וואו!!! הוא ממש מכוער.
Y yarden111 New member 13/10/04 #35 סדר יאללה הבנתי שאת לא אוהבת אותו,רשמתי שיש בו גם אימיילים כי הם רצו את האימיילים מקודם אז רשמתי להם שיש בו גם את האימיילים.
סדר יאללה הבנתי שאת לא אוהבת אותו,רשמתי שיש בו גם אימיילים כי הם רצו את האימיילים מקודם אז רשמתי להם שיש בו גם את האימיילים.
ה המקוריLife New member 12/10/04 #16 היה נידמה לי או ש... השיר של לואיסנה וקמילה invento היה במסיבה בפלורינסייטה היא חלק קטן מהשיר וכל הקהל רקד והיה קטע עם מיה בזמן הזה היה השיר לא יודע איזה קטע עם מיה אבל אני חושב שדיאגו לא מכיר כל כך ת'דמויות סלחו לי דיאגו מהמורדים רקד איתה.
היה נידמה לי או ש... השיר של לואיסנה וקמילה invento היה במסיבה בפלורינסייטה היא חלק קטן מהשיר וכל הקהל רקד והיה קטע עם מיה בזמן הזה היה השיר לא יודע איזה קטע עם מיה אבל אני חושב שדיאגו לא מכיר כל כך ת'דמויות סלחו לי דיאגו מהמורדים רקד איתה.
ח חולת בנחה New member 12/10/04 #20 הנה תמונה של האישה שפלור ישבה איתה בכלא(האישה השמנה) היא שיחקה גם בעונה ה-5 של ציק'י בתור עוזרת במעון הצלילים.
הנה תמונה של האישה שפלור ישבה איתה בכלא(האישה השמנה) היא שיחקה גם בעונה ה-5 של ציק'י בתור עוזרת במעון הצלילים.
3 3אוהבת את בנחמין New member 12/10/04 #26 אולי זה כתוב למעלה..אבל אין לי כוח לבדוק-איזה כלא? פלור ישבה בכלא? בסידרה? במציאות? אין לי פוקס קידס אז אל תצעקו אליי אם זה היה בסידרה תודה
אולי זה כתוב למעלה..אבל אין לי כוח לבדוק-איזה כלא? פלור ישבה בכלא? בסידרה? במציאות? אין לי פוקס קידס אז אל תצעקו אליי אם זה היה בסידרה תודה
ח חולת בנחה New member 12/10/04 #27 כן, בסידרה היא ישבה בכלא רק כמה דקות* כי חשבו שהיא חטפה את תומאס אבל בסוף גילו שזה לא נכון ותומאס ברח לבד.
כן, בסידרה היא ישבה בכלא רק כמה דקות* כי חשבו שהיא חטפה את תומאס אבל בסוף גילו שזה לא נכון ותומאס ברח לבד.
ה המקוריLife New member 12/10/04 #30 נ"ש תוכלי להגיד לי איך קוראים----> לשיר שהיום בפרק פלור ישבה על המדרגות והייתה עצובה היה שיר תוכלו לרשום לי אותו פה בספרדית
נ"ש תוכלי להגיד לי איך קוראים----> לשיר שהיום בפרק פלור ישבה על המדרגות והייתה עצובה היה שיר תוכלו לרשום לי אותו פה בספרדית