רוקדים בכייף במלון בספרד

ווואווו ................ איזו נזיפה!!!! אני לא רקדן מקצועי וגם לא טענתי שאני, אך יש לי קצת יותר ידע בריקוד ממה שאת מסוגלת להבין.
קיבלתי היתר מיוחד ממשלת ספרד, ממלך ספרד ומהאו"מ לבקר את הרקדנים ה"מקצועיים" חחחחחחחח
ואת השופטים ה"מקצועיים" שקבעו שריקוד הפסודובלה לצלילי ה"וולוו" השבדי של להקת אבבא, העיף אותם.
קיבלתי גם היתר מיוחד מהגופים המוזכרים לעיל לקבוע ש ........
אין טימטום גדול יותר מאשר להחליט שהריקוד הנ"ל הוא פסודובלה.
את מזומנת להגיש נגדי תלונה במשטרה על התעוזה שלי.
ובכלל מי נתן לך סמכות לנזוף בי על התעוזה שלי.
שנים לימדתי ריקוד, גם בספרד וגם בישראל, לצערי איני יכול להמשיך בזה, למרות כל
הרצון בגלל ששברתי את ברך שמאל לפני כ 3 שנים, אך למרות זאת ולמרות הכאבים
אני עדיין רוקד! ואמשיך לרקוד!
בראבוו אבי בראבווו, שלא תפסיק לרקוד.
אבל רק שתדע, הגברת שלך רוקדת לא פחות טוב ממך. ;-)

אבי בן 1231

Well-known member
בראבוו אבי בראבווו, שלא תפסיק לרקוד.
אבל רק שתדע, הגברת שלך רוקדת לא פחות טוב ממך. ;-)
תודה רבה גולשת, אך הגברת שלי רוקדת הרבה יותר טוב ממני, רק בזכותה הגעתי לרמה הזו, היא רקדנית מקצועית היתה רקדנית בתיאטרון המפורסם ביותר במילנו, היתה שם פרימה בלרינה.
בנוסף היהלה סטודיו לבלט במילנו וכן קבוצת רקדני בלט שאיתם היתה יוצאת להופעות.
תמיד אהבתי לרקוד אך בזכותה למדתי לרקוד טוב יותר היא לימדה אותי את הטכניקה ואת כל הריקודים הלטיניים, גם למבדה אני רוקד לא רע.
אני גאה שתמיד שכשאנו רוקדים בספרד מתקרבים אלינו זוגות שנמצאים באולם הריקודים לוחצים את ידינו ומשבחים אותנו על הריקוד.
בוידיאו שהעלתי זה ריקוד מאוד אקטואלי מהביקור האחרון בספרד ואני מודה, איני במיטבי, וזאת אחרי שבר לא קל בברך רגל שמאל.
אך איך אומרים בשיר? לא נפסיק לשיר, אני אומר
לא נפסיק לרקוד!!

תודה רבה גולשת, אך הגברת שלי רוקדת הרבה יותר טוב ממני, רק בזכותה הגעתי לרמה הזו, היא רקדנית מקצועית היתה רקדנית בתיאטרון המפורסם ביותר במילנו, היתה שם פרימה בלרינה.
תמיד אהבתי לרקוד אך בזכותה למדתי לרקוד טוב יותר היא לימדה אותי את הטכניקה ואת כל הריקודים הלטיניים, גם למבדה אני רוקד לא רע.
אני גאה שתמיד שכשאנו רוקדים בספרד מתקרבים אלינו זוגות שנמצאים באולם הריקודים לוחצים את ידינו ומשבחים אותנו על הריקוד.
בוידיאו שהעלתי זה ריקוד מאוד אקטואלי מהביקור האחרון בספרד ואני מודה, איני במיטבי, וזאת אחרי שבר לא קל בברך רגל שמאל.
לא נפסיק לרקוד!!
בוודאי אבי, אבל לא היה לי נעים להגיד לך את זה. :)

משתפרת1

Well-known member
לא נפסיק לרקוד!!
יופי של ריקודים, וכפי שכתבת רואים שהגברת- ברמה גבוהה בתחום.

