רוצים ללמוד לשרשר

רוצים ללמוד לשרשר../images/Emo35.gif../images/Emo63.gif

הגעתם למקום הנכון/images/Emo70gif כנסו לקישור למטה/images/Emo8gif אווך למה אני טורחת לכתוב סמיילים ונקודות?! גם ככה הם לא יופיעו/images/Emo46gif

נ"ש שולחים לי אימייל מהכתובות של...

האתר של פלורינסייטה עכשיו נכנסתי לאימייל שלי בוואלה היה לי הודעה אחת בספאם והיה רשום את הכתובת [email protected] מישהו יכול להסביר לי למה שאני פותח את ההודעה מצורף קובץ שיש בו וירוס וחירבושים כמו g876gffgffd5645ds תודה למי שיענה!!! האם זה גם לכם כך?

וואי איזה מזל שאמרת עכשיו אני לא

יכנס לזה פיווווו אני מקווה שלא נכנסת כלומר לקובץ הזה...כלומר זה הוריד לך את זה למחשב?

במחשב הקודם שלי הורדתי...

ולא היה כלום היה את הקבצים האלו שצריכים לחלץ וגם חילצתי וזה לא היה כלום וממילא המחשב הישן שלי היה במתקפת וירוסים קשה אז ניסתי ולא היה כלום אז למי שמופיע כתובת של פלורינסייטה ורשום ככה חירבושים fd758575dsasd וכל זה אז אל תורידו את הקובץ שמצורף ואולי ענו לכם למי ששלח לאחד השחקנים אבל בכל מקרה את הקבצים אל תורידו זה לטובתכם אך ורק.
באהבה המקוריlife

דרך האתר הרשמי הוא...

נמצא בקישורים למטה רשום באתר entrar תלחצי שם ואחר כך יש למטה מן תפריט כזה שרשום באחר המילים personajes משהו כזה ואז על לוחצת על הדמות שאת רוצה לשלוח לה אימייל ואז יש לך את המידע על הדמות בצד תמונה ולמטה בירוק send mail תעשי מה שאמרתי לך מקווה שעזרתי, שלכם תמיד המקוריlife

עם את יודעת ספרדית בספרדית...

בעברית אין מצב לרשום להם כי הם לא יודעים כלום בעיברית

נועה2004

New member
יש לי שאלה בקשר לזה..

כששולחים אי-מייל לשחקנים (בספרדית) - הם באמת מקבלים אותו? מישהו שלח מכתב וקיבל תשובה מהשחקן שאליו הוא שלח?

TomeRdeluz

New member
הם לא קוראים, לא עונים... והאמת?

לאחר בירור עם כמה מהשחקנים שם- הם לא מודעים בכלל שיש מייל כזה...

yarden111

New member
כולם מוזמנים להכיסנ לאתר שלי

על פלוריסיינטה - יש בו גם את האימיילים של השחקנים והוא מתעדכן כל יום...

למעלה