רוצים לשחק משחק כזה

Sababush

New member
../images/Emo31.gif לא אוהבת... סורי

יכול להיות שאני דווקא לא אוהבת אותם בגלל שהאח הקטן שלי אוהב אותם...? חחח

mandy

New member
../images/Emo31.gif ממש לא.....

לא אוהבת את הרוק שלהם
- תנסו את הדיסק החדש של ניק קרטר- זה רוק יפה!!!

dancing machine

New member
חחחחחחחחחחחחחח.......

להגיד על ניק קרטר שהוא רוק....... חחחחחחחחחחחח...... ולהשוות אותו ללינקין פארק! בכלל חחחחחחחחחחח!!!!!!

mandy

New member
איכס מי משווה אותו

ללינקין האלה? סך הכל אמרתי שאם כבר רוק, אז ניק. ואולי תשמע/י את הדיסק החדש שלו קודם לפני שתחליט/י??? יש בקסטריט ויש ניק. זה הכל.

dancing machine

New member
גם אני לא אוהבת את לינקין,

והשיר החדש של ניק מאוד נחמד... לא אמרתי שלא! כל מה שאמרתי זה שזה מצחיק להגיד שהוא רוק, כי הוא שיא הפופ. אז מה אם יש גיטרות?!?!?! [ או וואטאבר, לא ניתחתי אותו עד כדי כך ] פופ זה פופ......... ולא החלטתי שומדבר, ניק קרטר ממששששש לא מעניין אותי...

mandy

New member
יופי!!!!

ואין שם רק גיטרות!
!!! אנשים תפסיקו לשפוט דברים/אנשים/מוזיקה מבלי לנסות בכלל הדיסק של ניק זה לא פופ. חד משמעית.

dancing machine

New member
you are soooooooooooo

over reacting!!!!! לא שפטתי, הוא מעניין לי את התחת!!!!!!!!!!! לא אכפת לי, יודעת מה, מצידי שיהיה רוק.... אם את רוצה- רוק כבד. אפילו מטאל אם זה עושה לך טוב! שיהיה לך יום יפה!

mayjen

New member
../images/Emo45.gifמדונה = מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

Bla©k ¢At

New member
אני מוסיפה תמונה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

ואני- כאילו דהההההההההההה

RIP CURL1

New member
שלהלהללהלה משעמם לי

טוב אני הולך לישון בייייייייייייייייייייי

dancing machine

New member
פפפפפפפפפפפייייייייככככככככסססססססס

איכסססססס!!!!!! מזה אמור להביע??? ועוד כולם פה אוהבים אותן!!!! בלעכס יש להם סגנון מאפאעפן והם נראות אותו דבר........ אני אוהבת א-ו-מ-נ-י-ם ומעריכה אנשים ש-י-ו-צ-ר-י-ם ולא חבורת ברביות מזמרות, שממחזרות שירים שהיו גרועים עוד בגירסתם המקורית.....

למעלה