ווואווו ................ איזו נזיפה!!!! אני לא רקדן מקצועי וגם לא טענתי שאני, אך יש לי קצת יותר ידע בריקוד ממה שאת מסוגלת להבין.
ברור, ככה זה, ככל שיודעים פחות חושבים שיודעים הרבה :)
קיבלתי היתר מיוחד ממשלת ספרד, ממלך ספרד ומהאו"מ לבקר את הרקדנים ה"מקצועיים" חחחחחחחח
תמשיך להצחיק את עצמך, רק שתדע שבמקום זאת, אתה גורם לאנשים לצחוק עליך.
לא, המרכאות מיותרות, אבי מזרחי ואנה ארונוב יודעים טוב יותר ממך על ריקודים סלוניים, אנה השתתפה בתחרויות בעולם.
גם דויד דביר שלא מתחום הריקודים הסלוניים יודע טוב יותר ממך מחובבן שבקושי זז על הרחבה וחושב שאם מסובב את בת זוגו, יודע לרקוד ריקודים סלוניים.
ואת השופטים ה"מקצועיים" שקבעו שריקוד הפסודובלה לצלילי ה"וולוו" השבדי של להקת אבבא, העיף אותם.
קיבלתי גם היתר מיוחד מהגופים המוזכרים לעיל לקבוע ש ........
אין טימטום גדול יותר מאשר להחליט שהריקוד הנ"ל הוא פסודובלה.
את מזומנת להגיש נגדי תלונה במשטרה על התעוזה שלי.
ובכלל מי נתן לך סמכות לנזוף בי על התעוזה שלי.
לא זוכת בדיוק את הריקוד שאתה מדבר עליו, רק כן זוכרת שהערות של אנה ארונוב היו מקצועיות נטו והסכמתי עם רובן, לכן מניחה שגם בריקוד המדובר, ההערות היו במקום.
דויד דביר, לעומתה, נתן הערות מנקודת מבט שלו שלא מתחום הריקודים הסלוניים וראו את ההבדל בין ההערות, שחלקן היו מוטעות ולא נכונות לגבי ריקודים סלוניים.
שנים לימדתי ריקוד, גם בספרד וגם בישראל, לצערי איני יכול להמשיך בזה, למרות כל
הרצון בגלל ששברתי את ברך שמאל לפני כ 3 שנים, אך למרות זאת ולמרות הכאבים
אני עדיין רוקד! ואמשיך לרקוד!
סלח לי, אבל לא קונה שלימדת ריקוד עם איך שרקדת וגם עם פציעה, אפשר להמשיך ללמד ריקוד במיוחד כשאתה ממשיך לרקוד ולא מוגבל לגמרי בתנועה.

XמX של Wון

Well-known member

לא, המרכאות מיותרות, אבי מזרחי ואנה ארונוב יודעים טוב יותר ממך על ריקודים סלוניים, אנה השתתפה בתחרויות בעולם.
גם דויד דביר שלא מתחום הריקודים הסלוניים יודע טוב יותר ממך מחובבן שבקושי זז על הרחבה וחושב שאם מסובב את בת זוגו, יודע לרקוד ריקודים סלוניים.

לא זוכת בדיוק את הריקוד שאתה מדבר עליו, רק כן זוכרת שהערות של אנה ארונוב היו מקצועיות נטו והסכמתי עם רובן, לכן מניחה שגם בריקוד המדובר, ההערות היו במקום.
דויד דביר, לעומתה, נתן הערות מנקודת מבט שלו שלא מתחום הריקודים הסלוניים וראו את ההבדל בין ההערות, שחלקן היו מוטעות ולא נכונות לגבי ריקודים סלוניים.

סלח לי, אבל לא קונה שלימדת ריקוד עם איך שרקדת וגם עם פציעה, אפשר להמשיך ללמד ריקוד במיוחד כשאתה ממשיך לרקוד ולא מוגבל לגמרי בתנועה.
כמה טינה בתגובה אחת. אבי נשמע לי כאדם חביב.

שמלת תחרה1

Well-known member

לפי המידע שלך, בצירוף דעתך בניק ההוא ובניק הנוכחי בנושא חיסונים, והתקפות על אותם כותבים ב2 הניקים.
מבינה שכתבת בעבר בחורזים בניק אחר, ולפי כול ההקפצות מנחשת שכתבת בניק של גבר, והפעם התחפשת לאישה. :)
פורים כבר מאחורינו.
המשך יום שקט ושלו כפי שאומר רפי רשף.

