אני הכתרתי את עצמי
א אנריקה איגלסיאס 19 New member 17/7/08 #28 הנה המשיח הגיע! `נער נחמד` אתה מוכתר בתור אלוף זיהוי הספורטאי /tapuzforum/images/emo45.gif /tapuzforum/images/emo47.gif /tapuzforum/images/emo106.gif /tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif
הנה המשיח הגיע! `נער נחמד` אתה מוכתר בתור אלוף זיהוי הספורטאי /tapuzforum/images/emo45.gif /tapuzforum/images/emo47.gif /tapuzforum/images/emo106.gif /tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo70.gif
י ילד טוב 12 New member 17/7/08 #20 אני לא אובד פשוט בשבוע האחרון היה פה הודעה וחצי אז לא היה טעם להיכנס.יאלה תתחילו משחק הימורים חדש אני עוד לא הבנתי מי בידיוק אלו שמנהלים את המשחק?
אני לא אובד פשוט בשבוע האחרון היה פה הודעה וחצי אז לא היה טעם להיכנס.יאלה תתחילו משחק הימורים חדש אני עוד לא הבנתי מי בידיוק אלו שמנהלים את המשחק?
א אקסמן היחיד New member 17/7/08 #22 לפי מה שסיכמנו אמש מני אמור להעלות את המשחקים והבונוסים ואני אמור לטפל בניקוד.. אממה...הבחור לא רציני כצפוי.. (שכח שצריך להעלות את המשחקים על הבוקר אחרת.....)
לפי מה שסיכמנו אמש מני אמור להעלות את המשחקים והבונוסים ואני אמור לטפל בניקוד.. אממה...הבחור לא רציני כצפוי.. (שכח שצריך להעלות את המשחקים על הבוקר אחרת.....)
א אקסמן היחיד New member 17/7/08 #26 קדימה לעבודה.. תעלה איזה 5 משחקים היום יש כמה באופא ועוד.. ובונוסים כמובן..