רוצו לקנות
פתחו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifה-פ-ת-ע-ה!!!

אמא שלי מזה נחמדטה אלי
היא עכשיו חזרה מהעבודה והיא נתנה לי עיתון- people ונחשו מי על השער? דאטס רייט! אולסן טווינז!
ונחשו מה? צילמתי לכםםםםםם! אז זה השער

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

אופה הרגע גיליתי שזה של סבתא שלי והיא רוצה את זה חזרה
זה מאמריקה וזה ממש חדש- התאריך של העיתון זה 27/1. טוף אז הנה התוכן עניינים (התאומות בצד שמאל)

RinRan

New member

ואחרון חביב- הכתבה.
כתוב שם שמרי קייט ואשלי הן הילדות הכי עשירות בעולם, שיש להן 76 מיליון $דולר$ ו... אם אתם רוצים אני אכתוב לכם את הכתבה, זה לא כזה ארוך...

RinRan

New member

אני צריכה להחזיר את זה

איזה ביאוס../images/Emo4.gif-

אבל אולי אחרי שהיא תגמור לקרוא את זה אז היא תוכל להביא לך את העיתון כדי שתגזרי את הכתבה:)

RinRan

New member

כבר קראתי אותה
סיימתי אותה ב-2 דקות

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifלכתוב פה את הכתבה?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifלה רפורטה../images/Emo26.gif

אני אכתוב באנגלית כי אין לי כוח לתרגם
SO YOUNG, SO RICH From trsut fund babies to self-made mini moguls, a new generation of superwealthy kids handles its money in styles ranging from the prudent to the party-ready Directing Mary-Kate and Ashley in Holiday In The Sun in the Bahamas in 2001 gave Steve Purcell a glimpse of their huge popularity- especially when guests at the Atlantis Resort learned the twins were on the premises. "It was like being with the Beatles," Purcell says. "They couldn´t come out of their rooms." Paralaying that charisma into cash is the job of Robert Thorne, 48, the girls´ partner in the Dualstar Entertainment Group. Along with their straight-to-video movies, the company licenses a line of Olsen clothes, books, electronics, games, bedding, and dolls (second only to Barbie in sales) to WalMart that grossed $1 billion last year. How do the sisters, in showbiz since they were 9 months old on Full House, handle being the public faces of an empire? Says Purcell: "They are very good examples of how people should be who achieve that kind of success." At private school in Los Angeles their main concern is prepping for the SAT. They like shopping (for Seven jeans and Marc Jacobs), boys (Ashley has a steady in college) and Jimmy Choo shoes. As for big splurges, they employ a provate hairdresser, and Mary-Kate has a horse. Parents Dave, 51, and Jarnie, 48, who split in ´96, "raised them not to be impressed with themselves," says Thorne. "They live really normal lives." למטה יש עיגול שכתוב בפנים: Ashley & Mary-Kate Olsen: Age: 16 Total fortune: $76 million Indulgence: Ice Blendeds at Coffee Bean and Tea Leaf ובצד כתוב על עוד חמישה צעירים שהם הכי עשירים בעולם אחרי מרי קייט ואשלי (מנדי מור, פראנקי מוניץ, קוויים בראון, סרינה וויליאמס ושארלוט צ´רץ´). המממממ...... טוב נו
התרגום יבוא בהודעה הבאה

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo45.gifיפה קארינו'ש!!

כל הכבוד על ההשקעה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifלה טרנסיזליסיון!

