הם פרסמו עליהם!! כל הכבוד בנות, עמדנו במשימה!
אחרי הכתבה הם כתבו למטה "המשך יבוא, בקרוב!" וואאאאייי איזה כיפלנווו יאללה טוסווו למכולתת לקנוותת חיחי

bustedit

New member
הם עצבנו אותי

הם רשמו שם "היורשים הרשמיים של באסטד"
תפסיקוו! הם לאאאאאא חחחחח ואיזה שיר הם חיברו שם! קבלו: "כשבלו התפרקו לרסיסים, כשבאסטד-כשמם- שבורים ומקולקלים, רק מקפליי עושים לנו נעים! כשהבקסטריט עוד מעט בני שישים, כשכל ווסטלייף מתחתנים (חוץ ממארק שמעדיף בנים), רק מקפליי עדיין בועטים! כשאן סינק תוקעים פתאום אוספים ממוסחרים, וכשגוד שארלוט.. בחייאת, הם לא להקת בנים, רק מקפליי לכתבות-ענק אצלנו זוכים!" חחחחחחחחחחחחחחח איזה שרוטים הראש אחד האלה

DesertRose7

New member
הם כתבו את זה?!

אימצתי!!
והם דווקא צודקים.. מקפליי הם היורשים של באסטד בתור להקת הפופ הכי מצליחה פופולרית (וטובה) בבריטניה

Juicy Fruit1

New member
אבל דקההה

איך הגיוני יום ראשון יוצא ראש1? אני מקבלת ביום רביעי הביתהה

just jenny

New member
גם רביעי..

רביעי מתחיל כיפור.. וחוץ מזה בטח יגיע מחר או משו.. אל תבהלו.. *כבר מתה לקרוא
*

bustedit

New member
אמרתי.. בגלל חג

ראש השנה.. אז הגיליון התעכב ולא יצא.. ורק ביום ראשון או שני הוא יצא.. ובגלל זה קניתי אותו היום

cami love benja

New member
אף אחת...

לא חושבת שלטום יש סנטר גדול נכון? הוא כזה חמוד !!!!!!
וגם..בעמוד 39 כתוב על דאגי ומש'ו על איזה להקה... וגם שם הם יורדים על טום....ועל הסנטר החמוד שלו חוסר נחמדות !

danirit1

New member
נכון את צודקת

אני ייכנס בעומרי וייסמן הזה הוא כל הזדמנות שיש לו יורד על הסנטר של טום אני יהרוג אותו אני נשבעת לך אני הולכת לרשום מכתב בקוראים כותבים חתיכת חוצפה קודם שראיתי את זה הואר לבי את הכתבה זה כל כך כבוד וכל כך ווואו זה היה באמת שוק וכיף והייתי מאושרת ורציתי לרוץ לרשום תודה לכל הראש 1 או מי שרשם ת'כתבה בקוראים כותבים ואני ירשום אבל שלושה רבעים מהמכתב שאני ירשום יהיה על זה שאני לא רוצה לשמוע עוד ירידה אחת על טום כי אני יוריד לעומרי וייסמן הזה את הראש...באמת לא מגיע לו שירדו עליו אני ירצח את מי שיורד עליו

DesertRose7

New member
אני לא קיבלתי את הראש 1 שלי!!!!!!!!

מה זה פה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????? אנמי לא קיבלתי את הראש1 שלי!! וכל כך חיכיתי אחרי שמישהי מהייד אמרה שיהיה אותם.. איזה $%&^$&@ טוב אני הולכת לקנוטת עכשיו.. ביי נדבר אחרי שאני אקרא

bustedit

New member
חחחחחחחחח

אולי זה צריך להגיע אליך עוד מעט? אמרתי, בגלל החג הגיליון יצא מאוחר. אם לא קיבלת, תתקשרי אליהם,תגידי שלא קיבלת גיליון והם ישלחו לך

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif מכתבי תודה לראש1 ../images/Emo37.gif

אחרי כל הדרישות שלנו כאילו העיתון של אבא שלנו.. ואחרי כל התלונות כאילו מקפליי הם החברים הכי טובים שלנו.. כמו שידענו לבוא בתלונות ובקשות.. צריך גם לדעת להגיד.. תודה אני חושבת שאחרי המוות שעשינו להם, לא עבר שבוע בלי מכתב מאיתנו ()ואני מדברת על כל המעריצים בארץ..קצת הכללות לא יזיקו) צריך לשלוח גם מכתבי תודה לראש1. בכל זאת.. הם די העיתון היחיד שמתייחס למקפלי בצורה הזאת. אז תרגישו חופשי ואפילו יותר מזה לשלוח להם אימיילים שידעו כמה אנחנו שמחים פה
המייל של המערכת למכתבים הוא- [email protected] ואם מישהו לא יכול וממש רוצה מכתב מכתב- ראש1, עבור "קוראים כותבים", המסגר 9, תל אביב 67776

למעלה