רוצים לשמוע מה אמרו לי?

gaia20

New member
רוצים לשמוע מה אמרו לי?

אז אתמול היה לי תור לקרדיולוג, סופסוף אחרי 3 שבועות של המתנה... בקיצור, עשו לי א.ק.ג לפני שנכנסתי, חיכיתי חצי שעה בתור, למה לא... להגביר את המתח קצת..... סופסוף נכנסתי, הקרדיולוג הנחמד עד מאוד(!!!) תחקר ושאל... ובלה בלה בלה ובסוף הוא אמר לי "טוב, אז זו דעתי".... הוא אמר לי שהלב נפגע די קשה לא רק שיש דליפה, אלא גם שאחד החדרים בלב מתחיל להתרחב מעט וזה לא טוב בכל מקרה, הוא אמר לי שהגעתי למצב שבו שום תרופה לא תעזור כבר והפתרון היחיד הוא ניתוח (או לתיקון המסתם, או להחלפתו במלאכותי) בכל מקרה, זה רק עניין של זמן עד שזה יקרה אבל הוא גם ציין שלא כל כך ממהרים לנתח היום ומנתחים רק בשני המקרים הבאים: האחד הוא שהלב משנה צורתו, שזה עדין לא קרה והשני הוא שהמצב של הלב מפריע לתפקוד היומי שלי, שזה דווקא כן מתחיל לקרות, אבל זה ממש רק התחלתי, לא סיבה מספיק טובה לשלוח לניתוח בכל מקרה, מצב יותר טוב מזה, יהיה רק בעזרת ניתוח, הנזק הוא לא הפיך. בכל מקרה, הוא אמר שבנתיים אני אהיה במעקב ובנוסף הוא יתן לי תרופה שתקל מעט מהלחץ על הלב הפועל קשה מידי (הפסקתי לעשן בדיוק בזמן...
) אז שאלתי אותו, אם בכל מקרה זה יקרה, מדוע לחכות? ויותר מזה- מדוע גם לחכות וגם להעמיס על הגוף עוד תרופה בנוסף למה שאני כבר מקבלת??(תרופה שלא תשפר את המצב אלא רק תאריך את משך ההמתנה עד לצורך בניתוח) והוא אמר לי שבגלל גילי הצעיר, העניין מאוד משמעותי בגיל שלי, הסיכוי שאצטרך ניתוח נוסף בעוד כמה שנים, הוא גדול לעומת זאת, בגיל יותר מתקדם, הסיכוי פוחת מה גם שתמיד יש דברים חדשים ועדיף למשוך כמה שיותר זמן, למקרה שיהיה משהו יותר טוב. ומה משך ההמתנה? הוא לא יודע הוא בכלל לא רצה לדבר איתי על זה, כי מבחינתו זה יכול לקרות בעוד שנה או בעוד 5 שנים... אי אפשר לדעת אפשר רק לנסות למשוך את זה כמה שיותר... בקיצור, ממש באסה לי... טוב, לפחות אני עכשיו קצת יותר מודעת למצב שלי...שלא יכול להשתפר... שיהיה לכולם ערב טוב.

הדר המקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל, קחי עוד קצת יבוקים
יש לי כמה שאלות, מתוך סקרנות וחוסר ידע: איך ידעת בכלל שאת צריכה לבדוק את הלב? אני זוכרת שהרגשת משהו בריאות ושהיה קשה לך לנשום. האם הרגשת גם לחץ בחזה, או משהו כזה? (פשוט, שנדע להיזהר...) חוצמזה, האם את מתכוונת לשאול חוות דעת נוספת? או שזאת חוות הדעת הטובה ביותר שיש מבחינתך? את מכירה אנשים, חולי לופוס, עם מקרה דומה? שאולי עברו את הניתוח הנ"ל? אולי שווה לך לברר. אולי יש משהו כזה ביננו... זה ניתוח פשוט יחסית? אני מחזיקה לך אצבעות, ומאחלת לך שתרגישי יותר טוב, ושלא תזדקקי לשום ניתוח. ואם בכל זאת תצטרכי אותו אז אנחנו איתך. נשיקות
וחיבוקים
ותשמרי על חוש ההומור שלך ועל היכולת (הנדירה!) לקחת דברים בקלות ולהכניס אותם לפרופורציה , שלך, עדית.

