רוצים ללמוד יותר על האיסלאם ....

רוצים ללמוד יותר על האיסלאם ....

ההסתגרות של הפלשתינים בערים שלהם.... מזיקה למי שמעוניין ללמוד יותר על האסלאם להבין את שפת הקוראן להתפלל ביחד ו"להתערבב". אנחנו בעד נציגויות איסלאמיות בכל ההתנחלויות בכל הקיבוצים ובכל המושבים... בתמורה תנו לנו (הישראלים) להתגורר בערים הפלשתיניות שבהם מחירי הדיור נוחים יותר. אללה אכבר .......

פואד1946

New member
אין בעיה את מוטמנת להתנחלות רמאללה
שתושביה

התנחלו כשארץ ישראל היתה אסורה על תושביה החוקיים,,,בזמן כיבוש הערבי ,ובימי העותמנים,כמו בימי האנגלים ימח שמם וזכרם עם חוקי הספר הלבן

ישראל מעולם לא היתה אסורה על היהודים

ובמיוחד בתקופת הכיבוש האיסלאמי היא היתה פתוחה להתיישבות של יהודים.

יהודים ומוסלמים חיו יחד בשלום והרמוניה הרבה מאוד שנים!

חשבתי על זה אם מיהו קורא לבת שלו בשם ישראל, זה יכול לדפוק לה את החיים בכל מיני סיטואציות מוזרות.

יש הוכחות למשפט האחרון שכתבת?

בוא נדבר עובדות.
1. בימי קדם יהודי היה חייב בדמי כופר "דימי" ובמיסים מיוחדים.
2. יהודי היה חייב להזדהות בפרט לבוש.
3. על יהודי חלו איסורים, רכיבה על סוס ונשיאת חרב.
4. ביתו של היהודי חייב היה להיות נמוך משכנו הערבי...כנ"ל בית תפילתו.
5. היו חליפות שאסרו על יהודים להתישב בארץ ישראל.
6. בהרבה מדינות ערביות יהודים חיובו לחיות בגטאות.

תור הזהב היה קצר אבל השאיר רושם מוטעה או שלא על המתייפיפים.

ומאז התקדמתם ואוטוטו תהיה פה חליפות יהודית וסופסוף תוכלו להקים בית שלישי בשביל להרוס אותו שוב ולהאשים את כל העולם .....

אני מבטיח לא להאשים אותך

אבל יחד עם זה אני מבטיח לא להקים בית שלישי....את השה שלי אני אוהב וול דאן.

אתה מערבב כמה תקופות ביחד

האיסורים שאתה מתאר היו מינימלים יחסית. השליטים הממלוכים עודדו הגירה יהודית לארץ ישראל והגנו על היהודים מפני פגיעה כל שהיא. זה בהבדל למשל מהמאמצים שהם עשו לחסל ולצמצם עד כמה שאפשר את הנוכחות הנוצרית בארץ ישראל.

ב-1488 כתב רבי עובדיה מברך נורה, שביקר אז בארץ ישראל, את הדברים הבאים: "מן הישמעאלים אין גלות [=התעמרות על בסיס דתי] ליהודים כלל... ואין פוצה פה ומצפצף... וכי יראו הרבה יהודים יחד לא יקנאו כלל״ ( אברהם יערי, אגרות ארץ ישראל, ירושלים תש"י).

לא ערבבתי הבאתי את מה שהיה במשך כל התקופות

אתה בחרת לדלות את מה שמצאת לנכון....ולתאר את המצב כהרמוניה נפלאה.

אני בחרתי להראות מה קרה בפועל

אתה בחרת לערבב דברים שאין להם שום שייכות ורלוונטיות לעניין.

בשבילך, בפשטות: לא היה מצב שבו השלטון המוסלמי, ערבי, ממלחכי או ועותומני מנע מיהודים להתיישב בארץ ישראל. למעשה ברוב שנות השלטון המוסלמי השליטים עודדו יהודים לבוא ולגור בארץ ישראל.

עומר בן אל חטאב

לפי חוזה תעודה, התחייב עמר לבישוף סופרוניוס, כי זכויות הנוצרים בירושלים יכללו מניעה של מגורי יהודים בה. בעוד אשר קיימת מחלוקת באשר להיסטוריות של התעודה עצמה, הרי שהיא זכתה לשימוש תכוף בטענות ערביות (ראה אנטי ציונות). נוסח התעודה הוא כלהלן:
"בשם האל הרחמן והרחום. זאת מה שנתן עבדאללה עמר אמיר המאמינים לתושבי איליאה בעניין ביטחון: נתן להם ביטחון לנפשותיהם, רכושם וכנסיותיהם וצלביהם, [חוליהם] והבריאים שלהם ושאר העדה. כי לא ישכנו בכנסיותיהם והן לא תרסנה ולא יחסר מהן דבר ולא תהיה עליהם כפיה בענייני דתם, ולא ינזק מהם איש, ולא ידור באיליאה עמם אף אחד מהיהודים."

אם היית קורא היית מגלה

שההגבלה היתה בירושלים. לא בארץ ישראל. זו בהחלט הגבלה מצערת, לא שונה מזו שהוטלה על היהודים על ידי הרומאים.

מה זה אם? קראתי שכתבת בהרמוניה

והבאתי טעונים מבוססים עובדתית שהוכיחו שההרמוניה שלך צרמה וזיפה.

למעלה