רוצים סקופ חם מהתנור???

ועכשיו בואו ונראה איך ייראה הפורום

הזה אם כל יבואן (וכולם היו בירובייק) היה דוחף פרסומות "סמויות" של מוצרים שלו שאמורים להגיע (ולכל חברה יש "חידוש כלשהו"), ושהו צילם בדיגיעפנה שלו ביורובייק. ובקיצור- ובאופן גלוי- ארז לווין, קיבלת עשרות התרעות מכל מנהל פורום קיים בתפוז להפסיק עם פרסום ופעולות שיווק למוצריך. אז הנה, עוד התרעה, גלויה הפעם. נוטוב, למזלנו בקרוב הכל הולך להשתנות....

natyh

New member
הפעם הגזמת מיקי

הודעה על בואו של מרקס לארץ אתה מקטלג כפירסומת ????

Gspin

New member
יש גבול טעם טוב לפרסום

ולעניות דעתי, פורום אופניים נועד גם כדי להציג חידושים בתחום. האם זה היה "כשר" אם ארז היה משנה את הניק-ניים שלו? אם מישהו מייבא סוג אופניים חדשים לארץ, מן הראוי שנדע על כך, ואין מקום יותר מתאים לכך מהפורום הנהדר הזה. זה לא היה משנה אם חבר של ארז, או ארז עצמו היו מודיעים על כך בפורום.

לא נפתח כאן דיון, רק אומר בקיצור

שיש נהלים לפיהם מותר ואסור לסוחרים לפרסם הודעות בפורום. ארז מצפצף על הנהלים הללו ועושה שוב ושוב מה שבראש שלו (מלבד הצתת הפורום שוב ושוב, עניין שמעכיר את האווירה ופוגע בגולשים אחרים). למה שלאדם אחד יהיה מותר מה שלאחרים אסור? לא ברור לי. אם אתם רוצים פורום שכולו מיסחור ופרסומות, אז המשיכו להלל את "החדשות" הללו (שבסופו של דבר, במשפט אחד, מתמצות במשפט אחד: ארז לוין מתחיל לייבא אופניים חדשים לארץ, פרט לזה כל השאר ספקולציות). אפשר היה לכתוב את מה שהוא כתב באופן מינורי הרבה יותר, בלי הפרסומת הבוטה, אבל זה בלתי אפשרי, כנראה. אחרי שארז כתב עלי דברים כ"כ קשים בפורום ריצה וטריאתלון, אני מתקשה להבין מה הוא עוד מחפש במקום כ"כ נורא. אני אמשיך להקפיד על פורום נקי מפרסומות, למען הגולשים. אין בכוונתי להמשיך בדיון, משום שעברתי את זה כבר יותר מדי פעמים בארבע השנים האחרונות, ואינני מתכוון לשנות את המדיניות.

Mont Ventoux

New member
ארז

כנראה שזה או אתה או הם. אז קדימה, דו-קרב היום בחצות, נא להביא את הפיסטולטים ונסגור עניין. אחרי שיהרגו אותך (מסורת זה מסורת) תוכל לקום שוב לתחיה ולעניין אותנו בכתיבתך פה. אבל בן-אדם, הם עוקבים אחריך, תפסיק להיות צודק, תהיה חכם.

שנה הבאה לוטו-דומו תהיה...

Davitamon - Lotto, כאשר הקבוצה המנהלת אותה תהיה אומגה פארמה.

אני ראיתי חלק מהתמונות של...

ארז לוין מהתערוכה, ולדעתי אין כל פסול בתמונות הללו, התמונות מראות חידושים והמצאות של יותר מפירמה אחת אשר נמכרת בארץ, ושל פירמות שלא נמכרות בארץ. יותר מכך אני חושב שהם מעניינות כל חובב אופניים. לצערי התמונות היו גדולות מדי, ולכן שאר חברי הפורום לא יוכלו לראות אותן. ואני מאמין שיש לי מספיק יכולת להבחין בין מידע מעניין לפרסומות (סמויה ולא סמויה). בנוסף אני חושב שתערוכת יורובייק היא אירוע מספיק חשוב, כדי שנאפשר לאנשים שהיו שם להביא רשמים מהתערוכה.

מזה רידלי? אפשר קישור לאתר?

תמונה של האופניים? משהו?

levinerez

New member
שטינקר! פעם הבאה אקח לך כסף

גם על הטיפול וגם על האינפורמציה הפנימית שאתה מקבל
נכון! לרידלי יש את האופני קרבון הכי הכי הכי שאני ראיתי השנה. צינור המזלג ככ מנופח ומחוזק עד כדי כך שהכבלים עוברים דרכו ללא מותחי כבלים חיצוניים. בכלל רידלי גרמו השנה לפשיטות רגל של 10% מהחנויות בבלגיה והולנד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והאפטר שוק עוד לא נגמר!!! האם יש לצפות לאפקט כזה בארץ??? ולא אני לא מייבא אותם (עדיין
) ארז

אותו מקור גם מדווח...

שזה עלה להם חצי מיליון יורו (בנוסף לכמות עצומה של שלדות) ושמרקס, למרות כל הרצון הטוב, פשוט לא הצליח לגייס את הסכום הזה ולהמשיך לאמץ את הקבוצה הבלגית מספר אחת. צרות בגן עדן???

ואני בתמימותי חשבתי...

שמרקס מראש הולך על הקבוצה בה "בייבי מרקס" רוכב. ודי היה לי ברור (כנראה לא מהסיבות הנכונות) ששנה הבאה לוטו לא ירכבו על אופני מרקס.

למעלה