מדוע אף אחד לא הצטרף אליכם?
זה היה באולם גדול מאוד ואני מיקדתי את המצלמה אלינו בלבד.מדוע אף אחד לא הצטרף אליכם?
ריקוד יפה כול הכבודזה היה באולם גדול מאוד ואני מיקדתי את המצלמה אלינו בלבד.
המצלמה היתה סטטית.
תודה יקירה.ריקוד יפה כול הכבוד
תודה שמלת תחרה!אלופים.
אהבתי כול הכבוד
תודה רבה!!מתאימים נהדר.
ואתה ירדת עליי ועל הרקדנים בתכנית רוקדים עם כוכבים?
אני ירדתי עלייך?!לא זכור לי שירדתי עלייך!ואתה ירדת עליי ועל הרקדנים בתכנית רוקדים עם כוכבים?
לרקוד עם כוכבים
החמוד שלי חזר והפעם עם סא"ל ברוקדים עד הבית בריקוד צ'ה צ'ה וקיבלו 38 נק' מהשופטים ונמצאים במקום הראשון בדרוג השופטים מתוך 3 זוגות כאשר הזוג הראשון היה ליטל עם בלש משטרתי רוכב סוסים שרקדו סלסה והזוג השלישי היה רקדן שעוד לא היה ששמו אלי שרקד עם מתאמת תכנון בת 48. ביחד עם דרוג הקהל, כמובן שרפאל...www.tapuz.co.il
ראה את תגובה #31 שלך, היא נאמרה מחוסר ידע ומקצועיות בריקודים סלוניים.אני ירדתי עלייך?!לא זכור לי שירדתי עלייך!
ומה את מנסה לרמוז בטענה הזו??
היא לא נאמרה סתם!!
בבקשה תוציאי מה שמעיק על ליבך!!
אכן, הגעתי למסקנה המתבקשת, שאין לך שמץ של מושג, לפחות לא בריקודים לטיניים!!ראה את תגובה #31 שלך, היא נאמרה מחוסר ידע ומקצועיות בריקודים סלוניים.
אלוףאכן, הגעתי למסקנה המתבקשת, שאין לך שמץ של מושג, לפחות לא בריקודים לטיניים!!
ועימך הסליחה!!! אך .......................... להקת ABBA מעולם לא ניגנה/שרה שיר במקצב צ'ה, צ'ה, צ'ה!!!
ובוודאי שלא השיר הנ"ל!!!
אולי בהרכב הקרוב שהם ירכיבו, הם ישירו במקצב צ'ה, צ'ה, צ'ה, - סמבה - פצ'נגה, או אולי מרנגה!!!
תודה רבה פנינה יקרה!אלוף
אם היית קורא את התגובה שהגבתי לך שם (תגובה #32 שלי), כנראה שלא היית כותב את התגובה שלךאכן, הגעתי למסקנה המתבקשת, שאין לך שמץ של מושג, לפחות לא בריקודים לטיניים!!
ועימך הסליחה!!! אך .......................... להקת ABBA מעולם לא ניגנה/שרה שיר במקצב צ'ה, צ'ה, צ'ה!!!
ובוודאי שלא השיר הנ"ל!!!
אולי בהרכב הקרוב שהם ירכיבו, הם ישירו במקצב צ'ה, צ'ה, צ'ה, - סמבה - פצ'נגה, או אולי מרנגה!!!
את צודקת, אכן הכל בראש!!! תמשיכי לספר שאני כתבתי שאני רקדן, הכל בראש אצלך!!אם היית קורא את התגובה שהגבתי לך שם (תגובה #32 שלי), כנראה שלא היית כותב את התגובה שלך
לא נורא, תמשיך לחשוב שאתה רקדן, הכול בראש
אם אתה לא רקדן, איך אתה מעז לבקר רקדנים מקצועיים שהשתתפו בתחרות אחת או שתיים (נכתב בציניות), ששם מורידים ניקוד על כל פיפס? אני יודעת את זה מניסיון אישי, הזכייה בתחרויות מוכרעת על קטנות.את צודקת, אכן הכל בראש!!! תמשיכי לספר שאני כתבתי שאני רקדן, הכל בראש אצלך!!
אני לא כתבתי מעולם וגם לא חשבתי ואיני חושב גם עכשיו אני רקדן!!!
מה שכתבתי ברוב עוונותיי הוא שהרקדנים בתוכנית וכן השופטים ממש בורים ועמי הארץ.
כמעט שלא היה שם ריקוד אחד שתאם למוסיקה!!!
ובמיוחד בריקוד שבו דננו ה"פסודובלה" המיוחד לצליל השיר "וולוו" של להקת אבבא!!
ווואווו ................ איזו נזיפה!!!! אני לא רקדן מקצועי וגם לא טענתי שאני, אך יש לי קצת יותר ידע בריקוד ממה שאת מסוגלת להבין.אם אתה לא רקדן, איך אתה מעז לבקר רקדנים מקצועיים שהשתתפו בתחרות אחת או שתיים (נכתב בציניות), ששם מורידים ניקוד על כל פיפס? אני יודעת את זה מניסיון אישי, הזכייה בתחרויות מוכרעת על קטנות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.