טוב אז מה עושים ל30? הכוונה לזה שביום ראשון היא בת 30..
R ROTEM30035 New member 22/7/09 #28 או בקיצור מי על העוגה? מי על הברכות? מי מתנדב להרים את הכיסא 31 פעמים ומי עוזר לרעות לסחוב את כל הנרות מהבית?
או בקיצור מי על העוגה? מי על הברכות? מי מתנדב להרים את הכיסא 31 פעמים ומי עוזר לרעות לסחוב את כל הנרות מהבית?
ר רעוּת New member 22/7/09 #29 ../images/Emo6.gif אפשר נרות מגניבים כאלה כמו שיש ביום רבין עם הציור שלו עליהם? מה, הם דולקים 24 שעות!
../images/Emo6.gif אפשר נרות מגניבים כאלה כמו שיש ביום רבין עם הציור שלו עליהם? מה, הם דולקים 24 שעות!
S SheIIy New member 22/7/09 #31 אני אביא סכו"ם וצלחות חד פעמיות או שמספיק רק מפיות..? בעצם.. אני לא באה. מה, כולכם הולכים להופעה ההיא וככה משאירים אותי לבד?
אני אביא סכו"ם וצלחות חד פעמיות או שמספיק רק מפיות..? בעצם.. אני לא באה. מה, כולכם הולכים להופעה ההיא וככה משאירים אותי לבד?
R ROTEM30035 New member 22/7/09 #33 את יכולה לשלוח אותן בדואר לאוזן אנחנו כבר נסביר להם את פשר העניין. מפיות זה די והותר, אנחנו שומרי סביבה =]
את יכולה לשלוח אותן בדואר לאוזן אנחנו כבר נסביר להם את פשר העניין. מפיות זה די והותר, אנחנו שומרי סביבה =]
י ירגזי כחול New member 25/7/09 #68 היה יכול להיות ממש אדיר אשכרה לעשות את זה ../images/Emo6.gif LOL!!
H hadarinke New member 21/7/09 #11 ../images/Emo32.gifהתעדכן לוח ההופעות באתר מה שכן, אין לי מושג איפה זה שבי ציון וקיבוץ דן 1.8.09 הופעה אקוסטית, אולמות אבירים, עכו 8.8.09 הופעה אקוסטית פאב הפרה, שבי ציון, 22:00 27.8.09 הופעה אקוסטית, פאב הפרה, קיבוץ דן
../images/Emo32.gifהתעדכן לוח ההופעות באתר מה שכן, אין לי מושג איפה זה שבי ציון וקיבוץ דן 1.8.09 הופעה אקוסטית, אולמות אבירים, עכו 8.8.09 הופעה אקוסטית פאב הפרה, שבי ציון, 22:00 27.8.09 הופעה אקוסטית, פאב הפרה, קיבוץ דן
S SheIIy New member 21/7/09 #12 היא מגיעה לעכו, (ולשאר חורים), אבל לא לפ"ת?! ? ! יש שם הרבה יותר ערסים ממה שיש פה. (לא?)
H hadarinke New member 21/7/09 #13 אני משערת לעצמי, גם פתח תקווה קרוב לקרית אונו [יכול להיות שגם החורים האחרים קרובים, השאלה אם הם בכלל נמצאים על המפה ].
אני משערת לעצמי, גם פתח תקווה קרוב לקרית אונו [יכול להיות שגם החורים האחרים קרובים, השאלה אם הם בכלל נמצאים על המפה ].
R ROTEM30035 New member 21/7/09 #15 ודן זה עוד יותר צפונה כמעט ואין צפונה מזה. רונה בסיבוב בצפון? מ-ע-נ-י-ן, אולי הגיע הזמן לשוב הביתה
ר רעוּת New member 23/7/09 #57 הו, האתנוצנטריות ../images/Emo16.gif אפשר לחשוב שאת ממש ממדינת תל אביב הצפון מאוד יפה. יש בו הרבה....ירוק....ושדות מוקשים, ופרות, ודברים כאלה של טבע
הו, האתנוצנטריות ../images/Emo16.gif אפשר לחשוב שאת ממש ממדינת תל אביב הצפון מאוד יפה. יש בו הרבה....ירוק....ושדות מוקשים, ופרות, ודברים כאלה של טבע
R ROTEM30035 New member 23/7/09 #61 רונה בשדה מוקשים זה טריגר לאלבום רביעי. אני תומכת בהבאת המרכז צפונה (!) - צפוף פה בתל-אביב הזאת. יאללה אל המרחבים!
רונה בשדה מוקשים זה טריגר לאלבום רביעי. אני תומכת בהבאת המרכז צפונה (!) - צפוף פה בתל-אביב הזאת. יאללה אל המרחבים!