gaia20

New member
הי עידית

קודם כל, אכן הרגשתי דקירות בחזה, כאבים בצד שמאל, קשיי נשימה, לחץ נוראי בחזה ההרגשה הפיזית שלי, לא השאירה מקום לספק שמדובר במע' הלב או הריאה (חחחחח, מסתבר ששתי המערכות דפוקות...
) אז התחלתי בבדיקות, מיפוי ריאות שכבר סיפרתי עליו ואקו לב באקו לב, גילו את הבעיה הרצינית, שזו הדליפה שמאוד החמירה, שכבר ידענו עליה, וגם גילו על התרחבות אחד החדרים בלב.... בקשר לחוות דעת נוספת, תראי, הפרופסור שאליו הלכתי נחשב לאחד הטובים בארץ בתחום הקרדיולוגיה, אז אני מניחה שאפשר לסמוך עליו חוץ מזה, שהוא לא היחיד שאמר לי שאופציה של ניתוח היא אופציה מאוד אפשרית כלומר, אם הוא היה היחיד שאומר לי דבר כזה, אולי היתי שוקלת חוות דעת שניה,אבל גם הוא אמר וגם הראומטולוגית שלי אמרה ובנוסף גם מי שפיענח את התוצאות של האקו אמר שהדליפה מאוד חמורה, אחד אומר, שניים אומרים וגם שלושה אומרים את אותו הדבר...
אני לא מכירה אנשים עם מקרה דומה, אבל אולי זה בגלל שבכלל לא חפשתי כאלה אבל זה ידוע שלופוס פוגע בלב, אז אני מניחה שקיימים עוד אנשים כאלה הניתוח עצמו, לפי מה שהבנתי זה לא ניתוח נדיר בכלל אבל, בניתוח כמו בכל ניתוח יש את הסיכונים שלו כמו כן, יש משמעות גדולה לתיקון המסתם או החלפתו תיקון המסתם משמעו שאני נשארת עם המסתם הטיבעי שלי, שזה תמיד עדיף ורק מתקנים- שאת זה אין לי מושג איך עושים ודבר השני הפחות רצוי הוא החלפתו לגמרי שזה אומר גוף זר בגוף שלי, וגם כמו שציינתי שאם זב יקרה בזמן הקרוב, הסיכוי לעבור שוב, את אותה פרוצדורה הוא גבוה... בכל מקרה, להזדקק אני בטוח אזדקק כי כמו שציינתי זה רק עניין של זמן... נשיקות וחיבוקים בחזרה!

שבע77

New member
הדרי המקסימה

את כל כך חזקה! ואנחנו רק יכולים לנסות לעודד אנחנו אוהבים אותך ומקווים שיהיה בסדר

ל3

New member
הדרי המקסימההההה

צר לי לשמוע על מה שאת נאלצת לעבור , את באמת בחורה חזקה מאוד.אולי באמת כדאי להמתין עם הניתוח ולראות מה המצב כי בעידן של ימנו הרפואה מתחדשת ומשתפרת ללא קץ ואולי באמת לא תצטרכי לעבור משהו פולשני מאוד. אנחנו כאן יחד איתך. אני שולחת לך המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון חיבוקים

שאנל

New member
הוא אמר

שהלב שלך נפגע. רק תגידי לי, מי זה אותו גבר שכך פגע בליבך ואני מבטיחה לארגן לו שמיכה בחשכת הלילה
בכלל מצב שבו קרדיולוג הוא חמוד, מהסוג שיכול לשבור לך את הלב
הוא טוב לעסקים לא? הוא אומר שהמצב לא יכול להשתפר, שרק בעוד חמש שנים יחליטו, ואני שואלת... למה להתבעס עכשיו? למה לא "למצוץ" את האושר של החיים עד אז? למה לחיות מהיום את מה שאולי יקרה עוד חמש שנים? לפעמים המחשבה על העתיד מתעתעת בנו ולוקחת מאיתנו את ההווה, וההווה הוא יפה

שבע77

New member
יש לי עוד משהו להגיד...

היה לי חבר ממש טוב שנולד ללא שסתום בלב והחיים שלו היו נ-פ-ל-א-י-ם . (הוא נהרג בתאונת דרכים). עשו לו ניתוח כשנולד- להוסיף לו שסתום, ואח"כ בגיל 5 להכניס לו שסתום יותר גדול ואח"כ כשהיה בן 25 ואמרו לו שזה הניתוח הארון כי הוא כבר לא יגדל יותר ולא צריך להגדיל את השסתום. בקיצור - זה באמת לא השפיע על עהחיים שלו (חוצמזה שלא יכל להתגייס- אבל אצלך זה ממילא לא אקטואלי..) הוא לקח כל מני כדורים וזהו... מקווה שלא תצטרכי אבל אם כן.. תדעי שזה לא נורא כמו שזה נשמע

gaia20

New member
הי שבע

זה מה שאת עושה בעבודה??? זה נקרא לעבוד??? תזהרי, כי אני אלשין לבוס שלך! אני אגיד לו שאת בכלל לא עובדת ושהוא משלם לך בזמן שאת גולשת באינטרנט!!!!!!!! חמדתי, תודה לך! אני יודעת שזה לא כל כך נוראי, אני סתם נלחצת...

gaia20

New member
ממממממ.........