כל כך צעירות, כל כך עשירות מתינוקות עם קרן נאמנות לאילי-הון קטנים, דור חדש של ילדים סופר-עשירות מטפלים בכספם בסגנונות מסודרים בשורה מהזהירים לערוכים-למסיבה לביים את מרי-קייט ואשלי ב"חופשה בשמש" באיי הבהאמה ב-2001 נתן לסטיב פורסל מבט חטוף על הפופולאריות הענקית שלהן- במיוחד כשאורחים ב"אטלנטיס ריסורט" גילו שהתאומות היו בשטח. "זה היה כמו להיות עם להקת ה'חיפושיות'," אומר פורסל. "הן לא יכלו לצאת מחדריהן." המרת כריזמה לכסף היא העבודה של רוברט ת'ורן, 48, שותפן של הבנות בקבוצת "דואלסטאר אנטרטיינמנט". ביחד עם סרטי ישר-לוידאו שלהן, לחברה יש רישיון לקו של בגדי אולסן, ספרים, אלקטרוניקה, משחקים, מצעים, ובובות (מקום שני אחרי 'ברבי' במכירות) לוול*מארט שגרסו ביליון דולר שנה שעברה. איך האחיות, בעסקי השעשועים מאז שהיו בנות 9 חודשים ב"צער גידול בנות", מתמודדות עם היותן הפרצוף הציבורי של אימפריה? פורסל אומר: "הן דוגמאות טובות מאד לאיך אנשים צריכים להיות כשמשיגים כזה סוג של הצלחה." בבית ספרן הפרטי בלוס אנג'לס דאגתן העיקרית היא להתכונן לאס-איי-טי (SAT- משו כמו הבגרויות שיש בארץ). הן אוהבות לערוך קניות (ל'שבע ג'ינס' ו'מארק ג'ייקובס'), בנים (לאשלי יש חבר בקולג') ונעלי ג'ימי צ'ו. באשר לבזבוז כסף בראוותנות, הן מעסיקות ספר פרטי, ולמרי-קייט יש סוס. הוריהן דייב, 51, וג'ארני, 48, שנפרדו ב- '96, "גידלו אותן לא להיות מורשמות מעצמן," אומר ת'ורן. "הן חיות חיים באמת נורמליים." וכמו שאמרתי- בצד יש עיגול שכתוב: אשלי ומרי-קייט אולסן: גיל: 16 סיכום הון: 76 מיליון דולר התמכרות: קרח מהול ב'קופי בין' ו'טי ליף'. (לכו תבינו מה הם רוצים מהחיים שלנו
) ושכחתי מקודם לכתוב- למטה יש תמונה של אחד מהג'יפים וכתוב: אשלי ומרי-קייט קיבלו את רשיונותיהן- וריינג' רוברז תואמים מתומכי הסרטים שלהן- ביום הולדתן ה-16.

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifיפה קארין!

אני הסתפקתי רק באנגלית אבל תודה בכל מקרה ויפה מאוד! ולקשת- אני לא יודעת למה זה אמור לפגוע... אנחנו דיברנו על אילן רמון אבל זה התייחס לכל אחד... העיקר לא היה זה, ואולי אני ישנה את זה לאיך מזהים גופה, אבל בינתיים אני לא ממש יספיק...

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifח"ח קארינוש...כמה

זמן לקח לך לתרגם
זה כתבה די ארוכה....
...
... וואי אתם לא יודעים מה קה לי.... אני יוצאת מהמקלחת ואז אין לי מושג איך זה קרה נחתכתי מתחת לציפורן... וזה די כואב..

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאורוווווווווווש

פירסט ת'ינג- אמממממ... לא הייתי קוראת לזה כתבה ארוכה
תסתכלי בתמונות- הכתבה בצד שמאל למטה וכל השאר- זה תמונות
חחחחחחח.... דבר שני (סקנד ת'ינג
)- מסכנושההההה
אבל מז"א נחתכת מתחת לציפורן?
מוזרררררר אבל את עדיין מסכנושה
דבר שלישי (ת'ירד ת'ינג
)- יש לי הצעה לשיפור החתימה שלך- כתבת שהסמל של סקס זה
. אז אפשר במקום זה לעשות-
!
אם לא הבנת תכתבי לי מסר

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif ../images/Emo9.gifגראצי

למעלה