רוצים לשמוע מה אמרו לי?

שאנל

New member
בלבלי אותו, אל תעשי לו חשבון

לא התכוונתי למה מרחיק אותך ממנו, אלא מה מקרב אותך אליו. האם תרצי גבר מבלי לדעת מה הוא מרגיש, או שתרצי גבר רק כשאת יודעת שהוא מרגיש כלפייך. אם הוא לא מרגיש ו/או מקבל, אז גם את לא? אם הוא מרגיש ו/או מקבל, אז גם את, ואולי יותר מזה, יכול להיות שאת תתחילי ללמוד להרגיש כלפיו רק כי הוא מרגיש כלפיך? או במילים אחרות מי זה שמרגיש ראשון?

gaia20

New member
יש מעט דברים

שמקרבים אותי אליו, אבל המעט הזה הוא די משמעותי וכמובן שארצה מישהו שאני יודעת מה הוא מרגיש ואם הוא לא מרגיש, או לא מקבל, כמו שאמרתי זה מיד ירחיק אותי ממנו ולכן, גם הרגשות שלי יתמתנו מאוד מהר בקשר לזה שאני ארגיש רק אחרי שהוא ירגיש, יש בזה משהו מאוד נכון כי עד לרגע שהוא לא אמר מה הוא מרגיש, הרגשתי שזה בזבוז זמן ורק אחרי שהוא אמר מה הוא מרגיש, פתאום צצו להם כל מיני רגשות כאלו.... כאילו שהיו שם ורק חיכו לאישור... משהו כזה...

champ

New member
הדרי, אני מקווה שבסוף יתברר

שהכל בסדר ואין צורך בשום ניתוח...

gaia20

New member
לצערי

כמו שכתבתי, זה רק עניין של זמן הנזק הוא רציני ובילתי הפיך הניתוח יגיע מתישהו, אבל בטוח יגיע...

../images/Emo65.gif

מקוה שאת בסדר, קראתי את מה שכתבת ואני ממש רוצה לאמר לך שאתה חזקה מאד וטוב שכך אני חולה כבר 22 שנה אמנם על העור בלבד ולא פנימית, כך שהחיים שלי קלים יותר כך זה נראה על פני השטח לפחות. מקוה שרק יהיה לך טוב בחיים להת' חולה ותיקה שיודעת מה מרגישים.....

רינתבי

New member
הזאב הרע

הדרי כבר שבוע שאני מנסה למצוא מילים וזמן הראויים כתגובה אז הגיע הרגע.אני קוראת את השורות ופשוט נזכרת בתק´ שהייתי מעדיפה לשכוח-חלק מזה בשל ניתוח המעקפים של אבי (אבא שלי).הקושי היה לנווט בין כל כך הרבה משימות ומקומות ולא הניתוח עצמו.אז מספר מילות עידוד:אני תקווה שלא תצטרכי ניתוח אך אם כן אני בטוחה שהכל יהיה בסדר,כיוון שמדובר בך-בסופר הדר!! !!ודרך אגב שמחה שהפסקת לעשן,תמשיכי כך,חיבוקים רינת

gaia20

New member
תודה רינת

המילים שלך עוזרות לי, יהיה בסדר, אני בטוחה בזה

למעלה