תמונות יפות
ח חולית5 New member 15/3/07 #45 כפית... תגידי בא לך לפתוח שרשור נורמלי - כי עוד מעט אני לא נשארת נורמלית... ואין לי מזל בפתיחת שרשורים!!!
כפית... תגידי בא לך לפתוח שרשור נורמלי - כי עוד מעט אני לא נשארת נורמלית... ואין לי מזל בפתיחת שרשורים!!!
K kapit5 New member 15/3/07 #46 ../images/Emo2.gif מז'תומרת אין לך מזל??? הנה שולחת לך כמה שיהיה לך מזל טוב לפתיחת שרשור. למרות שאני ה-ר-ו-ס-ה הייתי היום בתל-אביב ואני רק באתי לכבות את המחשב.וכרגיל ניתקעת מולו.
../images/Emo2.gif מז'תומרת אין לך מזל??? הנה שולחת לך כמה שיהיה לך מזל טוב לפתיחת שרשור. למרות שאני ה-ר-ו-ס-ה הייתי היום בתל-אביב ואני רק באתי לכבות את המחשב.וכרגיל ניתקעת מולו.
ח חולית5 New member 15/3/07 #48 יפה בכדי לשמור על הבריאות שלך ועל היופי שלא חסר לך כלל - לכי לנוח !!!! אוהבת אותך...
מ מור34 New member 16/3/07 #50 כבר רשמתי שמעתי את הדיסק של גק'ו ג'אמוס וסתם רשמתי במחשב את השם שלו ואז יצא הפורום ונכנסתי.
ש שמיים כחולים2 New member 16/3/07 #51 שאשו..דיברתי עם עצמי קצת אולי.. עניתי לך למסר ושכחתי לכתוב על ההרכב המגניב ג'מוס.. במסר הבא תראי איזה חמודים חח
שאשו..דיברתי עם עצמי קצת אולי.. עניתי לך למסר ושכחתי לכתוב על ההרכב המגניב ג'מוס.. במסר הבא תראי איזה חמודים חח
מ מור34 New member 16/3/07 #53 לכל הפורום ליילה טוב../images/Emo29.gif אני פורשת. לצערי ממחר אני מתחילה לעבוד כל יום שישי, ושבת אני לא בבית אז נשתמע יום ראשון שבת שלום שבת נפלאה ותהיו בריאים.
לכל הפורום ליילה טוב../images/Emo29.gif אני פורשת. לצערי ממחר אני מתחילה לעבוד כל יום שישי, ושבת אני לא בבית אז נשתמע יום ראשון שבת שלום שבת נפלאה ותהיו בריאים.
N Nova5 New member 16/3/07 #55 לילה טוב לכולם גם ממני../images/Emo29.gif מה יש לכם בנתניה: בזמן אחרון אתם כל הזמן מזכירים שהעיקר הבריאות... לא ישי לי משו נגד - זה באמת העיקר פשוט מזכיר לי שכבר יומיים לא הייתה לנו הופעה אדומה התרגלתי כבר...
לילה טוב לכולם גם ממני../images/Emo29.gif מה יש לכם בנתניה: בזמן אחרון אתם כל הזמן מזכירים שהעיקר הבריאות... לא ישי לי משו נגד - זה באמת העיקר פשוט מזכיר לי שכבר יומיים לא הייתה לנו הופעה אדומה התרגלתי כבר...
ש שמיים כחולים2 New member 16/3/07 #49 בחמישי הבא יש תוכנית 10 המשפיעים בארץ ..משהו כזה.. היו כמה פרסומות, וטמירה ירדני מככבת שם ברשימה... נשמע מעניין
בחמישי הבא יש תוכנית 10 המשפיעים בארץ ..משהו כזה.. היו כמה פרסומות, וטמירה ירדני מככבת שם ברשימה... נשמע מעניין