רוצים להשתעשע על תמונה????

Sp00nk

New member
גאוני.

פשוט גאוני. כבר אמרתי שזה גאוני?! אהבתי נורא. תפרט, בבקשה. אני מנחש שזה Hue-saturation, משחק עם הגוון הכללי, עם מסיכה על האזור שבתוך המשקף. אוי מעולה. החלק הכי גאוני בעיבוד הזה היה לעלות על זה. אני אף פעם לא נוגע ב-hue כשאני מעבד צילומים. זה תמיד יוצא מוזר. פה המוזר הוא בדיוק קליעה בול. אהבתי. מאוד. אחד מהעיבודים הטובים ביותר שראיתי בזמן האחרון, רעיונית.

Sp00nk

New member
לא. למעשה:

זה יותר מגאוני. אל-אלוהים, הצלחת להצית את הסקרנות שלי. לא יכולתי לעמוד בפיתוי, אז לקחתי את העיבוד הקודם שלי וניסיתי Hue עליו. אפס תוצאות. זה באמת לא יעיל על תמונות (צילומים) בדיוק כמו שאני רגיל. אז מה לעזאזל? אני מתחיל לחשוב איך עשית את זה, כי זה מדליק לגמרי. ואני שובר את הראש ומנסה שלל דברים, אפס תוצאות. בסוף הגעתי למסקנה שעשית כמה דברים: 1. גרדיאנט-מאפים, לפחות כמה מהם, כי אחרת זה לא מסתדר, אי אפשר לעשות את זה בגרדיאנט אחד. ואז כדי לקבל שילוב, צריך גם מאסקים שונים, ולעשות מחיקות ידנית לגרדיאנט-מאפים. מה שכאן זה לא בעיה כל עוד אתה שם בקצה של הגרדיאנט-מאפ את השחור. 2. קולור באלאנס. או איזון צבעים. גרירה לכיוון ספיה של המיד-טונס. (אדום וצהוב). 3. טשטוש סלקטיבי עם סמארט בלור או אפילו עם מברשת רגילה? ----------- תפרט, תפרט, תפרט. עד פרטי פרטים, כל שלב. מצפה לתשובה, -דן. אה, ואני מעלה את התוצאה שלי. שהיא בעצם מבוססת על הניסיונות שלי להגיע לתוצאה שלך, ונוצרה בשלבים שניחשתי לעיל.

IReI

New member
איזה כבוד לקבל כזו תגובה

ממלך העיבודים של הפורום!!
שמח שאהבת! אז ככה: האמת היא שלא שמרתי את ה-PSD אבל אני אנסה להזכר בערך מה עשיתי... דבר ראשון פירקתי את התמונה ל-3 שכבות: 1. עדשות (של המשקפיים) 2. מסגרת (של המשקפיים) 3. פנים לכל שכבה יצרתי סט שכולל: 1. את השכבה המקורית. 2. מעליה שכבה עם איזור הבחירה של כל התכולה (לא יודע איך לנסח את זה אז Ctrl + לחיצה על השכבה בחלון השכבות) ומילוי השכבה בצבע הרצוי (במקרה שלנו כתום), שיטת שילוב Multiply ושקיפות של בערך 20%. 3. מסכה על שכבת המילוי הכתום ובעזרת מברשת רכה עם שקיפות נמוכה מחיקת שטחים בשוליים של המילוי (על מנת ליצור יותר עומק וריכוך של הקצוות) בקיצור, את השלבים המדויקים אני לא זוכר בדיוק אבל זה הרעיון... בהצלחה

song4u

New member
אני רואה שאתם נהנים ילדים...

המשיכו המשיכו, כל תעיבוד יוצא פשוט פצצה!!!

למעלה