רוצים תמונות?

shshahar

New member
רוצים תמונות?

מכיוון שאיזה בחור שאני אמור למכור לו נחש, ביטל את הפגישה, יש לי זמן לשתף אתכם בכמה תמונות מהאכלה של אתמול.

shshahar

New member
המשך

ד"א הנחש הוא כרכן תירס אלבינו, בן שנה וחצי, בתמונה אוכל עכבר חי.

shshahar

New member
ונעבור לנחש אחר

האכלה זו מתבצעת תוך כדי שליחת התמונות. הנחש הוא בואה זכר, בן שנה וחצי (הנחש המכור לבחור, איזה חרוז) בתמונה אוכל חולדה צעירה חיה (שימו לב להאכלת יד).

shshahar

New member
המשך

ד"א הנחש אוכל ארבע חולדות קטנות בארוחה אחת, פעם בעשרה ימים.

shshahar

New member
המשך 3

למי שלא יודע, נא להקיש מקש ימני על התמונה.

shshahar

New member
ונחש אחרון

קינגית thayeri, בת חמישה וחצי חודשים, בתמונה אוכלת ולדות עכברים.

אחלה תמונות,

אתה יכול לתת קצת פרטים בקשר קינג ששמת תמונות שלו, פעם החזקתי כזה , ולא היה לי מושג איזה סוג זה. כמה בערך עולה כזה? אני רואה שלא חסר לך נחשים באוסף :D

shshahar

New member
תשובה

שמו המלא:Lampropeltis mexicana thayeri מדובר בקינג ממקסיקו. קרוב של הדורנגו, שאני משאר ששמעת עליו, נראה אותו דבר בעין לא מקצועית (אל תשאל אותי איך מבדילים בינהם). הנחש יקר, יחסית לקינג, דורשים עליו בערך 600 ש"ח. קבל קישור של אתר בו נמקר הנחש בחו"ל (כמובן שככל שהנחש יפה ומיוחד יותר המחיר גבוה יותר).

o r i 6 6 6

New member
אחלה אוסף

יש לך המון נחשים וכולם ממש יפים. ושאלה לכולם כמה צריך לעלות עכבר בוגר?

o r i 6 6 6

New member
יש חנות קרובה אלי

שמוכרת ב-7 היה נראה לי יקר קצת אבל חפיף אני בטוח שאם אני יגיד להם שכל שבוע אני קונה זוג עכברים הם יתנו לי 2 ב-10

אני קונה........

עכבר אחד ב-2 שקלים זול נכון? מאיפה אתם שואלים? תשובה:יש מקום כמו חנות חיות בקיבוץ שלי שמגדלים שם כול מיני חיות ומוכרים שם עכברים בכול עכבר ב-2 שקלים. תודה רע ליבני

naja

New member
זה קצת מסובך.

יש שלושה נחשים: דורנגו, פוטוסי וורייבל, שנחשבים לשלושה תתי מין. שימי לב בקישור הראשון שהשם של הסוג והמין זהים ורק התת מין שונה, אבל יש חוקרים שמשייכים את שלושת תתי המין האלה למין אחד שנקרא Lampropeltis mexicana בקישור הראשון רק תמונה אחת עובדת אז אני מצרף שני קישורים נוספים. תשימי לב שגם בתוך כל תת מין יש מגוון עצום של צבעים ומופעים.

למעלה