לפי המידע שלך, בצירוף דעתך בניק ההוא ובניק הנוכחי בנושא חיסונים, והתקפות על אותם כותבים ב2 הניקים.
מבינה שכתבת בעבר בחורזים בניק אחר, ולפי כול ההקפצות מנחשת שכתבת בניק של גבר, והפעם התחפשת לאישה. :)
פורים כבר מאחורינו.
המשך יום שקט ושלו כפי שאומר רפי רשף.
איזה שרלוק הולמס את, עלית עליי :D

אבי בן 1231

Well-known member
איזה שרלוק הולמס את, עלית עליי :D
את כזאת מאמינה באלוהים שלא ברור היכן הוא היה כשהוא חילק שכל, הוא פשוט פסח עלייך :(
הפעם התעלית על עצמך.
תמשיכי, זה מאוד משעשע ...
עושה רושם שאת תככנית אובססיבית או סתם עלובה חסרת בינה!!!
אכן כיום אני בקושי זז והסברתי זאת, אחרי שבר לא קל בברך אני מרוצה שאני עדיין רוקד.
ובכדי לדעת ששבדיה היא לא ספרד והשיר השבדי וולוו של להקת אבבא אינו במקצב פסודובלה לא צריך להיות רקדן!!!
צריך מעט שכל בקודקוד ואפילו את זה אין לך!!
מכאן ואילך תתדייני עם עצמך בנושא זה!!!

עושה רושם שאת תככנית אובססיבית או סתם עלובה חסרת בינה!!!
אכן כיום אני בקושי זז והסברתי זאת, אחרי שבר לא קל בברך אני מרוצה שאני עדיין רוקד.
ובכדי לדעת ששבדיה היא לא ספרד והשיר השבדי וולוו של להקת אבבא אינו במקצב פסודובלה לא צריך להיות רקדן!!!
צריך מעט שכל בקודקוד ואפילו את זה אין לך!!
מכאן ואילך תתדייני עם עצמך בנושא זה!!!
כ"כ הכבוד לך שאתה עדיין רוקד, אך אם היית כזה טוב, היית יכול ללמד גם עם ה"נכות" שלך שמאפשרת לך להמשיך לרקוד.
אתה כנראה עולב גס רוח שאין לו שום ידע בתקשורת חברתית, רק יודע לנבוח ולצעוק, לכן גם אם היית רוצה ללמד והיה לך יכולת מבחינת ידע, אף אחד לא היה בא ללמוד אצלך.
ריקוד לא מותאם רק לשיר אחד ואפשר להתאים כל ריקוד לכל שיר, הכול ענין של כישרון וניסיון כוריאוגרפי.
תמשיך לכתוב כתינוק מגודל, עם סימני קריאה, הדגשות, הגדלת גופן וצביעתו.

כ"כ הכבוד לך שאתה עדיין רוקד, אך אם היית כזה טוב, היית יכול ללמד גם עם ה"נכות" שלך שמאפשרת לך להמשיך לרקוד.
אתה כנראה עולב גס רוח שאין לו שום ידע בתקשורת חברתית, רק יודע לנבוח ולצעוק, לכן גם אם היית רוצה ללמד והיה לך יכולת מבחינת ידע, אף אחד לא היה בא ללמוד אצלך.
ריקוד לא מותאם רק לשיר אחד ואפשר להתאים כל ריקוד לכל שיר, הכול ענין של כישרון וניסיון כוריאוגרפי.
אני באמת לא מבינה מה האובססיה הזאת שלך לשבת לו על הוריד ולהגיד לו עד כמה הוא לא נפלא?
מה זה בכלל צריך להפריע לך אם הוא יודע לרקוד או אם הוא "נכה"?
האיש העלה לפה סרטון, רוב החברים מחאו לו כפיים בהתלהבות
אם לא בא לך למחוא כפיים אז סבבה, אבל למה להיות עויינת כל כך?
ד.א. ההתהנהגות הזאת שלך לא היתה רק עם אבי, להזכירך את ספירת העומר של הרינגטון אשר לוותה בלעג מתמיד
וקדם לו "משחקי הדיונון" שלך עם סבא, "דרך ארץ קדמה לתורה" ויפה שעה אחת קודם.

