עם מי הייתי מוכנה להתגלגל בשטיח??? . פאפי דניסון
J junny New member 20/7/04 #25 מי מתוסכל מוות מלהופיע בסדרה??../images/Emo7.gif |! |? |! |? קאסי....|ב
ה הרמוניקה New member 20/7/04 #27 אופס... ושכחתי... הנה מילה בשבילכם: מ ק נ ז י ותהיו עדינים איתה בבקשה !!!
י ים כחול New member 21/7/04 #30 מי הפאתטית שקראה לויקטור נואשות.... דונט גואוווווווווווו ויקטור דונוט גואווווווווווווווווווווו פיליס
J junny New member 21/7/04 #36 הוא אחראי לכך שמהשחק הזה... הפך להיות משחק רק של בנות.... שמתן לב שנשארנו לבד? ימית החמודית, גייסונית עם השם הארוך, הרמוני יקירתי,בוטנית ואני- ג'ני מהבקבוק... פשוט באטרף משחקות לבד במשחק של בוטנית... אז להמשך המשחק ולשם שלי.... בראד!!!!
הוא אחראי לכך שמהשחק הזה... הפך להיות משחק רק של בנות.... שמתן לב שנשארנו לבד? ימית החמודית, גייסונית עם השם הארוך, הרמוני יקירתי,בוטנית ואני- ג'ני מהבקבוק... פשוט באטרף משחקות לבד במשחק של בוטנית... אז להמשך המשחק ולשם שלי.... בראד!!!!
ה הרמוניקה New member 21/7/04 #37 מי מדריך המחשבים הכי חתיך בעיר?? ומי נשארה לנו? ב ר י ט נ י ... ואל תהיו עדינים !!!
י ים כחול New member 22/7/04 #38 מי המיותרת בסדרה שהצמידו לבילי רק במטרה לגרום למקאנזי לקנא ולא כי היא חשובה כלכך , כי היא ממש לא !!! העובר המשופם בבטנה של אשלי לא קל הא?
מי המיותרת בסדרה שהצמידו לבילי רק במטרה לגרום למקאנזי לקנא ולא כי היא חשובה כלכך , כי היא ממש לא !!! העובר המשופם בבטנה של אשלי לא קל הא?
J junny New member 22/7/04 #39 הוא הצליח לעצבן גם את ג'ק וויקטור וידו עוד נטויה- הוא יצליח לעצבן את כולם!! ולא כי הוא יהיה דמות רעה...
הוא הצליח לעצבן גם את ג'ק וויקטור וידו עוד נטויה- הוא יצליח לעצבן את כולם!! ולא כי הוא יהיה דמות רעה...
י ים כחול New member 25/7/04 #40 ג"וני שכחת להוסיף שם .... ../images/Emo9.gif או שהחלטת לסיים את המשחק