רוצים עוגה טובה?

נראית מצויין למרות הקקאו.

נראה מחר במבחן ההגשה. אשתדל לצלם.
היא לא יפהפיה כדרכן של עוגות הפדג' המצטיינות בטעם ולא במראה, אבל הריח מטריף והמרקם מצויין.
 

akavishon

New member
אם הקקאו יספג עד מחר, אפשר לפזר ממש עוד שכבה

דקיקה לפני ההגשה.
בפעם הראשונה שהכנתי את העוגה, בכלל שכחתי לפזר קקאו. לא נשמעו תלונות :)
 
הקקאו נמצא בתוך העוגה כך שכבר נספג


כאמור הייתי לקראת סיום ההכנה כשראיתי שאין התייחסות לקקאו שבמצרכים. מכיוון שלא יכולתי לעכב את האפיה בשלב הזה, הימרתי שהכוונה למרכיב בעוגה ולפני הוספת הקצף לשוקולד הוספתי 3 כפות קקאו. זה לא השפיע על המרקם ועדיין יצא פאדג'י (לקראת הסוף נאלצת אפילו להוסיף 5 דקות נוספות כי הקיסם יצא ממש עם בלילה רטובה כנראה בגלל האפיה בתבנית ח"פ).

כדאי אולי לציין ליד הקקאו שהוא מיועד לפיזור ולא כחלק מהמרכיבים לטובת קשי הבנה כמוני.

נראה מחר אם זה יצר בעיה. כרגע נראה לי שלא.
 
השוס האמיתי הם הדובדבנים.

לקראת סוף העונה כשהמחירים היו סבירים הקפאתי 3 מנות של 400 גר' דובדבנים מתוקים מגולענים. (עבודת פרך אבל שווה), אני בקושי מתאפקת לא לאכול אותם כך קפואים. הם טעימים כמו קרטיבים קטנים ועסיסיים.
 

utoo

New member
לא מאמינה שתהיה בעיה

יש לי מתכון דומה שמכיל כמה כפות קקאו ויוצא נהדר.
 

passioneta

New member
אני קראתי פה, לא בבלוג

בכל אופן העוגה הזו משום מה משתבחת אחרי הקפאה והפשרה.
 

akavishon

New member
שלוש פעמים אפיתי את העוגה הזאת ובאף

אחת מהפעמים היא לא שרדה כדי להגיע לפריזר :)
 

passioneta

New member
אצלנו יש עיקרון: מה שנשאר אחרי ארוחת שישי

מוקפא. לא משאירים עוגות להסתובב חופשי.
 
למעלה