אבי בן 1231

Well-known member
אני באמת לא מבינה מה האובססיה הזאת שלך לשבת לו על הוריד ולהגיד לו עד כמה הוא לא נפלא?
מה זה בכלל צריך להפריע לך אם הוא יודע לרקוד או אם הוא "נכה"?
האיש העלה לפה סרטון, רוב החברים מחאו לו כפיים בהתלהבות
אם לא בא לך למחוא כפיים אז סבבה, אבל למה להיות עויינת כל כך?
ד.א. ההתהנהגות הזאת שלך לא היתה רק עם אבי, להזכירך את ספירת העומר של הרינגטון אשר לוותה בלעג מתמיד
וקדם לו "משחקי הדיונון" שלך עם סבא, "דרך ארץ קדמה לתורה" ויפה שעה אחת קודם.
היא בסך הכל יצור עלוב ומאוס, בכל פורום כמעט נמצא יצור כזה וחייבים להתרגל לזה.

אבי בן 1231

Well-known member
עלובי נפש את מוזמנת לקרוא לכל בני משפחתך.
אני יודע שאני חורג מהרגליי. הדבר היחידי שמשיגים בויכוח עם מטומטם ועוד מטומטם שאינו יודע שהוא מטומטם. זה עצבים.
אכן ראיתי שאנשים צוחקים עליי, כל אלה שלימדתי לרקוד פה בארץ עשו הפגנה רבתי מול ביתי וצחקו ..... כן צחקו עליי שאני מתדיין עם מטומטמת.

אבי בן 1231

Well-known member

יקירתי את מוזמנת לקשקש כמה שיותר, לא תשכנעי אותי שלהקת אבבא השבדית שרה שיר שמקצבו הוא אסלי ספרדי, כמעט הימנון בספרד.
אין מקצב יותר ספרדי מהפסודובלה, אפילו שמו של הריקוד הוא מילה בספרדית. Pasodoble, צעד כפול בספרדית, ועכשיו את מוזמנת לצחוק עליי ללעוג מה שתרצי אך תצטרכי לשכנע את להקת אבבא ש"וולוו" זה פסודובלה זה ספרדי!!!
אוי יכול ש"וולוו" הוא פסודובלה שבדי בסגנון ישראלי. חחחחחחחח

יקירתי את מוזמנת לקשקש כמה שיותר, לא תשכנעי אותי שלהקת אבבא השבדית שרה שיר שמקצבו הוא אסלי ספרדי, כמעט הימנון בספרד.
אין מקצב יותר ספרדי מהפסודובלה, אפילו שמו של הריקוד הוא מילה בספרדית. Pasodoble, צעד כפול בספרדית, ועכשיו את מוזמנת לצחוק עליי ללעוג מה שתרצי אך תצטרכי לשכנע את להקת אבבא ש"וולוו" זה פסודובלה זה ספרדי!!!
אבי, מתי נראה את הריקוד הבא שלכם?
תעשו מנהג קבוע, תביאו ריקוד כל שבוע. :)

אבי בן 1231

Well-known member
אבי, מתי נראה את הריקוד הבא שלכם?
תעשו מנהג קבוע, תביאו ריקוד כל שבוע. :)
ואללה אקח זאת ברצינות.
הבילוי הטוב ביותר שלי ושל זוגתי זה ריקוד, בספרד הלכנו כל ערב לרקוד.
הריקוד משחרר אותך מכל כאב וצער.
אני אחרי ערב ריקוד ממש הולך בקושי מכאבים ברגליים מתאונות שונות שהיו לי בעבר אך בזמן הריקוד לא מרגיש כאבים.

כוראוגרף ריקודים סלונים טוב יכול גם לבנות ריקוד פסדובלה למנגינת אום כולתום.
בסטודיו שאני רקדתי, היו משוגעים על מייקל ג'קסון ורקדנו את כול הריקודים לצלילי שיריו.
רואים שאין לך רקע בריקודים סלוניים ואתה סתם מקובע לשטנץ' שאולי ראית באיזה סרט, לא כול הזמן הולכים על המקור, כי אז זה ממש ישעמם ולא יהיה צורך בכוריאוגרפים.

למעלה