אפילו עמלקיות היו ליוגב, אבל זה בא מתוך הנסיון לגייר אותן :)
P puma141 New member 23/7/15 #33 עזוב אותך! נראה לי סוק עצבני אשששששששששש.. הוא לא במוד של צחוקים על זה כנראה..
ס סוקרטס פה New member 23/7/15 #38 לא מזכירים לאדם חטאיו הראשונים לא עצבני, אבל אהבתי איך שאת מרגישה אותי חבל לך על הזמן איזה סקס משובח אפשר ליצור עם כזה חיבור
לא מזכירים לאדם חטאיו הראשונים לא עצבני, אבל אהבתי איך שאת מרגישה אותי חבל לך על הזמן איזה סקס משובח אפשר ליצור עם כזה חיבור
ס סוקרטס פה New member 26/7/15 #40 נראה לי ש... בלי חיבור הדדי, אפחד מאיתנו לא היה מרגיש יותר מידי   אני מציע שניקח את זה לבדיקה אצלך במקלחת
נראה לי ש... בלי חיבור הדדי, אפחד מאיתנו לא היה מרגיש יותר מידי   אני מציע שניקח את זה לבדיקה אצלך במקלחת
P puma141 New member 26/7/15 #41 רוצה לשיר שם? *אל תגיד "את תשירי"! תפתיע....* אני לא אקח על עצמי שנסיך יתקלח במים קרים!! *הלך לי הדוד*
רוצה לשיר שם? *אל תגיד "את תשירי"! תפתיע....* אני לא אקח על עצמי שנסיך יתקלח במים קרים!! *הלך לי הדוד*
P puma141 New member 26/7/15 #45 אתה הולך לעשות לי הופעת יחיד? אני לא סובלת מזגן, סוק.. אתה יכול לעשות את זה במרפסת שלי.. אבל אם ההופעה לא מוצאת חן בעיני- אין לי מעקה...אתה למטה!
אתה הולך לעשות לי הופעת יחיד? אני לא סובלת מזגן, סוק.. אתה יכול לעשות את זה במרפסת שלי.. אבל אם ההופעה לא מוצאת חן בעיני- אין לי מעקה...אתה למטה!
ס סוקרטס פה New member 26/7/15 #46 סבבה לאן להגיע? לרחוב הפחדנית2 א', כניסה ראשונה מימין...? או שסוף סוף עבר משם...?
P puma141 New member 26/7/15 #47 לא. תגיע לרחוב "העצלן 1" זה יוצא בפינת "לא עומד במילה שלי 6". עברתי.
ס סוקרטס פה New member 27/7/15 #48 אני המלצתי לך לעבור ל... שכונת "התבגרתי" ברחוב "הוא שווה את זה" פינת "אני גם ככה חרמנית עליו"
P puma141 New member 27/7/15 #49 גרתי בשכונת "התבגרתי". אף פעם לא שמתי לב שהיה שם רחוב "הוא שווה את זה" פינת "אני גם ככה חרמנית עליו". גם באור יהודה אנשים ממציאים כל מיני שמות חדשים רחובות..... איפה אתה גר? עדיין בשוכונת "אני לא מוכן להודות בפשלות של עצמי" פינת "חם לי"?
גרתי בשכונת "התבגרתי". אף פעם לא שמתי לב שהיה שם רחוב "הוא שווה את זה" פינת "אני גם ככה חרמנית עליו". גם באור יהודה אנשים ממציאים כל מיני שמות חדשים רחובות..... איפה אתה גר? עדיין בשוכונת "אני לא מוכן להודות בפשלות של עצמי" פינת "חם לי"?
ס סוקרטס פה New member 27/7/15 #50 כבר מזמן עברתי לשכונת .... "ביצים" ברחוב "אומץ" פינת "נהנה מהחיים" אני יודע שזה קצת רחוק לך, אבל את מוזמנת בכל זאת
כבר מזמן עברתי לשכונת .... "ביצים" ברחוב "אומץ" פינת "נהנה מהחיים" אני יודע שזה קצת רחוק לך, אבל את מוזמנת בכל זאת
P puma141 New member 27/7/15 #51 אהההההה מכירה לגמרי! זו שכונה שבכללותה נקראת "שכונה ללא מוצא"... כן, זה רחוק לי!