רוצים את RBD בארץ?

BarbaraMori

New member
נו תתייחסוווו עכשיווווווווווווווווו

...........כתבתי 3 או 4 הודעות תתייחסו אליהן אוף

סוכריה16

New member
אם נגיד פוחדים מזה שלא יבואו מעריצי

אז אולי שיסבירו להם שם שלא מכרו תדיסקים פה.. ושביואו סתם להכיר תמדינה.. אני חושבת שטיול פה בארץ יהיהה טוב!!!

די! לדעתי שתי הלהקות

מצויינות! אבל אין מצב להופיע יחד הם מקסיקנים וההם דרום אמריקה כל אחד לבד..וארווי כבר לא יגיעו לארץ! ואם RBD יבואו אני מאוד ישמח להיות רק בהופעה שלהם כי כבר 3 הופעות של ארוואי הספיקו לי! ואני רוצה הופעה לבד של RBD ולדעתי כל העצומות שאתם עושים לא יעזור.. כי זה לא שיש לנו אחד כמו יאיר דורי שיש לו קשרים במקסיקו ויוכל להיבא ממש לא..אז כשהם יחליטו הם יגיעו לארץ לבד!

Ripelll

New member
הם להם זמם לבוא סתם לטיול!!!

הם ממש לחוצים בזמן! רק עכשיו הם התחילו ת'צילומים של העונה השניה!

eveligne406

New member
אם תהיה הופעה אני לא אלך, אבל זה לא

+ מה שיימנע ממני לפגוש את אנהי בכל זאת...כאילו לא אכפת לי איך יבואו העיקר שאנהי תהיה שם ואני כבר אדאג לכל השאר...אבל להופעה אני לא אלך וזה ייבאס אותי מוות אבל... אם זאת הדרך לפגוש את אנהי.. אני מקריבה

Ripelll

New member
את מדברת כאילו

שללכת להופעה של רבלדה זה כ"כ נורא!!! זה ממש כייף! כל המוסיקה, האורות, הצעקות, הריקודים... זה ממש לא הקרבה! זו מתנה אם הם יבואו, כי אולם שלם לא יהיה להם.

eveligne406

New member
לא חשבת על זה שאולי

עדיף שלא יהיה אולם שלם?! שיתחרטו על זה אחר כך כמה שבא להם, העיקר שאנחנו ראינו ונהנו מחצי אולם במקום אולם שלם ומלא בצעקות?! ואני לא סובלת את ארווי... ובשבילי זו תהיה הקרבה ללכת להופעה, להחנק ממאה אלף איש באותה הופעה, וגם לשמוע את המעצבנים האלה..אני לא אלך להופעה אבל אני אפגוש את אנהי.

סוכריה16

New member
מי אמר שלארוואי יבואו הרבה כמו פעם?

אני בטוחה שאני לא המרעיצה היחידה שהפסיקה לבוא חוץ מזה אתם יודעים כמה ילדים יש בישראל !?! חח מלא 4 מליוןם לפחות אם לא יותר בלי עיין הרע חח.. אזז... אתם לא חשובים שאולי אולם אחד כן יתמלא? ובטח ובטח אם הם יחתכו את יד אליהו לחצי... כמו שעשו בפלורסיינטה לדעתי לפני שזה התחיל היינו צריכים לבקש.. שיעשו את הסדרה בפוקס קידס.. כי אז יותר היו מכירים.. אבל לא נראה לי שיש לאורוואי מעריץ שלא כמיר את RBD.. ככה שהמרעיצים שרואים והלכ יודעים עלייהם.. מי שלא מכיר אותם גם לא מעריץ את ארוואי..

Ripelll

New member
אין מצב שיעשו אות זה בפוקס קידס

בגלל ש... א. הם לא קנו ת'זכויות ואולי גם לא ירצו ב. זה יותר פקובקטיבי מ"המורדים". עוד הוחכה שאני ג'י.לו
סתאאאאאאאאםם... דקליה, אל תכחי ל

סוכריה16

New member
חחחחחחחח... סבבה...

עוד חשבתי זו את
.. חחח מדהימה שכמותהההה... חבל שהיא ובן אפלק שלי גמרווווו :(

חחח איזה שטויות!!!!

אנשים תבינו,אם הם יבואו לארץ הם יעשו חישוב באיזה אולם להופיע... יכול להיות אולם קטן ויכול להיות יד אליהו!

סוכריה16

New member
מי זו?!? זו לא ג'ני!

בן אפלק שליייי חולה עליו!!! ולא.. הוא לא יאתך מאמי חח

Ripelll

New member
אנג'לינה ג'ולי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איך ת לא מזהה את האישה הכי מדהימה ומהממת בכל הוליווד??

סוכריה16

New member
חח לדעתי ג'ניפר הכי מדהימה

ושרה מישל גלר.. גם אחותי אומרת שאנג'לינה יותר יפה אבל לדעתי לא ( ובבלי קשר לזה שפונצ'ו חולה עלייה חח) ובתמונה השנייה אני מזהה חחח..

eveligne406

New member
אני כלל כךך לא מבינה אתכםם

למה אתם כל כך מתעקשים שיהיה אולם מלא?! כאילו אתם בכוח רוצים להתקע למעלה ולא לראות כלום בשעה שמול הפרצוף שלכם קופצת איזה פקצה שצורחת "בנחה תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!"????????? מהה??? תנו להם שיבואו קודם, אם לא יהיה אולם מלא, אנחנו נהנההה הרבהה יותררר ואולי הם אחר כך טיפה יתבאסו למרות שלא נראה לי... תאמינו לי הם יהיו כל כך בהלם מהחוויה של להיות פה, שהם בכלל לא ישימו לב, וחכו אחרי שהם יפגשו אותי, ויראו שאני שווה מאה אלף מעריצים והם יסתפקו!! חח :]]

מי אמר ככה,??

כמה שפחות יותר טוב! בהופעה של פלוריסיינטה הייתי אמורה להיות שורה 8 רגיל ובגלל שלא היה הרבה ירדתי לשורה 6 בוי אי פי וראיתי מעולה!

סוכריה16

New member
מה שבאמת מאכזב! זה...

שאעכשיו אמרו להם שכולם רוצים ללמוד בגללם ספרדית! וכל אלו ממקסיקו שאני מדברת איתם הראו לי תכתבה של סילבן שלום, ואמרו "וואי!! " וסילבן התוכון למורדים- ארגנטינה, וזה פשוט עצובף כי הם בטוחים שזה עליהם, אז אם הם יבואו הם יחשבו כבר.. הולכים לחלות עליהם כמו שם! וזה לא ככה!! אם לא היו אומרים את זה- אז הם היו באים ומתלהבים שיש ךהם פה מעריצים, אפילו לא הרבה- היה מרגש אותם!!

Ripelll

New member
לא הבנתי כלום../images/Emo70.gif

מי אמר מה ולמה? ומי עצוב??? ולמה?? (אני חושבת שאני ההפוך את זה לסימן הכר
)

Ripelll

New member
אנחנו לא מתעקשים../images/Emo70.gif

אנחנו חושבים בדיוק כמוך! אבל תחשבי בהגיון, למה להם לבוא אם הם לא ממלאים אולם ולא מביאים לפחות 10 הופעות?!?

למעלה