לא צריך
להאשים האשמות, למרות שאני מבינה שזה דבר מאוד קל לעשותו, צריך בכל זאת לעשות מאמץ, ולהבין את דברי האדם שפונה אלייך. יש להודעה טון הומוריסטי, וזאת פעם שנייה שאתה לא מצליח לקלוט את זה בהודעות שלי, וחבל. בכל מקרה אני אתייחס לנקודה שהעלית.. אני לא חושבת שכל מי שרוצה "להיות רופא" בכלל יודע מה הוא רוצה. במיוחד אם מדובר בגיל צעיר וחוסר ניסיון בתחום. בכלי התקשורת יש תופעה של להפוך את הרופא לאלוהים, המציאות, כידוע לנו, היא ממש לא כזאת. השאלה שלי אם מישהו ש"יודע" שהוא נולד להיות רופא, והוא רק בחטיבה, אם יש לזה הרבה ערך..הרבה אנשים היו בטוחים שרפואה זה המקצוע שלהם בגיל צעיר ולאחר ניסיון קצר החליטו שזה לא עבורם. שנים וניסיון מעצבים את הנפש, ואני חושבת שלא כדאי להגיע להחלטות פזיזות בחיים, במיוחד לא בתחום כמו רפואה, שדורש ממך כל כך הרבה. לא לשוא המלצתי על מד"א. אני באמת מאמינה שאם מישהו חושב שהוא נולד להיות רופא..שינסה את עצמו במקומות קצת יותר "פשוטים" שקשורים לתחום, ואח"כ יחליט. וחלומות, דרך אגב, הם דבר מצויין, אבל צריך גם לדעת את ההבדל בינם לבין המציאות. מד"א יכולה להיות דרך לא רעה לעשות חלק מהמעבר הזה.