הקקאו נמצא בתוך העוגה כך שכבר נספג
כאמור הייתי לקראת סיום ההכנה כשראיתי שאין התייחסות לקקאו שבמצרכים. מכיוון שלא יכולתי לעכב את האפיה בשלב הזה, הימרתי שהכוונה למרכיב בעוגה ולפני הוספת הקצף לשוקולד הוספתי 3 כפות קקאו. זה לא השפיע על המרקם ועדיין יצא פאדג'י (לקראת הסוף נאלצת אפילו להוסיף 5 דקות נוספות כי הקיסם יצא ממש עם בלילה רטובה כנראה בגלל האפיה בתבנית ח"פ).
כדאי אולי לציין ליד הקקאו שהוא מיועד לפיזור ולא כחלק מהמרכיבים לטובת קשי הבנה כמוני.
נראה מחר אם זה יצר בעיה. כרגע נראה לי שלא.