רוצו לקנות ראש 1!!!!!

hadasrulez

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ארררר למה הם נזכרים לפרסם כל שבוע על מקפליי דווקא שביטלתי תמנוי
אבל יפה להם
באמת מגיע להם תודה! מי יודע אולי אני אזכה להכנס לטאוור רקורדס ולשאול אם יש את הדיסק ויגידו לי שכן בלי להסתכל עלי כאילו אני חיזר!
עכשיו אני צריכה ללכת לקנות ולצרוח על חברים שיביאו לי חחחח תודה שהודעת פה

oriane0

New member
מה?!?!?!? לא קיבלתי!! את העיתון!!!

עיתון משבוע שעבר או מהיום?

loner in love

New member
ח"ח לראש1

אפילו שהם שמה תמונה שיא הישנה
אהבתי שהם אמרו שהדיסק[ים!!] יגיעו שנה הבאה יאייייי אבל עצבן אותי "ת'רי קולורס אין הר הייר" ושהם כתבו שהדיסק הראשון יצא בנובמבר =/

DesertRose7

New member
וגם כתבו שהאלבום

נכנס למקום ה-5.. במקום לכתוב שהסינגל נכנס למקום חמישי והאלבום למקום 1 השם של הסינגל פחות מציק לי.. אבל שהאלבום לא נכנס למקום 1?! על זה אני אהיה קטנונית!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifקניתי. יפיםםםםםםםםם../images/Emo99.gif רק קראתי את הקטע של ה"3 עמודים... ראש1..." טסתי לקניון לקנות למרות שחצי שעה אחרי זה יש לי בייביסיטר. הספקתי בסוף../images/Emo9.gif. היה שווה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.

איזה כייך לי..

גם חברה שלי מביאה לי את כל הכתבות שיש על מקפליי בכל העיתונחם וגם אני הולכת היום ליקנות את זה... ככה היא מביאה לי דברים על מקפלי ואני מביאה לה על מויאל... איזה כייף.. טוב תהנו כולם וצום קל לאלה שצמים...

תודה קרינע../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

היום קראתי בשיעור אנגלית
מה יש להם מטום?
חוצפן העומרי הזה!
חוץ מזה כתבה נחמדה
נקווה שבאמת תהיה פעם הבאה

חעחע כפרעלייך../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אני תמיד תמיד פה
הרי לא באמת חשבת שאפשר לנטוש שקסיות כמותכן?

חחחחחחח כפרעלייך!../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

תגידי יש לך אולי מסנג'ר?!
כי משום מה אין לי אותך ברשימה....

למעלה