רוצים סקופ חם מהתנור???

levinerez

New member
רוצים סקופ חם מהתנור???

על קבוצה ראשונה שהסבה את האופ ניים ליצרן חדש? שחקן חדש בליגה הראשונה של האופניים????? לאחר הבקשה ה-10'ית אני אחשוף סקופ מתערוכת EUROBIKE ארז

דיסקאברי עוזבים את טרק?

לא הגיוני. יותר הגיוני טי מובייל עוזבים את ג'אינט ושימאנו, וחוזרים לקומפניולו

Gspin

New member
מר פינארלו

אל תשכח שאנחנו יודעים "איפה אתה גר" וסבלנותנו קצרה...
זה שווה לפחות עוד 6, לא?!

ארז כתב יצרן חדש בתחום,

אני שאחת הקבוצות הגדולות החליטה סוף לעבור לאופני העל KSM או קוברה

ilan ulman

New member
תן לי לנחש ארז!

קבוצה שהסבה אופניים? האם טי מובייל הולכים לרכב על קוטה או שמה דיסקברי ירכבו על הקינסיס האלמותיים , או ששוד ושבר רעמים ברובע ברונקס הטי מובייל יעשו לזאבל רכבת עם פינרלו? שחקן חדש בליגה הראשונה של האופניים? יורם גלבוע מצטרף לדיסקברי והולך לכבוש את מקומו של טינקר חוארייז כמרתונסיט של הכביש....?

Sybh

New member
ירה יריה

והשאיר את כולנו ב-hold. נו טוב, האיש צריך למכור אופניים כל היום וגם לרכב כמה מאות ק"מ בשבוע

asaf me

New member
ליברטי???????

אמרו משהו ביורוספורט על קבוצת ליברטי והחלפת אופניים או שלא הבנתי טוב

levinerez

New member
LOTO DOMO אשר אספו מספר חולצו

חולצות ירוקות - מידה MEDIUM למי שמעוניין לא תרכב בשנה הבאה על אופני אדי מרקס!!! היצרן החדש אשר תומך בקבוצה אף הוא בלגי ועד השנה תמך רק בקבוצות ליגה שניה - אשר התחרתה ללא הישג כלשהוא בג'ירו איטליה הנשה. אדי מרקס הודיע לי כי כרגע הם במשא ומתן עם מספר קבוצות לסגירת חוזה כל זאת טרי טרי מפגישה איתו בתערוכת EUROBIKE - בה גם קיבלתי את שלדה #1 של 25 שנה לחברת אדי מרקס - יצירה מדהימה מקרבון מונוקוק. הספונסר החדש של LOTO DOMO הוא................. ושוב תנו לי 10 בקשות אם זה מעניין
ארז

אותי יותר מעניין משהו אחר

באתרים שונים באינטרנט מופיעות תמונות של אדי מרקס רזה ויש כבר כל מיני נשמות טובות שהחליטו שבטח הוא חולה. בקיצור, האם הוא נראה בריא? אני מקווה שכן.

levinerez

New member
אדי מרקס טוחן ק"מ לקראת חנוכת

אופניו החדשות. שוב אדי מגלה מהישבן שוב את האחורה של האופניים. אדי הראה לי שלדה שבעיצוב מדהים של קשת אחורית עולה של ה- CHAINSTAY השלדה תצא לקראת יוני. וכן, אדי מתכונן לבוא לישראל לרכב עימנו על מנת להשיק את כניסת אופניו לישראל
הוא אמר לי שהוא רוכב 400 קמ בשבוע והוא הוריד כבר 30 קילו - יאיר קח דוגמה ממנו שלחו לי אימאייל ואני אעביר לכם סרטון וידאו שלי ושל אדי ותוכלו לראות כמה שהוא רזה!

למעלה