רוצים את RBD בארץ?

BarbaraMori

New member
רוצים את RBD בארץ?

טוב..גמני רוצה חח אממ החלטתי עם חברה שלי להציף את יאיר דורי במכתבים שאם לא יוכלו להביא את RBD לבד ולעשות הופעות רק שלהם, מתוך חשש שלא יבואו הרבה אנשים להופעות (כמו שלא באו לפלוריסיינטה..מוא חה חה) אז שיעשו הופעה ספיישל של ארווי וRBD ביחד מה נראה לכם? מגניב? טוב, אם כן תהיו חמודים ותשלחו גם אתם ותציפו אותו במכתבים סבבה? פשוט חייבים להביא אותם אימייל: [email protected] תודה אה! No hay nada que pueda destruir nuestra FE

סוכריה16

New member
חח אשכרה יכול להיות פיצוץ..

אבל לא נראה לי שארוואי וגם RBD יסיכמו להופעה משותפת...

סוכריה16

New member
חחח אבל פלורסיינטה לא סבלו

אז מה אם באו פחות.. הם נהנו בארץ בכל זאת.. למרות שתחבו איזה מבואס בנחמין אחרי שהוא היה רגיל לפוצץ אולפנות ולהיות בכל מקום בארץ.. הדברים השתנו.. אבל עדיין באו מעריצים אמיתים.. וזה חמוד

Ripelll

New member
רעיון גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה צ'כה היות הופעה ענקיתתתתתתת

ארויי כבר משעמם

יותר טוב שתיהיה הופעה רק ל rbd כי כבר זה משעמם ארויי וחוץ מזה הסידרה הזאת כבר נגמרה אז זה לא לעיניין שתיהיה הופעה משותפת..

זה ממש לא יעזור!!

יאיר דורי בכלל מביא את השחקנים מארגנטינה ואין לו שום קשר עם מקסיקו!

סוכריה16

New member
הרבה מעריצים עזבו את ארוואי

אני למשל באתי לשתי הופעות, ללשילישית גם לא, כמוני עוד הרבה חברות. לעומת זאת לRBD הם יבואו בכיף.. כי את 406 הם ראו , והם מתות עליהן..

ארוואי באו רק 2 לארצנו הקטנטונת....

+

ג ב ש ו ש

New member
מצטער אבל אני נגד זה../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

אם הייתם אומרים רק RBD אז סבבה אבל ארוואי
ממש לא..מצטער
וגם זה לא יעזור...הוא יודע להביא להקות רק של ארגנטינה

בידיוק מה שחשבתי ! ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

עם ארוואי וRBD יעשו סיבוב הופעות ביחד זה יהיה סיבוב הופעות מצליח בטירוף!! כמו הסיבוב הופעות של כריסטינה אגילרה(המלכה) וג'סטין טימברלייק! כלו אלה שקשורים להפקות יקבלו מלאה כסף על הסיבוב הזה!! ואני הכי ירויח בגלל שאני אף פעם לא הייתי בהופעה של אוואי ואני רוצה ללכת ומצד שני עם אפשר אז גם RBD!

dolse

New member
לדעתי זה יכול להיות פיצוץ !

כי לא נראה לי שיש הרבה שמעריצים את רבלדה בישראל ... ואני חושב שיש יותר לארווי ... ועם הם יעשו ביחד זה פשוט יהיה מדהים .. כי כול המעריצים של רבלדה וכול המעריצים ארווי יבואו ביחד .. וזה המון המון ופשוט נראה לי שהכרטיסים יגמרו תוך שנייה !! תחשבו שהיו ממש הרבה רק לארווי ... אזבטוח שיהיה מלא לשניהם ביחד !! הם יכולם גם להשתתף ביחד באותם השירים ... והם יכולים גם להתחיל עם הופעה של להקה א ואז הופעה של להקה ב... לדעתי ככה הסיכויים של הצלחה יהיו הרבה יותר טובים !!! חוצ'מזה לדעתי שעם יאיר ירצה בזה ויחשוב טוב טוב .. הוא כן יוכל להביא את רבלדה !! ורוב הסיכויים שארווי באים ... אז קובעים תאריכים יחד ... ובאים לסיבוב הופעות מצליח !!! (-: הלוואי הלוואי ויתגשם !

סוכריה16

New member
אבל למה נראה לכם!?!??!

אם כבר שישעו הופעה ל 406 ולרבלדה.. מבטילחה לכם השהמון יבואו.. ואתם לא מודעים לזה אבל הרבה ראו 406.. הייתי בגדנע 1 וכל הבנות אמרו שהן אוהבות 406.. וגיליתי מלא ילדים שרואים.. כאילו אם תהיה הופעה לRBD ו406 יבואו מספיק!!! אני ממש לא רואה את ארוואי עם RBD .. זה כזה לא הולך יחדדדד

ואי איזה מצחייקקקקק

בידיוק לפני כמה ימים חשבתי על זה ודמיינתי את הכל!! זה כ"כ מצחיק יאו אני נישפכת פההה!! בטח!!הופעה משותפת יהיה ענקקקקקקקקקקקקק

BarbaraMori

New member
כנסי

406 זו התוכנית הכי יפה שראיתי בחיים שלי (אחרי יש מצב לאהבה.) אבל היא גם ישנה אז לא יביאו אל תפתחי ציפיות מאמי =( הלוואי היו מביאים

ג ב ש ו ש

New member
ואל תשכחו גם משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

פדרו דמיאן אמר מתחילת רבלדה ממש בהתחלה שכוכבי רבלדה לא יראו פרק אחד של המורדים וגם לא יפגשו אותם.. אז נקווה שזה באמת יהיה ככה כי הרעיון לדעתי ממש לא טוב..

BarbaraMori

New member
כנסו

גבי גם אני נגד זה, תאמין לי, נמאס לי מארגנטינה כבר מארוואי אבל זו הדרך היחידה להביא את RBD לארץ! אתה חושב שיאיר דורי לא חושש שלא יבואו להופעות של RBD? אתה יודע כמה הוא מעוניין להביא אותם, אל הוא רק מחכה שיבקשו ממנו? בבקשה תתמוך. אה ואני בת

סוכריה16

New member
אני לא חשובת שRBD ישמחו לשמוע

שהם יהיו בהופעה עם ארווראי-- מהסיבהף שכנראה שלא הרבה יבואו.. חח

למעלה