שאנל, את בהחלט צודקת, זה באמת לא סיבה להתבאס עכשיו, יש עוד זמן אבל את יודעת, כשמדובר בגוף שלך, כשמדובר בתהליך בלתי נמנע, זה מטריד קצת...
ו
.....למזלי הבחור (לא הקרדיולוג
) לא הצליח לחדור לליבי עד כדי פגיעה... הפסקתי את זה לפני שהספיק....

ritosh

New member
הדרי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שאנל

New member
לב שבור הוא לב שלם

כך שר ברי סחרוב ואני חושבת שהוא קצת צודק. אם לא תתני לו (לבחור לא לקרדיולוג
) לנסות להגיע אליך אל הלב (גם אם יש סיכוי לפגיעה), אז מה שווה הלב הזה?

gaia20

New member
אבל למה לקחת סיכון

אם אני יכולה לקבל משהו יותר טוב? אם אני יכולה לקבל מישהו שיקבל אותי כמו שאני, האם זה לא עדיף מאשר בחור שלא מקבל אותי כמו שאני ובסופו של דבר אולי אף ישבור את ליבי?

שאנל

New member
מה עדיף?

בשיכלול שכזה יש כ"כ הרבה דברים לחשוב עליהם, והאושר שלך הוא החשוב ביותר. אם שניהם יעשו אותך מאושרת, לכי על זה שלא ישבור את ליבך. אבל... אם הבחירה היא פשרה, "אני איתו כי הוא מקבל אותי", למרות שבפועל הייתי רוצה אחר שאולי ישבור את ליבי... במקרה כזה הייתי הולכת עם ליבי. למדתי על בשרי, פשרות זה דבר נורא מתסכל (ואני לא מתכוונת לפשרות שבונות זוגיות, אלא על פשרות שהורסות את האני שלי)

gaia20

New member
אבל אני יכולה

לקבל גם מישהו שאוהב אותי וגם מישהו שמקבל אותי, באותו בן אדם מבחינתי להתפשר על פחות מ 100 אחוז לא בא בחשבון- לאהוב ולקבל בא באותה עסקת חבילה, או שניהם או כלום אולי משמעו שאני אהיה לבד יותר מאחרים, אבל נראה לי שכשאני לא אהיה לבד, זה יהיה שווה את ההמתנה...

lupland

New member
יש טור....אז בבקשה סבלנות

הלו הלו... יש טור...תעמדי במסודר בבקשה. מה זאת אומרת "אני אהיה לבד יותר מאחרים..." אם את רוצה לעקוף בבקשה.קודם סדרי אותי ואח"כ חכי 10 שנים לפחות (הפרש הגילים ביננו) ואז תוכלי "לזכות" בתואר ה "לבד יותר מאחרים" חוצפה.הנוער של היום....

gaia20

New member
הי, איש זקן.....

אני הבנתי את הבעיה שלך לדעתי, גם אם יביאו לך את הבחורה המושלמת, עדין יהיה לך תירוץ להיות לבד אתה פשוט אוהב להיות לבד!! זהו, קלטתי אותך!!!!!!!

שאנל

New member
הוא ואני

את מתארת מה הוא מרגיש, גם מקבל וגם אוהב, וכאן את לא מתפשרת - כמוני כמוך. אני שואלת אחרת, אני שואלת איך את מרגישה, מה הרגש הבלתי מותנה שלך. כאן בעצם מתחילה הפשרה, במצב שבו אנחנו מרשים לעצמנו להרגיש רק כשהצד השני מקבל ואוהב, ולא כשאנחנו רוצים ואוהבים. ישנם מצבים קיצוניים יותר, בהם אנשים לומדים לאהוב מישהוא כי הוא אוהב ומקבל אותם.

gaia20

New member
בילבלת אותי....../images/Emo9.gif

סביר להניח שאני לא ארגיש 100 אחוז כלפי מישהו שלא מקבל אותי ב 100 אחוז כי זה מיד מרחיק אותי ממנו זה מה שהתכוונת?

למעלה